spekrum dx7 ? η κατι αλλο? τι προτεινετε?
-
spekrum dx7 ? η κατι αλλο? τι προτεινετε?
καλησπρερα και παλη σε ολους τους φιλους. μολις πριν απο 6 μηνες ξεκινησα να ασχολουμε με το χομπυ του αερομοντελισμου και νομιζω πως πρεπει σιγα σιγα να κανω την πρωτη μου σωστη αγορα επειδη δεν ξερω και παρα πολα ακομη θα ηθελα και την δικη σας γνωμη μιας και θα παρω πιστευω μια καλη τ/κ μου ειπε ενας φιλος σηνμοντελιστης οτι ειναι πολυ καλη η spektrum dx 7 εσεις τι λετε? ^-^ ^-^ ^-^ ^-^ ^-^
Απ: spekrum dx7 ? η κατι αλλο? τι προτεινετε?
Με αυτα τα χρηματα spectrum φυσικα (O)#
NOMIZO POS AYTI H T/K EINAI PARA POLY KALI. XRIAZESE KAI ENA KALO PROGRAMA GIA EXOMIOTI KAI POLY DOYLIA ME TO PC KAI SE LIGO KAIRO UA SKIZIS TON AERA . @P@
filtate gianni kai i spektrum dx 6i einai exisou kali kai sxetika me ta xrimata f8ini!!! skepsoy to ligo kai psaxe to to 8ema t/k!
FILE GIANNI BREIKA MIA T\K 9 CHANELS KATA TIXI FUTABA AN ENDIAFERESE NA KOITAXEIS KAI ESY NA SOY STEILO LINK!
-
να στε καλα παιδια ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας μαλον θα παρω την spektrum dx6i η οποια ειναι και αυτη παρομια με την 7 δηλαδη full range αν το γραφω σωστα και ετσι θα ερθει και ποιο οικονομικα σαν μια καλη τ/κ και τερμα πια η παρεμβολες που ειχα συνεχεια προβληματα και η δυσαρεστες πτωσεις που επακολουθουσαν απο θεμα παρεμβολων! και παλυ ευχαριστω να στε καλα! @P@ @P@ @P@ :>) :>)
KALES PTISEIS TOTE GIANAKI!!!!!!!
Φίλε Γιάννη και εγώ νέος είμαι στον χώρο (6 μήνες). Πήρα την DX7 εδώ και μερικούς μήνες και έχω καθαρίσει από όλα τα προβλήματα. Έχω 4 μοντέλα στην μνήμη της και όποτε θέλω απλά κάνω δύο κλικς και πετάω :/)-
Δεν ξέρω αν το 1 εξτρά κανάλι της DX7 θα το χρειαστείς ποτέ, όμως αφού δίνεις κάποια ευρώ έτσι και αλλιώς γιατί να μην το έχεις δίνοντας κάποια παραπάνω; Μην ξεχνάς η τ/κ είναι επένδυση. Γνώμη μου βέβαια :-)
Από την spectrum εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα.
:-)
Δεν ξέρω αν το 1 εξτρά κανάλι της DX7 θα το χρειαστείς ποτέ, όμως αφού δίνεις κάποια ευρώ έτσι και αλλιώς γιατί να μην το έχεις δίνοντας κάποια παραπάνω; Μην ξεχνάς η τ/κ είναι επένδυση. Γνώμη μου βέβαια :-)
Από την spectrum εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχα πρόβλημα.
:-)
-
ελα nick1150 καλησπερα φιλε μου κοιτα απο την dx6i και με την dx7 επειδη το κοιταξα και το εψαξα καπως δεν εχουνκαι τρελη διαφορα ειναι το ενα καναλι επιπλεον που αλλαζει πιστευω. ειναι νεο μοντελο η dx6i γιατι ειναι full range απ'οτι μου ειπε ενας φιλος συνμοντελιστης και ειναι ιδια με την dx7 αλλα η διαφωρα τους ειναι μου ειπαν οτι διαφερουν στο ενα καναλι. ελα ρε στεργιο το εκανες το cessna λουλουδι αστερι φιλε μου ευχαριστω για τα καλοριζικα και θα χαρω παρα πολυ να πεταξουμε και παραιουλα.
ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΗN DX6i ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΟΛΙΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΑ!!!!!ΜΕΣ ΣΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΘΑ ΤΗΝ ΕΧΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!!! ^hola^
-
Όσον αφορά την DX7 (την έχω περίπου 3-4 μήνες) , με τη μικρή εμπειρία που έχω, ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΡΙ!!! <++>
Φυσικά έχει ακόμη πολλές δυνατότητες, που δεν είμαι ακόμη σε θέση και δεν ξέρω πώς να τις αξιοποιήσω. Θεωρώ πάντως ότι είναι μια πολύ καλή επένδυση.
Την DX6i δυστοιχώς δε τη γνωρίζω.
Φιλικά
Βασίλης
Φυσικά έχει ακόμη πολλές δυνατότητες, που δεν είμαι ακόμη σε θέση και δεν ξέρω πώς να τις αξιοποιήσω. Θεωρώ πάντως ότι είναι μια πολύ καλή επένδυση.
Την DX6i δυστοιχώς δε τη γνωρίζω.
Φιλικά
Βασίλης