Καλημέρα σε όλους τους φίλους και σε όλες τις φίλες του Αερομοντελισμού.
Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος θα συναντηθούμε όλοι οι φίλοι της ανεμοπορίας και του μοντέλου ανεμοπτέρου σε αγαπημένες, "ανεβασμένες" γεωγραφικές θέσεις για να γιορτάσουμε τη μαγεία και την πληρότητα που προσφέρουν οι πτήσεις στο βουνό με λατρεμένα παρεάκια.
Φέτος, είναι η 14η φορά απο τότε που σκέφτηκα και χρησιμοποιώ αυτό το όνομα για τις πλαγίστικες συναντήσεις μας! Καθιερώθηκε το 2006 όταν, με τον Αλέξη Αλεξανδρόπουλο κάναμε εξερευνήσεις στους κοντινούς στα Τρίκαλα ορεινούς όγκους για εύρεση ικανού "αυχένα" που θα ικανοποιούσε την όρεξή μας... :)
https://www.aeromodelling.gr/album/thumbnails.php?album=619
Άλεξ, μας λείπεις πολύ ρε φίλε. Με το ζόρι γράφω και δέ βρέχω τα πλήκτρα. Είσαι ο Θεός στο δικό μου βουνό, κάθεσαι πάνω στο θρόνο σου, συμβουλεύεις και περιμένεις. Εσύ κι ο Κώστας ο "Πάπ" είστε οι μεγαλύτερες επιρροές στην αερομοντελιστική μου καριέρα. Με γαλουχήσατε. Και αισθάνομαι την ανάγκη να μεταλαμπαδεύσω αυτά που έμαθα κοντά σας, με τη δική μου σειρά... δέν αισθάνθηκα ποτέ την αίγλη που ένιωσα στις πτήσεις πλαγιάς. Και οφείλω να το Πώ στους πάντες για να το δοκιμάσουν.
https://www.youtube.com/watch?v=XkU6Y4zVuIA
Στις 08 Μαρτίου, ημέρα Κυριακή στις 11:00 το πρωί, θα βρεθούμε ξανά φίλοι μου για να κόψουμε και την Πίτα μας αλλά και να λυσσάξουμε με κυνηγητά στην κόψη του βουνού. Το μέρος θα αποφασισθεί λίγες μέρες πρίν ώστε να ξέρουμε τον καιρό και φυσικά, θα είναι κάπου εντός του νομού Αττικής.
Μήν διστάσεις να έρθεις κοντά μας για να δοκιμάσεις. Δέν υπάρχουν κόμπλεξ, δέν θέλει να έχεις λεφτά ή εξοπλισμό. Λίγη βενζίνη μόνο (ή αέριο for me γατάκια) και τη φυσική σου παρουσία. Δέν θα το μετανιώσεις.
Με Τιμή,
Απόστολος Γαδετσάκης
also known as DeltaMan
ΣΤΑΜΠ '20 + Κοπή Πίτας
ΣΤΑΜΠ '20 + Κοπή Πίτας
- Συνημμένα
-
- AlexChris25Mai06_Poster.jpg (169.65 KiB) Προβλήθηκε 819 φορές
Απάντηση: ΣΤΑΜΠ '20 + Κοπή Πίτας
Καλησπέρα σας.
Αναβάλλουμε για 22 Μαρτίου λόγω επικράτησης Νότιων ανέμων αυτό το ΣΚ...
Τα λέμε απο Κοντάάάά... !!
+(*)
Αναβάλλουμε για 22 Μαρτίου λόγω επικράτησης Νότιων ανέμων αυτό το ΣΚ...
Τα λέμε απο Κοντάάάά... !!
+(*)
-
Μα γιατί δε συνεννοείστε να κάνετε την εκδήλωση στο Θρασύβουλο, που είναι εξαιρετικό μέρος για Νοτιά; Βρέθηκα μια φορά εκεί, στην κοπή της πίτας των "ανεμοπτεριστών πλαγιάς" και ήταν πολύ ωραίο μέρος, με άπλετο χώρο για προσγείωση.
Ενώ στο Κερατοβούνι, η προσγείωση είναι χάλια, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σπάσουν μοντέλλα. Μια φορά βρέθηκα εκεί σε ανάλογη εκδήλωση και είχε πολλά σπασίματα.
Ενώ στο Κερατοβούνι, η προσγείωση είναι χάλια, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα σπάσουν μοντέλλα. Μια φορά βρέθηκα εκεί σε ανάλογη εκδήλωση και είχε πολλά σπασίματα.
-
Ο Απόστολος Γαδετσάκης μου είναι πολύ προσφιλής, συμπαθής και τον εκτιμώ ιδιαίτερα. Στο παρελθόν είχαμε συνεργαστεί κιόλας, μου είχε κόψει πτέρυγες Combat κατά παραγγελία.
Όμως αυτή τη φορά δε μου έκανε καλή εντύπωση αυτό το "αποφασίσαμε και διατάσσουμε. Δική μου είναι η εκδήλωση κι ότι θέλω την κάνω". Χωρίς καμιά συνεννόηση και συνεργασία με τα άλλα παιδιά που παίρνουν μέρος.
Βλέπω τον καιρό στον Ασπρόπυργο και είναι ιδανικός την Κυριακή. Θα μπορούσε να γίνει εκεί με επιτυχία η εκδήλωση, είναι και κοντά στην Αθήνα. Αλλά και πάλι ας το συζητούσε πρώτα με τους συμμετέχοντες, πριν το αναβάλλει.
Κρίμα, απογοητεύθηκα. Σκόπευα να πάω στην εκδήλωση, έστω και σαν παρατηρητής, να κάνω κάποια ανταπόκριση, να τραβήξω κανένα βίντεο, τώρα δε νομίζω.
Κρίμα.
Όμως αυτή τη φορά δε μου έκανε καλή εντύπωση αυτό το "αποφασίσαμε και διατάσσουμε. Δική μου είναι η εκδήλωση κι ότι θέλω την κάνω". Χωρίς καμιά συνεννόηση και συνεργασία με τα άλλα παιδιά που παίρνουν μέρος.
Βλέπω τον καιρό στον Ασπρόπυργο και είναι ιδανικός την Κυριακή. Θα μπορούσε να γίνει εκεί με επιτυχία η εκδήλωση, είναι και κοντά στην Αθήνα. Αλλά και πάλι ας το συζητούσε πρώτα με τους συμμετέχοντες, πριν το αναβάλλει.
Κρίμα, απογοητεύθηκα. Σκόπευα να πάω στην εκδήλωση, έστω και σαν παρατηρητής, να κάνω κάποια ανταπόκριση, να τραβήξω κανένα βίντεο, τώρα δε νομίζω.
Κρίμα.
Καλησπέρα σας.
Γιώργο μου (Καρασούλα), συγνώμη αλλά έχασα επεισόδια επειδή δέν μπήκα ο βλάκας στο petame για να ενημερωθώ... ήταν και οι εποχές με τον Ιό, άστα να πάνε...
Αύριο πάντως θα είμαστε στο Κερατοβούνι παιδιά! Απ΄τις 11μιση το πρωί περίπου...
Θα έχει Βοριάδες!!
Μακάρι να σας δώ απο κοντά... :)
Γιώργο μου (Καρασούλα), συγνώμη αλλά έχασα επεισόδια επειδή δέν μπήκα ο βλάκας στο petame για να ενημερωθώ... ήταν και οι εποχές με τον Ιό, άστα να πάνε...
Αύριο πάντως θα είμαστε στο Κερατοβούνι παιδιά! Απ΄τις 11μιση το πρωί περίπου...
Θα έχει Βοριάδες!!
Μακάρι να σας δώ απο κοντά... :)
Καλησπέρα σας.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους και τις φίλες, έστω και αρκετά καθυστερημένα, που ήρθαν και αυτή τη φορά για να πετάξουμε παρέα στα βουνά που τόσο λατρεύουμε!
Δυστυχώς αυτή τη φορά δέν μπόρεσα να καθίσω με ηρεμία και να γράψω το ωραίο κειμενάκι που κάθε φορά απολαμβάνω, αλλά υπόσχομαι πως μέχρι τέλος του τρέχοντος χρόνου θα διορθωθεί καί αυτό μιάς και πρόθεσή μου είναι να ξανασυναντηθούμε σίγουρα αρχές ή μέση φθινοπώρου...
Αυτή η παρέα, αυτή η τρέλα, δέν θα σταματήσει ποτέ. Θα αποκτήσουμε radar για καταγραφές ταχυτήτων και κάθε φορά που θα βρισκόμαστε θα κατοχυρώνουμε τα προσωπικά μας καλύτερα (personal best), θα κάνουμε αερομαχίες, θα γελάμε και θα διασκεδάζουμε μέχρι δακρύων και θα παρουσιάζουμε στον Ελλαδικό χώρο νέα πράγματα μέσω των φόρουμς κλπ... ήδη ετοιμάζω νέο Slope Racer αλλά σας κρατάω σε αγωνία, θα είναι κουκλί... +(*)
Σας λατρεύω όλους, έναν-έναν, μία-μία, γιατί αγαπάτε αυτό που αγαπώ._
Dm
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους τους φίλους και τις φίλες, έστω και αρκετά καθυστερημένα, που ήρθαν και αυτή τη φορά για να πετάξουμε παρέα στα βουνά που τόσο λατρεύουμε!
Δυστυχώς αυτή τη φορά δέν μπόρεσα να καθίσω με ηρεμία και να γράψω το ωραίο κειμενάκι που κάθε φορά απολαμβάνω, αλλά υπόσχομαι πως μέχρι τέλος του τρέχοντος χρόνου θα διορθωθεί καί αυτό μιάς και πρόθεσή μου είναι να ξανασυναντηθούμε σίγουρα αρχές ή μέση φθινοπώρου...
Αυτή η παρέα, αυτή η τρέλα, δέν θα σταματήσει ποτέ. Θα αποκτήσουμε radar για καταγραφές ταχυτήτων και κάθε φορά που θα βρισκόμαστε θα κατοχυρώνουμε τα προσωπικά μας καλύτερα (personal best), θα κάνουμε αερομαχίες, θα γελάμε και θα διασκεδάζουμε μέχρι δακρύων και θα παρουσιάζουμε στον Ελλαδικό χώρο νέα πράγματα μέσω των φόρουμς κλπ... ήδη ετοιμάζω νέο Slope Racer αλλά σας κρατάω σε αγωνία, θα είναι κουκλί... +(*)
Σας λατρεύω όλους, έναν-έναν, μία-μία, γιατί αγαπάτε αυτό που αγαπώ._
Dm