Easystar ή eflite glasairbsportsman

Vaganas96

Easystar ή eflite glasairbsportsman

Δημοσίευση από Vaganas96 »

To glasair. http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=2_182_183&products_id=6346

Είμαι εντελώς αρχαριος αλλά έχω φίλο μοντελιστη που μπορεί να με βοηθήσει στις απαντήσεις θα ήθελα και αιτιολόγηση ! :)
RedCharly

Απάντηση: Easystar ή eflite glasairbsportsman

Δημοσίευση από RedCharly »

Easystar γιατι θα το σπασεις και ειναι κριμα να πεταξεις 250

Αν ομως σε βοηθησει ο φιλος παρε ενα Discovery http://www.heliland.com/catalog/index.php?main_page=product_info&products_id=3962
atsalakotos

Δημοσίευση από atsalakotos »

Αν θελεις και την δικια μου αποψη,easy star με κλειστα ματια.Ειναι οτι καλυτερο για εκπαιδευτικο.Με 149,00ΕΥΡΩ εισαι στον αερα κομπε.για περισσοτερες πληροφοριες καο οποιαδηποτε βοηθεια στο http://www.ruberkon.gr
τηλ.210 6122292
.Αναλαμβανουμε και την πτηση του καθως και να σε μαθουμε.@P@
engexpert

Δημοσίευση από engexpert »

δες αυτο
παρε κατι δοκιμασμενο να σου μεινει

http://www.hobbiconexstar.com/nexstar-arf/hcaa2025.html
nickboul

Δημοσίευση από nickboul »

engexpert έγραψε: δες αυτο
παρε κατι δοκιμασμενο να σου μεινει

http://www.hobbiconexstar.com/nexstar-arf/hcaa2025.html

Μπάλσινο για εκμάθηση; Γιατί; Με τόσο εξελιγμένα epo μοντέλα;
Vagelarios

Δημοσίευση από Vagelarios »

easy star βεβαια!!!!
McThemis

Δημοσίευση από McThemis »

Γιατί δεν αναφέρει κανένας ότι το easystar ΔΕΝ ΠΕΤΆΕΙ???????...αφού το ξέρετε ότι δεν πετάει σωστά...απλώς έχει το ατού, ότι ΔΕΝ ΣΠΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, και τίποτα άλλο...Αλλά, αν πάρει το easystar θα μάθει να πετάει σωστά ο φίλος μας????? Θα μάθει σωστή προσγείωση ??? Του είπε κανείς ότι αν πάρει easystar, να πάρει το V2 γιατί το V1 θέλει πατέντα???

Ξέρει κανείς σας από πρώτο χέρι τις ικανότητες και τις αντοχές του glasair sportsman??? Σοβαρά τώρα!!!...θα ήταν καλό να του πειτε, τι το κακό έχει το sportsman για να ξέρει ο άνθρωπος...γιατί εκτός από την τιμή, είναι θεϊκό αεροπλάνο...

Μην κολλάμε στο κάπου-κάπως-κάποτε...υπάρχουν και καινούρια μοντέλα.

Και όσο για το συγκεκριμένο της hobbico είναι απίστευτο!!! Το πέταξα και είναι κυριολεκτικά 2 φορές πιο εύκολο από Trojan...όσοι δεν το ξέρουν, να μην επιμενουν.

Φιλαράκι...κοίτα το forum...υπάρχουν και κάποιοι που το πήραν το sportsman και έχουν μόνιμο χαμόγελο...ενώ υπάρχουν και αρκετοί που συζητάνε πατέντες για το easystar...αυτό και μόνο πρέπει να σου απαντάει στην ερώτηση σου.
topg

Δημοσίευση από topg »

Το βασικο βεβαια ειναι οτι μιλατε για ενα θεμα καπου 1,5 χρονο πισω.... Αν δεν τα εχει παρατησει θα πεταει 3d τωρα.... !@/-=}{{
McThemis

Ουπς!!!...Σωστός...Τζάμπα χαλάω τα πλήκτρα μου...`M`
RUBERKON

Δημοσίευση από RUBERKON »

McThemis έγραψε: Ουπς!!!...Σωστός...Τζάμπα χαλάω τα πλήκτρα μου...`M`

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους . Η διαφορά απόψεων είναι σεβαστή . Εκείνο που μπορώ να προστέσω για κάθε ενδιαφερόμενο είναι :

A) Το Easy Star έχει ανακυρηχθεί σαν το καλύτερο εκπαιδευτικό αεροπλάνο σην Γερμανία .

Β) Δεν είναι τυχαίο που τα περισσότερα Πανεπιστήμια στον Κόσμο στα πειράματα του χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του Easy Star για να εξελίξουν την εφαρμογή τους .

Γ) Επίσης δε είναι τυχαίο που πάνω σε αυτό το μοντέλο κυκλοφόρησαν κινέζικοι κλώνοι στην προσπάθεια τους να το αντιγράψουν ( τις περισσότερες φορές χωρίς επιτυχία ) .

Τώρα γιατί Easy Star . Η απάντηση είναι απλή : Για κάθε αρχάριο ο πιο μεγάλος προβλματισμός του είναι η στιγμή της προσγείωσης και αυτό γιατί το πρώτο πράγμα που θα σπάσει σε κάθε άλλο αεροπλάνο είναι η προπέλα και αμέσως μετά τα σκέλη των τροχών . Το easy Star εδώ πλεονεκτεί και στις δύο περιπτώσεις α) Η προπέλα του βρίσκεται στο οπίσθιο επάνω τμήμα του σκάφους και δεν μπορεί να έρθει σε επαφή με το έδαφος παρα μόνο αν ανατραπεί . και δεύτερον σε οποιαδήποτε προσγείωση όσο και " βαριά " να γίνει δεν τραυματίζονται τα σκέλη του γιατί απλόυστατα δεν υπάρχουν .

Τώρα όσο αφορά την πτητική του συμπεριφορά και έχοντας δοκιμάσει προσωπικά αρκετούς από τους κλώνους που κυκλοφορούν στην αγορά , μπορώ να πώ ότι είναι μακράν καλύτερο . Σίγουρα θα η ευκολία του στην προσγείωση θα προβληματίσει τον αρχάριο στο επόμενο μοντέλο του ( Θα πρέπει να είναι πιο προσεκτικός ) αλλά αυτό είναι και το ζητούμενο για κάθε αρχάριο ( ότι χωρίς πολύ μεγάλη γνώση μπορεί να προσγειώσει το μοντέλο με ασφάλεια στο έδαφος ) .

Όλα τα μοντέλα πετάνε ακόμα και τα κακά στα χέρια ένος έμπειρου χειριστή το ζητούμενο όμως είναι ποιό μοντέλο θα προβληματίσει τον αρχάριο λιγότερο με την συμπεριφορά του και ποιό μοντέλο θα του συγχωρίσει λάθη και θα του δώσει το χρονικό περιθώριο να το διορθώσει . Προσωπική μου άποψη είναι ότι το Easy Star είναι πραγματικά μοναδικό σε αυτό . Κλείνοντας θα ήθελα να αναφέρω και ένα ακόμα χαρακτηριστικό του Easy Star που είναι η μεγαλύτερη διάρκεια πτήσης που μπορεί να έχει σε σύγκριση με τα περισσότερα άν όχι όλα τα μοντέλα της κατηγορίας του . ( 20 - 25 λεπτά πτήσης ) με μπαταρία 11.1V 2200Mah .

Αν καταφέρει να βρεί κάποιο άλλο μοντέλο με τα ίδια ή και καλύτερα χαρακτηριστικά τότε δεν θα ήταν καθόλου κακή ιδέα να το δοκιμάσει και να μας ενημερώσει και εμάς για την εμπειρία του .

Με Εκτίμηση

Στέφανος Κωνσταντουδάκης
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Το οτι το αντέγραψαν σχεδόν όλοι οι Κινέζοι (εντός και εκτός Ευρώπης) τα λέει όλα !
Οσο για τις πατέντες στο πρώτο που λέει ο φίλος Θέμης δεν τις βρίσκω τόσο κακό Ισως για πολλους ήταν το πρώτο κατασκευαστικό - πειραματικό στάδιο στον μοντελισμό
Στο easystar 2 δεν υπάρχει σχεδόν τίποτα να φτιάξουμε
Κάτι που θα προσθέσω στα υπέρ του είναι οτι εκτός απο καλό εκπαιδευτικό είναι και για αρκετούς το πρώτο βήμα στα ανεμόπτερα

Όσο για την παλαιότητα του θέματος μπορώ να πώ οτι είναι διαχρονικό όσο και το μοντέλο :D:D
HeliWizard

Δημοσίευση από HeliWizard »

Εντάξει παιδιά ........ μην τρελαθούμε κιόλας !!!!!! ''ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ'' !@/-=}{{ το Easy Star .......... Ήμαρτον δηλαδή ...... ένα μοντέλο που εχει πουλήσει εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως ...... και χρησιμοποιείται σαν ενα απο τα καλύτερα εκπαιδευτικά μοντέλα για αρχάριους , για all around πτήσεις , απο πεδιάδα μέχρι πλαγιά και είναι και μια πλατφόρμα που απο πολλούς στήνεται για FPV ......... και όλοι μόνο καλά λόγια έχουν να πουν για το μοντέλο αυτό ............. Μόνο καφεδάκι δεν ψήνει :D:D:D ........ Αν θεωρήσουμε οτι υπάρχει ενα μειονέκτημα για έναν αρχάριο , είναι το οτι δεν εχει σκέλη για να του μάθει προσγείωση ........ Θα του μάθει όμως να πετάει ........ και το Easy Star , αν στηθεί σωστά ''ΠΕΤΑΕΙ ΑΨΟΓΑ'' όπου και να το χρησιμοποιήσεις και δεν σπάει δεν χαλάει .........
socratesb

Δημοσίευση από socratesb »

Και κάτι ακόμα. Ο φίλος που είχε θέσει το ερώτημα για το ποιο α/π να πάρει τελικά είχε επιλέξει το sportsman. Επειδή όμως δεν είχε κάποιον έμπειρο κοντά του να διορθώνει τα λάθη του στις πρώτες πτήσεις το sportsman είχε αρκετές άσχημες στιγμές τελικά. Η προσωπική μου εμπειρία με δίδαξε πως κανένα α/π δεν μπορείς να μάθεις να το πετάς μόνος σου όμως το easy star είναι πολύ φιλικό σε σημείο που με την μικροτερη δυνατή καθοδήγηση να πετάει solo όποιος δεν έχει εμπειρία. Προσωπικά απολαμβάνω χαλαρωτικές πτήσεις με το easy star ακόμα.
kotsak

Δημοσίευση από kotsak »

να πω και εγω μια γνωμη νομιζω το καλυτερο για αρχη ειναι το estarter φθηνο πανευκολο φτιαχνεται πανευκολα και πεταει και καλυτερα μετα τα σπασιματα τις επισκευες χαχαχα 40 ευρω και ειναι οκ και με αερα πεταει μια χαρα για αρχη το καλυτερο
Εχω δει εσταρτερ βαμενα με μερακι πσνεμορφα και η πτηση του πολυ καλη !!!!
McThemis

Ok παιδιά, αποσσύρω κάθε ένσταση για το easystar...Προφανώς έχω τελείως λάθος άποψη για το γεγονός ότι ΔΕΝ στρίβει, για το ότι χρειάζεται πατέντα για να δουλέψει σωστά...και γενικώς για το ότι ΔΕΝ σε μαθαίνει να πετάς σωστά σε κανένα επίπεδο. Μάλλον έχω πολύ λάθος άποψη όταν λέω ότι το easystar ΔΕΝ σε προετοιμάζει καθόλου για να καταφέρεις να πετάξεις ένα "Αερομοντέλο" με την αυστηρή έννοια του όρου. Το easystar φυσικά και θα το πετάξεις...απλώς θα σπάσεις τα 3-10 επόμενα ανάλογα με το πόσο καλός είσαι...

Για εμένα πάντως το easystar θα παραμένει στο δικό στενόμυαλο και αγύριστο κεφάλι σαν ένα φτηνό μοντελιστικό παιχνίδι, που ενώ μεν σηκώνεται στο αέρα, δεν κάνει τίποτα περσσότερο από το να σου κακομάθει τα δάχτυλα και θα σου μάθει τόσο λάθος νοοτροπία μοντελιστή, σε σημείο που θα σπάσεις με μαθηματική ακρίβεια οτιδήποτε άλλο πάρεις μετά στα χέρια σου για να πετάξεις, μετά από το easystar.

Εχω πάρα πολλά αντεπιχειρήματα για να αποδέιξω πόσο Crappy κατάσκευή είναι το easystar, αλλά δεν με νοιάζει στην τελική. Ούτε καταστημα έχω, ούτε μετοχές έχω σε καμία εταιρία...Όποιος πιστέυει ότι ξέρω τι λέω, ξέρει που θα με βρεί για να του δείξω όλα τα "στραβά" που ξέρω...

Αυτή είναι η δικιά μου άποψη, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να κανω τον τρελό του χωριού...θα σεβαστώ όμως την σοφή άποψη της πλειοψηφίας που πραγματικά και ειλικρινά θεωρεί ότι "Θα μάθεις να πετάς σωστά με ένα Easystar" και σας εύχομαι καλές προσγειώσεις.

Δεν είναι ειρωνεία...το εννοώ 100%...καλές και ασφαλείς προσγειώσεις σε όλους.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αεροπλάνα/RC Airplanes”