Ερώτηση για Futaba 8 FG
Ερώτηση για Futaba 8 FG
Ήθελα να ρωτήσω όποιον ξέρει αν η 8 FG μετά την αναβάθμιση του λογισμικού μπορεί να γίνει 14κάναλη.
Και αν ναι ποιά η διαφορά με την super;;;
Και αν ναι ποιά η διαφορά με την super;;;
-
Απάντηση: Ερώτηση για Futaba 8 FG
Καλησπέρα η μόνη διαφορά της 8FG με την 8 FGS είναι οτι η 8FGS έχει λίγο μεγαλύτερα slide sticks και μπορεί να αναβαθμιστεί σε 14κάναλη(12+2 σε διακόπτες) απο εδώ: http://www.futaba-rc.com/software-updates.html
. Για να μήν σε πάρω στο λαιμό μου όμως μπορείς να ρωτήσεις και εδώ: support@futaba-rc.com.
. Για να μήν σε πάρω στο λαιμό μου όμως μπορείς να ρωτήσεις και εδώ: support@futaba-rc.com.
Ευχαριστώ! Νομίζω το link που μου έδωσες είναι για την αναβάθμιση του λογισμικού της 8fg. H 8 fgs γίνεται 14 μέσω σύνδεσης s-bus. Απλά ρωτάω αν η 8fg μετά την ανβάθμιση του λογισμικού της πιάνει σε δυνατότητες την super.
-
Η διαφορά είναι στο λειτουργικό μετά την αναβάθμιση το λειτουργικό είναι το ίδιο. Η αναβάθμιση γίνεται με μια micro sd. Εγώ έχω την 8fgs η οποία όταν την αγόρασα ήταν 8κάναλη και της έκανα το update v5. Εκτός απ τα έξτρα κανάλια σου δίνει και μερικά ακόμα καλούδια. Δες τα 2 pdf το ένα είναι πως κάνεις update και το άλλο τι σου αλλάζει. Το S-bus είναι ένα σύστημα που απο ένα κανάλι μπορείς να ελέγχεις όλα τα σέρβο. Το οποίο χρειάζεται άλλα σέρβο Hubs και άλλα καλώδια http://www.futaba-rc.com/sbus/
. Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις αγορά μπορείς να έρθεις μια βόλτα απ το μοντελοδρόμιο του Ερμή το σκ να σου δώσω την δικιά μου να την δείς και απο κοντά, να δείς το μενού ή οτι άλλο θες.
. Αν ενδιαφέρεσαι να κάνεις αγορά μπορείς να έρθεις μια βόλτα απ το μοντελοδρόμιο του Ερμή το σκ να σου δώσω την δικιά μου να την δείς και απο κοντά, να δείς το μενού ή οτι άλλο θες.
- Συνημμένα
-
[Η επέκταση pdf έχει απενεργοποιηθεί και δεν μπορεί πλέον να εμφανιστεί.]
-
και οι οδηγίες...
-
Δυστυχώς δεν μου ανεβάζει το 2ο pdf . Κάνω μια τελευταία προσπάθεια..... θα το σπάσω σε 2 κομάτια
- Συνημμένα
-
-
Ευχαριστώ!