Η αληθεια για τα καυσιμα
-
Απ: Η αληθεια για τα καυσιμα
καλησπερα παιδια θα το κοιταξω θα παω καποια στιγμη και στον γιατρο να το δω μια ματια να ξερω τι μου γινεται τρυφωνα οσο για την χρόνια βρογχίτιδα ποτε δεν ειχα τετοιο προβλημα και η μυρωδια απο αυτοκινητο καταλυτικο επεισης μου φερνει δυσπνοια ισως δεν μπορει να το αντεξει ο οργανισμος μου δεν ξερω τι αλλο να πω.τωρα ετοιμαζωμουν να πεταξω το wilga-2000 αλλα δυστυχως πειρε αερας και μου χαλασε τα σχεδια δεν πειραζει next time εμεις να μαστε καλα και μερες υπαρχουν απειρες για πτησης.
Χωρίς να θέλω να σε τρομάξω ...όλα αυτά μου θυμίζουν εμένα πού είχα χρόνια βροχιτιδα (πλέον άσθμα)
Καλό θα ήταν να πάς σε ένα πνευμονολόγο και να ζητήσεις μία σπυρομέτρηση .
Για να μην έχεις ενοχλήσεις πάντως, πέραν της φαρμακευτικής αγωγής (που δεν τα πάω) μεγάλη βοήθεια θα βρεις από καθημερινό τρέξιμο και γενικότερα γυμναστική.
Η γυμναστική λειτούργησε καλά στην περίπτωσή μου. Πριν από αυτήν, ήμουν εξαρτημένος από τα φάρμακα (έχω ένα μικρο νοσοκομείο σπίτι). Μετά απο ένα χρόνο γυμναστική δε χρειαζόμουν φάρμακα σε τέτοιο βαθμό, που όταν άλλαξα πνευμονολόγο (ο οποίος δε με ήξερε) όχι μόνο δεν πίστεψε ότι έχω πρόβλημα ...αλλά με ρώτισε αν γυμνάζομαι κιόλας! :D
Πλέον έχω σταματήση 1 χρόνο τη γυμναστική και δυστυχώς έχω αρχίσει πάλι συχνα πυκνά να τα χρειάζομαι.
Καλό θα ήταν να πάς σε ένα πνευμονολόγο και να ζητήσεις μία σπυρομέτρηση .
Για να μην έχεις ενοχλήσεις πάντως, πέραν της φαρμακευτικής αγωγής (που δεν τα πάω) μεγάλη βοήθεια θα βρεις από καθημερινό τρέξιμο και γενικότερα γυμναστική.
Η γυμναστική λειτούργησε καλά στην περίπτωσή μου. Πριν από αυτήν, ήμουν εξαρτημένος από τα φάρμακα (έχω ένα μικρο νοσοκομείο σπίτι). Μετά απο ένα χρόνο γυμναστική δε χρειαζόμουν φάρμακα σε τέτοιο βαθμό, που όταν άλλαξα πνευμονολόγο (ο οποίος δε με ήξερε) όχι μόνο δεν πίστεψε ότι έχω πρόβλημα ...αλλά με ρώτισε αν γυμνάζομαι κιόλας! :D
Πλέον έχω σταματήση 1 χρόνο τη γυμναστική και δυστυχώς έχω αρχίσει πάλι συχνα πυκνά να τα χρειάζομαι.
να ξεκινησει παλι να γυμναζεσαι φιλε. τι περιμενεις;
-
Καλημέρα σε όλους σας.
Θα σας παρακαλούσα να επικεντρωθείτε όσο γίνεται στο θέμα, βοηθώντας και άλλους στην πληροφόρηση, κοιτώντας πάντα τον τίτλο του thread πριν απαντήσετε.
Θυμίζω ότι πληροφορίες και συζητήσεις για προσωπικά μας θέματα μπορούμε να ανταλλάζουμε μέσω προσωπικών μηνυμάτων.
Να είστε καλά.