Turnigy 9XR Transmitter Mode 2 (No Module)

GREECEPILOT

Turnigy 9XR Transmitter Mode 2 (No Module)

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Για ρίξτε εδώ μια ματιά ρε παιδιά και δείτε και την τιμή..ένας φίλος μου το έδειξε σήμερα και σκέφτεται να την αγοράσει!!!

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__31544__Turnigy_9XR_Transmitter_Mode_2_No_Module_.html?gclid=CJe6juKij7kCFcZd3godQnoAFQ

_P_P
giannisvl

Απάντηση: Turnigy 9XR Transmitter Mode 2 (No Module)

Δημοσίευση από giannisvl »

Την αγόρασα πρόσφατα. Ακόμη δεν έχω πετάξει κάποιο μοντέλο αλλά στο sim είναι μια χαρά. Θέλει κάποιες διορθώσεις όταν την πάρεις. είναι εύκολο να τα βρεις στο youtube. Εάν την πάρεις πάρε και τον προγραμματιστή που συνδέετε στην usb για να μπορείς να την προγραμματίσεις μέσα από τον Η/Υ. Υπάρχουν κάποια έτοιμα template για κάποια λίγα μοντέλα, αλλά εάν την συνδέσεις στον υπολογιστή όλα είναι αρκετά ποιο εύκολα. Εγώ την πήρα με τον δέκτη frsky
GREECEPILOT

giannisvl έγραψε: Την αγόρασα πρόσφατα. Ακόμη δεν έχω πετάξει κάποιο μοντέλο αλλά στο sim είναι μια χαρά. Θέλει κάποιες διορθώσεις όταν την πάρεις. είναι εύκολο να τα βρεις στο youtube. Εάν την πάρεις πάρε και τον προγραμματιστή που συνδέετε στην usb για να μπορείς να την προγραμματίσεις μέσα από τον Η/Υ. Υπάρχουν κάποια έτοιμα template για κάποια λίγα μοντέλα, αλλά εάν την συνδέσεις στον υπολογιστή όλα είναι αρκετά ποιο εύκολα. Εγώ την πήρα με τον δέκτη frsky

Καλημέρα...Δεν ξέρω εάν θα καταλήξω και εγώ στην ίδια...θα περιμένω να την δω και live από τον γνωστό μου και βλέπουμε...πάντως σε πρώτη φάση ακούω καλά εώς πολύ καλά λόγια!!!
Πότε λες να την χρησιμοποιήσεις real να δεις πως πάει?_P_P
nickboul

Δημοσίευση από nickboul »

Την έχω πάρει και εγώ για χρήση σε fpv. ΣΚ ελπίζω να γίνει η παρθενική αλλά γενικά είναι αρκετά δοκιμασμένη και αξιόπιστη.

Μπορεί να την συνδυάσει και με ένα module frsky και είναι μια χαρά.
http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__14355__FrSky_DF_2_4Ghz_Combo_Pack_for_JR_w_Module_RX.html
giannisvl

το λιγότερο σε 2 εβδομάδες γιατι εχω αυτη την εβδομάδα τον γάμο της αδερφής μου 31 αυγούστου και μετά αμέσως θα πάω 6 ημέρες διακοπές
giannisvl

ψάξε και το θέμα με την μπαταρία. Εγω πήρα αυτή που λέει αλλά μετα διάβασα οτι μπορεις να βάλεις αρκετές άλλες
GREECEPILOT

giannisvl έγραψε: ψάξε και το θέμα με την μπαταρία. Εγω πήρα αυτή που λέει αλλά μετα διάβασα οτι μπορεις να βάλεις αρκετές άλλες

ok!;Άντε να δούμε τα αποτελέσματα των δοκιμών _Β_Ο
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

Δημοσίευση από sukhoi.su29 »

GREECEPILOT έγραψε: Για ρίξτε εδώ μια ματιά ρε παιδιά και δείτε και την τιμή..ένας φίλος μου το έδειξε σήμερα και σκέφτεται να την αγοράσει!!!

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__31544__Turnigy_9XR_Transmitter_Mode_2_No_Module_.html?gclid=CJe6juKij7kCFcZd3godQnoAFQ

_P_P

Το σκέφτηκα αρκετά πρίν σας το παραθέσω για να μην σας κάνω offtopic
αφού το θέμα αφορά την Turnigy.
Ομως μια και έγινε λόγος και για συμβατότητα με module της FrSky -και επειδή χρησιμοποιώ τα module της - θα ήθελα να προτείνω να βάλετε
στο εξεταστικό "τραπέζι" και το παραπάνω σύστημα που μόλις πρίν δυο τρείς μέρες είδα στον "Κινέζο". Ίσως βέβαια μέχρι στιγμής να το έχετε δεί και εσείς.

Προφανώς η διαφορά της τιμής φτάνει σχεδό το κατοστάρικο απο την τιμή της Turnigy , αλλά νομίζω ότι το σύστημα της FrSky ξεφεύγει κατά πολύ
στον ανταγωνισμό όσο αφορά τα συγκεκριμένα οικονομικά συστήματα.

Αναμένουμε πιστεύω με ενδιαφέρον τις απόψεις μέσα απο τα διάφορα
forums όσο αφορά το κυριότερο ...που είναι - εννοείται - η αξιόπιστη και απροβλημάτιστη εκπομπή και λήψη .

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__45026__FrSky_2_4GHz_ACCST_TARANIS_X9D_Digital_Telemetry_Radio_System_Mode_2_.html
GREECEPILOT

sukhoi.su29 έγραψε: Το σκέφτηκα αρκετά πρίν σας το παραθέσω για να μην σας κάνω offtopic
αφού το θέμα αφορά την Turnigy.
Ομως μια και έγινε λόγος και για συμβατότητα με module της FrSky -και επειδή χρησιμοποιώ τα module της - θα ήθελα να προτείνω να βάλετε
στο εξεταστικό "τραπέζι" και το παραπάνω σύστημα που μόλις πρίν δυο τρείς μέρες είδα στον "Κινέζο". Ίσως βέβαια μέχρι στιγμής να το έχετε δεί και εσείς.

Προφανώς η διαφορά της τιμής φτάνει σχεδό το κατοστάρικο απο την τιμή της Turnigy , αλλά νομίζω ότι το σύστημα της FrSky ξεφεύγει κατά πολύ
στον ανταγωνισμό όσο αφορά τα συγκεκριμένα οικονομικά συστήματα.

Αναμένουμε πιστεύω με ενδιαφέρον τις απόψεις μέσα απο τα διάφορα
forums όσο αφορά το κυριότερο ...που είναι - εννοείται - η αξιόπιστη και απροβλημάτιστη εκπομπή και λήψη .

http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/__45026__FrSky_2_4GHz_ACCST_TARANIS_X9D_Digital_Telemetry_Radio_System_Mode_2_.html

ΠΟΛΥ καλή λύση μου φαίνεται και αυτή...Την έχει πάρει άραγε κανείς???
giannisvl

εχώ δει σε διάφορα forum για την 12αρα και τα λογια ηταν αρκετα καλα.
Σήμερα δοκιμασα την 9xr αλλα δεν μπορεσα να πεταξω λογο αερα. δοκιμασα το range του δεκτη και σε εδαφος μετρησα 1χλμ αλλα πιο περα δεν μπορουσα γιατι δεν ειχα οπτικη επαφη.
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

giannisvl έγραψε: εχώ δει σε διάφορα forum για την 12αρα και τα λογια ηταν αρκετα καλα.
Σήμερα δοκιμασα την 9xr αλλα δεν μπορεσα να πεταξω λογο αερα. δοκιμασα το range του δεκτη και σε εδαφος μετρησα 1χλμ αλλα πιο περα δεν μπορουσα γιατι δεν ειχα οπτικη επαφη.

Φίλε Γιάννη καλές πτήσεις.
Πώς μέτρησες το Range στο χιλιόμετρο ..?
giannisvl

επιστημονικά πηρα το αυτοκίνητο κααι πηγα λίγο πιο πέρα!@/-=}{{ και δοκιμασα εαν δουλευει το αεροπλάνο.
GREECEPILOT

giannisvl έγραψε: εχώ δει σε διάφορα forum για την 12αρα και τα λογια ηταν αρκετα καλα.

Καλά βρε θηρίο ,μόνος πήγες?? Δεν είχες κάποιον να κρατάει το αεροπλάνο να σου λέει τι κάνει??
Άβαταρ μέλους
sukhoi.su29

GREECEPILOT έγραψε: Καλά βρε θηρίο ,μόνος πήγες?? Δεν είχες κάποιον να κρατάει το αεροπλάνο να σου λέει τι κάνει??

Βασικά κι εγώ γι αυτό ρώτησα.Ενα χλμ είναι μεγάλη απόσταση.
Πιστεύω ο βοηθός είναι απαραίτητος.
Συνήθως ένας μένει στο μοντέλλο ,ο άλλος στον πομπό
και ...μέσω κινητών τσεκάρουν κινήσεις.
giannisvl

σημερα θα κανω πιο σωστη μέτρηση. Θα παω με παρέα και θα σας πω εντυπώσεις.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Τηλεκατεύθυνση - Πομπός - Δέκτης - Servo - accessories & Flight Simulators”