Helicommand - Αυτόματος πιλότος ελικοπτέρων

Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Helicommand - Αυτόματος πιλότος ελικοπτέρων

Δημοσίευση από CARAPIS »

Γεια σας παιδια
Τοοο αγορασα πριν κανα δυο μηνες, το 3D RIGIT, μετετρεψα τον TITANA σε CCPM 120, το εχω τοποθετησει στο heli και ειμαι ετοιμος για την πρωτη δοκιμη. Εχω βεβαια και το προγραμμα στο LAP TOP ωστε να κανω τις απαραιτητες ρυθμισεις παιρνοντας το μαζι μου στο χωρο δοκιμων.
Τιιι γινεται? το εχει δοκιμασει κανεις για να εχουμε feedbuck τις μικρορυθμισεις...
@P@ Ru@% @P@ Ru@% @P@ Ru@% @P@ Ru@% @P@
CKMD

Απ: Helicommand - Αυτόματος πιλότος ελικοπτέρων

Δημοσίευση από CKMD »

Good luck! :-&&
vtr

Δημοσίευση από vtr »

έγραψε:
Τοοο αγορασα πριν κανα δυο μηνες, το 3D RIGIT

Γειά σου φίλε ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ (carapis).
Ποιός ό λόγος αγοράς τού συγκεκριμένου gadget.
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Γεια σου κι εσενα φιλε Βαγγελη
...,μετα απο τα βιντεακια που ειδα και με το ονειρο ενος scale ελικοπτερου χωρις flay bar, κατεληξα σε αυτη την αγορα.
Παραθετω και μερικες foto νααααα βλεπουμε τι γινεται...!!!
Συνημμένα
PIC_0613.JPG
PIC_0613.JPG (55.68 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0612.JPG
PIC_0612.JPG (62.29 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0611.JPG
PIC_0611.JPG (68.14 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

...
Συνημμένα
PIC_0616.JPG
PIC_0616.JPG (79.29 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0615.JPG
PIC_0615.JPG (62.08 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0614.JPG
PIC_0614.JPG (67.52 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

...
Συνημμένα
PIC_0619.JPG
PIC_0619.JPG (68.06 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0618.JPG
PIC_0618.JPG (77.71 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0617.JPG
PIC_0617.JPG (76.64 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

...& τελος τοοο καλλιτερο, τουλαχιστον για εμενα, τοοοο 'μωρο μου' !!!
Συνημμένα
PIC_0620.JPG
PIC_0620.JPG (77.64 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Χρήστο;

Μήπως θα μπορούσες χωρίς πολλά λόγια, εφόσον "στόλισες" με τόσες φωτογραφίες το θέμα σου (και ορθά έπραξες) ...να μας πεις και δυό λόγια σχετικά με το HELICOMMAND?
Αρκετοί από εμάς, δεν το ξέρουμε. Δεν ξέρουμε π.χ. που και πως συνδέεται, τι προσφέρει, κατά πόσο είναι χρήσιμο και πότε.

Αναμένουμε περισσότερα. Βοήθησε το θέμα σου ώστε να ολοκληρωθεί και να γίνει πραγματικά χρήσιμο για τους επόμενους παρατηρητές. Η καλή αρχή έχει ήδη γίνει :--)!!

Να είσαι γερός :)>)>)
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Να και οι οθονουλες μεεε τα 'καλουδια' !!!
Συνημμένα
PIC_0624.JPG
PIC_0624.JPG (43.87 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0623.JPG
PIC_0623.JPG (45.9 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0622.JPG
PIC_0622.JPG (45.32 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0621.JPG
PIC_0621.JPG (43.97 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

...,οθονες 2
Συνημμένα
PIC_0627.JPG
PIC_0627.JPG (44.13 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0626.JPG
PIC_0626.JPG (41.13 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
PIC_0625.JPG
PIC_0625.JPG (49.56 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

έγραψε:
Χρήστο;

Μήπως θα μπορούσες χωρίς πολλά λόγια, εφόσον "στόλισες" με τόσες φωτογραφίες το θέμα σου (και ορθά έπραξες) ...να μας πεις και δυό λόγια σχετικά με το HELICOMMAND?
Αρκετοί από εμάς, δεν το ξέρουμε. Δεν ξέρουμε π.χ. που και πως συνδέεται, τι προσφέρει, κατά πόσο είναι χρήσιμο και πότε.

Αναμένουμε περισσότερα. Βοήθησε το θέμα σου ώστε να ολοκληρωθεί και να γίνει πραγματικά χρήσιμο για τους επόμενους παρατηρητές. Η καλή αρχή έχει ήδη γίνει :--)!!

Να είσαι γερός :)>)>)

!@/-=}{{ ... μια εικονα-χιλιες λεξεις !@/-=}{{
Συνημμένα
PIC_0629.JPG
PIC_0629.JPG (58.43 KiB) Προβλήθηκε 91 φορές
vtr

Δημοσίευση από vtr »

έγραψε:
Αρκετοί από εμάς, δεν το ξέρουμε. Δεν ξέρουμε π.χ. που και πως συνδέεται, τι προσφέρει, κατά πόσο είναι χρήσιμο και πότε.Να είσαι

Εχεις δεί τό Matrix.....
Ενα και τό αυτό. Ru@%
Μάθετε νά πετάτε μέ τά χέρια σας παιδιά.
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

/!/!* :./>,< /!/!*

Γιαννη Ζ μηηηη με παραξηγησεις με την πιο πανω απαντηση, το ανεβασα μηπως και το εχει ειδη καποιος για feedback...?!,
ψαχνωντας παω κι εγω, μια εβδομαδα μου πειρε κοιταζωντας & 'γυρνωντας στα ξενα' σαϊτ να βρω μιαν ακρη.
(2f) :)>)>)
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

έγραψε:
Εχεις δεί τό Matrix.....
Ενα και τό αυτό. Ru@%
Μάθετε νά πετάτε μέ τά χέρια σας παιδιά.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ 'ΦΙΛΕ' vtr
CKMD

Δημοσίευση από CKMD »

Χρηστάρα χαιρετώ και εγώ την προσπάθεια σου και εύχομαι καλή επιτυχία.

Ως γνωστόν είμαι και εγώ ένας από τους λίγους ίσως εν Ελλάδι που έχουν ασχοληθεί με το θέμα HELICOMMAND και μάλιστα σε διπλό επίπεδο καθώς έχω αγοράσει στήσει και χρησιμοποιήσει και τα δυο VERSIONS του συστήματος δηλαδή το HOBBY VERSION αυτό δηλαδή που έχεις και εσύ και το PROFESSIONAL VERSION η αλλιώς όπως ονομάζεται HELICOMMAND PROFI το οποίο το αγόρασα εδώ και 2 χρόνια από την CAPTRON και πρέπει να ήταν από τα πρώτα κομμάτια που πούλησε καθώς έκανε σχεδόν ένα χρόνο η παραγγελία μου να είναι έτοιμη με λίγα λόγια δεν το είχαν ακόμη φτιάξει όταν το παράγγειλα.

Ριψοκυνδινευμένη ενέργεια καθώς δεν υπήρχε καθόλου feedback όπως λες και εσύ από πουθενά γιατί απλά δεν το ήξερε ακόμα κανείς. Τώρα γιατί το αγόρασα είναι ένα άλλο θέμα για το οποίο δεν έχω βρει ακόμα καλή απάντηση. Απλά αντέδρασα ενθουσιωδώς και όχι λογικά αν σκεφτείς και τα λεφτά που έσκασα για να τα αποκτήσω.

Τέλος πάντων είναι τεράστιο το ζήτημα και δεν θα μακρηγορήσω πολύ. Απλά μιας και άνοιξε θέμα στο site σχετικά με το HELICOMMAND και ζητάτε feedback είπα να μπω και εγώ μέσα μιας και έχω ασχοληθεί με το θέμα 2 χρονάκια.

Για σήμερα αυτό που θα πω είναι ότι μετά από 2 χρόνια διαβάσματος ψαξίματος πολύ προσωπικής δουλειάς και αρκετού κόστους και χωρίς να έχω καμία εμπειρία ούτε σε ηλεκτρονικά ούτε σε ελικόπτερα ακόμη δεν έχω καταφέρει να στήσω 100% και με απόλυτη επιτυχία και ικανοποίηση αυτά πα gadgets και ακόμη βασανίζομαι.

Έχω προσωπική επικοινωνία με έναν τεχνικό μέσα στην HELICOMMAND μέσω e-mail όποτε χρειάζομαι συμβουλή για κάτι και ο άνθρωπος έχει γίνει φίλος μετά από 2 χρόνια επικοινωνίας και έχω φτάσει σε σημείο να τον καλέσω και Ελλάδα για διακοπές και να με βοηθήσει να τα στήσω αυτά τα καταραμένα gadgets αλλά ανακάλυψα με τον καιρό ότι δεν είναι ένα η δυο θέματα που μπορούν να λυθούν σε μια εβδομάδα μέσα.

Δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι ακόμα τι γίνετε με αυτά τα πραγματάκια γιατί είναι καινούργια και δεν έχουν την πείρα. Μαθαίνουν από εμάς.

Παραδείγματος χάριν το τελευταίο θέμα που προέκυψε ήταν καμένα servo και δεν έχει ιδέα τι συμβαίνει. Θα μιλήσει με το τεχνικό τμήμα να δει αν μπορεί να μου βρει μια απάντηση. Και είχα καμένα serveο και στο hobby version και στο PROFI. Κάρβουνο το σέρβο και άντε βρες το.

ʼλλο παράδειγμα να σας δώσω να καταλάβετε. Στο hobby version τρέμανε τα servo σαν τρελά και κόντεψα να τρελαθώ για 3 μήνες ψάχνοντας. Δεν βρήκα τίποτε. Και δεν ξέρανε τίποτα. ʼλλαξα την τηλεκατεύθυνση από PPM σε SPECTRUM έτσι από μόνος του να δω τι θα συμβεί και το πρόβλημα λύθηκε ως δια μαγείας. ʼντε βρες το?
Και αλλά πολλά. Μπορεί να μην έχουν πρόβλημα τα gadget aαλλά τα περιφερειακά ηλεκτρονικά που θα χρησιμοποιείτε γύρω γύρω ποίος το ξέρει και ποίος έχει την πείρα να πει κάτι σε αυτό το επίπεδο. Κανένας.

Αν είχαμε ένα τεχνικό γραφείο υποστηρίξεις των HELICOMMAND εδώ στην Ελλάδα και τους τα πηγαίναμε είμαι σίγουρος ότι οι άνθρωποι θα είχαν λύσεις περισσότερες από ότι δια μεσω e-mails και forums. Αλλά δεν υπάρχει ακόμα γνώση επί του θέματος πόσο μάλλον υποστήριξη.

Εγώ είμαι παω στοίχημα ο μόνος στην Ελλάδα που έχει το PROFI. Τι να το κάνω αν δεν έχω κάποιον να αλλάξουμε εμπειρίες.

Τέλος πάντων ελπίζω και ξέρω ότι θα την βρούμε την άκρη γιατί είμαστε δαιμόνιοι εμείς οι Έλληνες και κυρίως οι αερομοντελιστές.

Χρηστάρα καλές δοκιμές και καλά αποτελέσματα εύχομαι
Keep us posted.

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Χρήστος Καραλης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”