Υπάρχουν πλωτήρες για Calmato trainer 40;
-
Υπάρχουν πλωτήρες για Calmato trainer 40;
Καλησπερα! Ακουσα κατι για πλωτηρες για το calmato trainer 40 αλλα δεν ξερω αν οντως υπαρχουν και που. Αν δεν υπαρχουν απο τι μοντελο θα μπορεσω να βρω να πατενταρω επανω στο calmato; Αν μπορεσει καποιος φιλος αν ξερει κατι να βοηθησει παρακαλω. Να δωσει κανενα link να δω.
Ευχαριστω προκαταβολικα. Γιαννης.
Ευχαριστω προκαταβολικα. Γιαννης.
Απ: Υπάρχουν πλωτήρες για Calmato trainer 40;
Γιάννη αυτές πιθανότατα να χρειαστούν κάποια ψιλομετατροπή, αλλά μάλλον εύκολη για να μπουν στο Calmato σου:
http://www.extrememodels.gr/ShowProduct.asp?ProdID=223
http://www.extrememodels.gr/ShowProduct.asp?ProdID=192
http://www.rigasmodels.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_67&products_id=409&osCsid=24bec67eaa9dae218d0000c246f075c7
Βαγγέλης
http://www.extrememodels.gr/ShowProduct.asp?ProdID=223
http://www.extrememodels.gr/ShowProduct.asp?ProdID=192
http://www.rigasmodels.gr/catalog/product_info.php?cPath=21_67&products_id=409&osCsid=24bec67eaa9dae218d0000c246f075c7
Βαγγέλης
Γιάννη καλησπέρα,υπάρχουνε και οι πλωτήρες της kyosho αλλα η τιμή τους είναι απλησίαστη ???
-
καλησπερα λυκουργο ναι ξερω και για της kyosho κοστιζει περιπου οσω το μοντελο εστηλα email στο extreme models να δω αν κανουν οντως η πλωτηρες αυτοι που εχει και αν κανουν θα τους παρω καποια στιγμη οχι τωρα γιατι δεν το εχω ζυγισει ακομη τα servos και ολλα τα υπολοιπα ειναι επανω το μονο που λειπει ειναι ο δεκτης και το ζυγισμα και ειμαι ετοιμος για πτηση! @P@ @P@ @P@ @P@
έγραψε:
καλησπερα λυκουργο ναι ξερω και για της kyosho κοστιζει περιπου οσω το μοντελο εστηλα email στο extreme models να δω αν κανουν οντως η πλωτηρες αυτοι που εχει και αν κανουν θα τους παρω καποια στιγμη οχι τωρα γιατι δεν το εχω ζυγισει ακομη τα servos και ολλα τα υπολοιπα ειναι επανω το μονο που λειπει ειναι ο δεκτης και το ζυγισμα και ειμαι ετοιμος για πτηση! @P@ @P@ @P@ @P@
Στην συνάντηση υδροπλάνων στην Καστοριά το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το υψιπτέρυγο Calmato του Γιώργου Ασλανίδη από την Κοζάνη με πλωτήρες του READY (Rigas) με πολύ μικρή προσαρμογή, συμπεριφέρθηκε άψογα ! Προσοχή στην θέση του step !
Vassilis Kastoria
Έξέτασες τήν περίπτωση νά κατασκευάσεις δικούς σου άπό
foam καί balsa ?
Έάν θέλεις νά ψάξω νά βρώ τό συγκεκριμένο άρθρο καί νά σού
τό στείλω.
foam καί balsa ?
τό στείλω.
Κ.γιωργο μεσκο, θα ηθελα εαν ηταν δυνατον να κανετε εναν κοπο για τα αρθρα σχετικα με την κατασκευη πλωτηρων.
Ευχαριστω εκ των προτερων V:))
Ευχαριστω εκ των προτερων V:))
-
Απάντηση: Απ: Υπάρχουν πλωτήρες για Calmato trainer 40;
Στην συνάντηση υδροπλάνων στην Καστοριά το Σαββατοκύριακο που πέρασε, το υψιπτέρυγο Calmato του Γιώργου Ασλανίδη από την Κοζάνη με πλωτήρες του READY (Rigas) με πολύ μικρή προσαρμογή, συμπεριφέρθηκε άψογα ! Προσοχή στην θέση του step !
Vassilis Kastoria. (καλησπερα φιλε βασιλη τι θελεις να πεις (Προσοχή στην θέση του step !) ρωταω γιατι απο θερμικα τωρα ξεκινησα δεν ξερω σχεδον τιποτα. γιωργο τωρα για σχεδια δεν ειμαι και τοσο καλος σε αυτα σιγουραθα κανω πατατα δεν ειναι για μενα αυτα ευχαριστω παντος η πλωτηρες κανουν τωρα το θεμα ειναι να τους τεριαξω επανω!
Vassilis Kastoria. (καλησπερα φιλε βασιλη τι θελεις να πεις (Προσοχή στην θέση του step !) ρωταω γιατι απο θερμικα τωρα ξεκινησα δεν ξερω σχεδον τιποτα. γιωργο τωρα για σχεδια δεν ειμαι και τοσο καλος σε αυτα σιγουραθα κανω πατατα δεν ειναι για μενα αυτα ευχαριστω παντος η πλωτηρες κανουν τωρα το θεμα ειναι να τους τεριαξω επανω!
Απάντηση: Υπάρχουν πλωτήρες για Calmato trainer 40;
Γιώργος Μέσκος έγραψε: ↑Έξέτασες τήν περίπτωση νά κατασκευάσεις δικούς σου άπό
foam καί balsa ?
τό στείλω.
Μια παροιμία λέει φίλε Γιώργο "μάζευε και ας ειναι ρόγες".:) Βρες τα σχέδια και δώστα μου, για να μπορέσω να τα δώσω και σε οποίον άλλον θελήσει!!!
Παει καιρός που ζητάω καποιο σχέδιο για αεροπλάνο, και "φωνή βοώντος επί ερήμου" :D Περιμένω όμως από κάποιους :p
-
καλα θα ηταν να ευτιαχνα πλωηρες αλλα απο που να βρω balsa και ολλα τα υπολοιπα οιλικα που χρειαζεται για να φτιαξεις? καλα απο μονοκοτ και κολες ειναι ευκολο αλλα balsa που θα βρω???????
- Dell Gatto Grande
mple felizol ikodomis! :)
- Συνημμένα
-
- sxedia_plotires.jpg (94.45 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- sxedio_plotiron.jpg (53.53 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- PLOT.jpg (94.27 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- PLOTIRES2.jpg (94.9 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
- PLOTIRES1.jpg (95.04 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές
-
φιλε μου Dell Gatto Grande θα αντεξουν η πλωτηρες απο το ηλικο που λες? γιατι μου φενεται οτι ειναι κατι σαν foam αυτο που λες μηπος θα ειναι καλητερα να ειναι απο balsa η πλωτηρες?
To μπλέ οικοδομικό φελιζόλ (DOW) που αναφέρει ο Dell Gatto Grande ειναι από τα πιο δυνατά φελιζόλ που υπάρχουν.
Δεν έχει όμως την δυνατότητα να βαφτεί, και να λειανθεί τόσο, ωστε να γλιστράει στο νερό. Για αυτό δέχεται μια επικάλυψη από φύλλο μπάλσα για περαιτέρω επεξεργασία .:)
Δεν έχει όμως την δυνατότητα να βαφτεί, και να λειανθεί τόσο, ωστε να γλιστράει στο νερό. Για αυτό δέχεται μια επικάλυψη από φύλλο μπάλσα για περαιτέρω επεξεργασία .:)
- Dell Gatto Grande
den ixa xrisimopiisi edpikalipsi kai den ixa provlima
ama exis oreksi pernata ialoifasma me epoksi
....to nero paei pantou ara sinisto mono to aparetito ksilo....
kali epitixia
ama exis oreksi pernata ialoifasma me epoksi
....to nero paei pantou ara sinisto mono to aparetito ksilo....
kali epitixia
- Συνημμένα
-
- idroplano_kalokeri_05.jpg (75.6 KiB) Προβλήθηκε 45 φορές