πτωση κ προβλημα στο σερβο
πτωση κ προβλημα στο σερβο
παιδια τη βοηθεθα σας.μετα απο μια ευτυχως τυχερη πτωση με το funcub μαλλον λογω κακης επαφης του βυσματος της μπαταριας εχω το εξης προβλημα.το σερβο του aileron οταν δινω ρευμα κ παω να ρυθμισω δινει τη μεγιστη δυνατη διαδρομη του ενω το αριστερο ειναι κομπλε.προσπαθω να το ρυθμισω απο την τηλεκατευθηνση αλλα τζιφος.να σημειωσω οτι το σερβο ειναι το tiny 9 turnigy κ η τηλεκατευθηνση ειναι futaba T6J.βοηθεια παιδια μπας κ πεταξω το σκ!@/-=}{{
-
Απάντηση: πτωση κ προβλημα στο σερβο
Εν τόπω χλοερώ...Εν τόπω αναπαύσεως...Αιωνίαν η μνήνη του δούλου του Κυρίου tiny 9 turnigy.
Ζωή σε σένα τέκνον μου. :-&&
Ζωή σε σένα τέκνον μου. :-&&
-
Καλημέρα το πρόβλημα που περιγράφεις δεν πρέπει να είναι απο το βύσμα της μπαταρίας (εννοείται οτι αν δεν κάνει καλή επαφή πρέπει να αλλαχτεί άμεσα) Μάλλον έχεις βάλει τα σέρβο σε λάθος κανάλια. Τα ailerons πρέπει να είναι στα κανάλια 1 και 6. Κοίτα αν η τ/κ σου έχει μενού που ορίζεις τι είναι το κάθε κανάλι. Επίσης δες μήπως έχεις βάλει κάποιο switch για dual rates και σε επηρρεάζει αυτό. Αν δεν είναι τπτ απο αυτά δοκίμασε και το σέρβο σου ξεχωριστά σε άλλο κανάλι να δεις αν δουλεύει σωστά.
-
Με πρόλαβε ο Κώστας. Πάνω που θα σου έλεγα αν δεν δουλέψει τπτ απ τα άνωθεν να ρωτήσεις τον Κώστα....
πολυ φοβαμαι οτι ο φιλος bladeskiller εχει δικιο.θα δοκιμασω κ τα υπολοιπα μεσω της τηλεκατευθηνσης αν κ δε νομιζω οτι φταιει κατι τετοιο κ βλεπουμε
Τσέκαρε όλα τα κανάλια να σιγουρευτείς ότι δεν έχει κάτι ο δέκτης. Αν φταίει μόνο το σέρβο δεν είναι μεγάλη η ζημιά. Στα βύσματα καλό είναι να βάζεις ταινία πριν πετάξεις.