πρωταρης παρακαλεί για βοήθεια :)

Απάντηση
Vaganas96

πρωταρης παρακαλεί για βοήθεια :)

Δημοσίευση από Vaganas96 »

Γεια σας πήρα το glasair sportsman της eflite εκπαιδευτικό ειναι ! Και θα ήθελα να μου πείτε τι θα πρέπει να προσέξω στην πρώτη πτήση :) έχω κάνει λιγο flight sim και δεν είμαι σίγουρος ότι θα έχω την βοήθεια έμπειρου !!Ευχαριστω εκ των προτέρων
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: πρωταρης παρακαλεί για βοήθεια :)

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Η πιθανότητα να πετάξεις μόνος ένα μοντέλο με μόνη προϋπηρεσία το sim είναι πολύ μικρή
Η καλύτερη κίνηση είναι να βρεθείς δίπλα σε έμπειρους μοντελιστές
Θα σου ελέγξουν το μοντέλο θα το ζυγίσουν σωστά θα το δοκιμάσουν και θα σε βοηθήσουν με η χωρίς καλώδια να κάνεις τις πρώτες σου πτήσεις
Πές μας απο που είσαι μήπως έχεις γείτονες μοντελιστές και δεν το ξέρεις !@/-=}{{
Vaganas96

Δημοσίευση από Vaganas96 »

Αντώνης Κριτζάς έγραψε: Η πιθανότητα να πετάξεις μόνος ένα μοντέλο με μόνη προϋπηρεσία το sim είναι πολύ μικρή
Η καλύτερη κίνηση είναι να βρεθείς δίπλα σε έμπειρους μοντελιστές
Θα σου ελέγξουν το μοντέλο θα το ζυγίσουν σωστά θα το δοκιμάσουν και θα σε βοηθήσουν με η χωρίς καλώδια να κάνεις τις πρώτες σου πτήσεις
Πές μας απο που είσαι μήπως έχεις γείτονες μοντελιστές και δεν το ξέρεις !@/-=}{{

Έχω και τον ξέρω απλώς δεν ξέρω αν θα μπορέσουμε να συναντηθούμε !! Δηλαδή ακόμα και αν ειναι τραινερ κανεις απαλες κινήσεις υπάρχει μεγάλος κίνδυνος να σπασει ε ;
Αντώνης Κριτζάς

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

κάνε υπομονή να κάνετε μαζί τις πρώτες πτήσεις
Ετσι και το μοντέλο θα μείνει ανέπαφο αλλά και εσύ θα είσαι χαρούμενος
Mpegleris

Δημοσίευση από Mpegleris »

Οταν πήγα για πρώτη φορά σαν αρχάριος να πετάξω αυτο το glasairaki δεν είχα ρυθμίσει τα ailerons (τα οποία απτό κουτί του ηταν τελείως λαθος ρυθμισμένα). Με αποτέλεσμα να πηγαίνει αλλού και για καλη μου τύχη έπεσε σε κάτι θάμνους ευτυχώς χωρίς να πάθει το παραμικρό. Την επόμενη με βοήθησε ενας καλός φίλος έμπειρος μοντελιστης το πέταξε αυτός πρώτος και μετά με την καθοδήγηση του το πέταξα προσεκτικά και εγω. Οποτε θα σε συμβούλεβα να βρεις κάποιον έμπειρο αερομοντελιστη που να ειναι πρόθυμος να σε βοηθήσει στις πρώτες σου πτήσεις...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Αεροπλάνα/RC Airplanes”