Αερολέσχη Χίου - Χιώτες μοντελιστές
Απ: Αερολέσχη Χίου - Χιώτες μοντελιστές
Καλημέρα!!!
Επιτέλους μας έκανε την χάρη (ο καιρός) και καταφέραμε το Σαββάτο να ανηφορίσουμε για το μοντελοδρόμιο, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ειναι 6-7 Bf βόριας, με αποτέλεσμα να είμαστε όλοι καθησμένοι σε αναμμένα κάρβουνα για το πότε θα "σπάσει" κομματάκι για να πετάξουμε.
Το Funtana πέταξε χωρίς κανένα πρόβλημα... ^-^ Η μηχανή δεν έκανε κανένα "νερα" (ισώς να χρειαζόταν να την σκαλήσουμε λιγάκι).Τα servo λειτούργησαν άψογα.Έκανε 4 πτήσεις των 10 λεπτών περίπου, καθώς ακόμα στρώνει κινητήρα και το τεπόζητο των 600 cc κατέβηκε περίπου στην μέση....!
Καλή παρέα , γέλια και όμορφη διάθεση σύνθεσαν το τοπίο εχθές λοιπόν και οι φωτό που παραθέτω παρακάτω νομίζω οτι το μαρτηρούν....
1. Ο Σώτος ετοιμάζει το laser
2. O Θεοδόσης με το caliber του
3. Ο κοκουρ(Kωστάκι) με το νέο του απόκτημα το giles
4. Το ready του Κώστα
5. Ο Γιάννης με τον Σώτο..
Επιτέλους μας έκανε την χάρη (ο καιρός) και καταφέραμε το Σαββάτο να ανηφορίσουμε για το μοντελοδρόμιο, καθώς τις τελευταίες εβδομάδες ειναι 6-7 Bf βόριας, με αποτέλεσμα να είμαστε όλοι καθησμένοι σε αναμμένα κάρβουνα για το πότε θα "σπάσει" κομματάκι για να πετάξουμε.
Το Funtana πέταξε χωρίς κανένα πρόβλημα... ^-^ Η μηχανή δεν έκανε κανένα "νερα" (ισώς να χρειαζόταν να την σκαλήσουμε λιγάκι).Τα servo λειτούργησαν άψογα.Έκανε 4 πτήσεις των 10 λεπτών περίπου, καθώς ακόμα στρώνει κινητήρα και το τεπόζητο των 600 cc κατέβηκε περίπου στην μέση....!
Καλή παρέα , γέλια και όμορφη διάθεση σύνθεσαν το τοπίο εχθές λοιπόν και οι φωτό που παραθέτω παρακάτω νομίζω οτι το μαρτηρούν....
1. Ο Σώτος ετοιμάζει το laser
2. O Θεοδόσης με το caliber του
3. Ο κοκουρ(Kωστάκι) με το νέο του απόκτημα το giles
4. Το ready του Κώστα
5. Ο Γιάννης με τον Σώτο..
- Συνημμένα
-
- GIANNHS AKI SOTOS.jpg (77.49 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- READY GILES KAI KOSTAS.jpg (93.65 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- KOKOUR KAI GILES.jpg (91.61 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- TSOK KAI CALIBER 5.jpg (100.52 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- SOTOS KAI LEASER.jpg (90.17 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
1.Το caliber στον αέρα..
2.Το giles του Κώστα
3.Τα αεροπλανάκια μας .....
4.Θεοδόσης και caliber.
5.H futaba του Θεοδοση...
- Συνημμένα
-
- FUTABA 9 TSOK.jpg (100.46 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- SOTOS KAI LEASER.jpg (90.17 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- READY LEASER CASTROL.jpg (101.42 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- GILES.jpg (97.45 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- CA;IBER 5.jpg (59.88 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
1.Κοκούρ...... '!'!'
2.Κώστας και Κώστας
3.Ο Σώτος πετάει
4.Αντε ρε ντοντό...!!!
5.Ε???Μοντέλο!!!!
2.Κώστας και Κώστας
3.Ο Σώτος πετάει
4.Αντε ρε ντοντό...!!!
5.Ε???Μοντέλο!!!!
- Συνημμένα
-
- TSOK 1.jpg (90.18 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- TSOK 2.jpg (93.24 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- SOTOS.jpg (99 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- KOKOUR KAI KOSTAS.jpg (100.84 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- KOKOUR 2.jpg (94.74 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
και οι τελευταίες.....
1.Funtana
2.το ίδιο
Την επώμενη φορά θα υπάρξει και video .Απλά ηταν η πρώτη φορά και υπήρχε σχετικό αγχος αν όλα θα πάν καλά!
1.Funtana
2.το ίδιο
Την επώμενη φορά θα υπάρξει και video .Απλά ηταν η πρώτη φορά και υπήρχε σχετικό αγχος αν όλα θα πάν καλά!
- Συνημμένα
-
- PIT KAI FUNT 1.jpg (85.73 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- FUNT 3.jpg (95.88 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
έγραψε:
και οι τελευταίες.....
1.Funtana
2.το ίδιο
Δεν είναι ο Pit κοντός το Funtana είναι ψηλό ^-^
Απάντηση: Απ: Αερολέσχη Χίου - Χιώτες μοντελιστές
Μιά καταπληκτική ημέρα....Χωρίς αέρα, με πολύ ήλιο και διάθεση. Ανεβήκαμε το πρωί λίγοι και καλοί.....
Στέλιος , Μαρία , Παναγιώτης.........
Πετάξαμε το FUNTANA S 140 ...
Η δεύτερη πτήση του , με την καινούρια τ/κ FUTABA 9 CAP με pcm δέκτη και κινητήρα
λίγο πίο σφυριγμένο και νευρικό...
Παραθέτω μερικές φωτογραφίες ξεκινώντας με μία που φανερώνει τον καιρό της Χίου σήμερα...!!!!
Στέλιος , Μαρία , Παναγιώτης.........
Πετάξαμε το FUNTANA S 140 ...
Η δεύτερη πτήση του , με την καινούρια τ/κ FUTABA 9 CAP με pcm δέκτη και κινητήρα
λίγο πίο σφυριγμένο και νευρικό...
Παραθέτω μερικές φωτογραφίες ξεκινώντας με μία που φανερώνει τον καιρό της Χίου σήμερα...!!!!
- Συνημμένα
-
- XIOS KALMA.jpg (84.89 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
Στις επώμενες...
1.Στέλιος και Παναγιώτης στο τελικό τσέκ του αεροπλάνου πρίν να πετάξει.
2.σε hover ψηλά...
3.λιγάκι πιο χαμηλά..
4.αρκέτα χαμηλά..
1.Στέλιος και Παναγιώτης στο τελικό τσέκ του αεροπλάνου πρίν να πετάξει.
2.σε hover ψηλά...
3.λιγάκι πιο χαμηλά..
4.αρκέτα χαμηλά..
- Συνημμένα
-
- FUNT PIT HOVER 2.jpg (87.13 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- FUNT PIT HOVER 1.jpg (96.01 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- FUNT HOVER 2.jpg (64.49 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
-
- PIT KAI STELIOS SET FUNT.jpg (54.14 KiB) Προβλήθηκε 52 φορές
Καλησπέρα! Είμα αδικαιολόγητος και το ξέρω...
Έχω να γράψω πολύ καιρό ...Δέν ειναι το φταίξιμο αποκλειστικά δικό μου!
Το μοντελοδρόμιο μας ειναι στην κορυφή βουνού, με αποτέλεσμα τώρα που ειναι καλοκαίρι, οι περισσότεροι απο εμάς να μην ανεβαίνουν λόγω ζέστης....Δε συζητάω για τους αέρηδες που θέλουν να ξεριζώσουν τα δέντρα....
Τέλως πάντων. Εχθές ανέβηκα για να πετάξω το FUNTANA 140 ...Παραθέτω ενα video παρακάτω....
Ακόμα έχω να ανοίξω άλλο ενα θέμα, για ενα καινούριο αεροπλάνο που έστησα τώρα τελευταία.. Ειναι το EVOLUTION 26 cc...
Είχα ζητήσει τη γνώμη σας πρίν την αγορά του αλλά δεν είχα απάντηση... Αγοράστηκε και ειναι έτοιμο...
Θα το κάνω παρουσίαση μόλις πετάξει....
http://www.youtube.com/watch?v=166PsABl4DQ
Έχω να γράψω πολύ καιρό ...Δέν ειναι το φταίξιμο αποκλειστικά δικό μου!
Το μοντελοδρόμιο μας ειναι στην κορυφή βουνού, με αποτέλεσμα τώρα που ειναι καλοκαίρι, οι περισσότεροι απο εμάς να μην ανεβαίνουν λόγω ζέστης....Δε συζητάω για τους αέρηδες που θέλουν να ξεριζώσουν τα δέντρα....
Τέλως πάντων. Εχθές ανέβηκα για να πετάξω το FUNTANA 140 ...Παραθέτω ενα video παρακάτω....
Ακόμα έχω να ανοίξω άλλο ενα θέμα, για ενα καινούριο αεροπλάνο που έστησα τώρα τελευταία.. Ειναι το EVOLUTION 26 cc...
Είχα ζητήσει τη γνώμη σας πρίν την αγορά του αλλά δεν είχα απάντηση... Αγοράστηκε και ειναι έτοιμο...
Θα το κάνω παρουσίαση μόλις πετάξει....
-
Δε θα διαφωνήσω με τους αυτοχαρακτηρισμούς σου, αν και τους βρίσκω λιγάκι ...επιεικείς.
Είναι μια καλή αρχή πάντως, στο μάθημα: "Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου".
To κατατιθέμενο video σου, συγχωρεί ένα μέρος μονάχα των σφαλμάτων που υπέπεσες '!'!'
Είναι μια καλή αρχή πάντως, στο μάθημα: "Ανακαλύπτοντας τον εαυτό μου".
To κατατιθέμενο video σου, συγχωρεί ένα μέρος μονάχα των σφαλμάτων που υπέπεσες '!'!'
Απάντηση: Αερολέσχη Χίου - Χιώτες μοντελιστές
Θα υπάρξουν περισσοτερα νέα και παρουσιάσεις , καθώς έχω να στήσω το ΥΑΚ 54 του Στέλιου (2.00 μ.)της GREAT PLANES και ένα YAK 54 2.10 της MAXAIR για την πάρτη μου!!!
Μονάχα υπομονή!!!!!
Καλή συνέχεια να έχουμε και καλό Χειμώνα .....
Μονάχα υπομονή!!!!!
Καλή συνέχεια να έχουμε και καλό Χειμώνα .....
Ενα νέο video απο ενα φανταστικό κατα την άποψη μου μοντέλο της HANGAR 9 ΤΟ SHOWTIME 4D το οποίο γίνεται αμμέσως φιλικό και παιχνιδίαρικο στα χέρια του πιλότου που πετάει.
Ο συνδιασμος της YS 110 σε σχέση με τα 12,5 kg HITEC 0,13 sec servo νομίζω οτι ειναι απόλυτος.
Εύχαριστό το Κωστάκι για το όμορφο Video...
http://www.youtube.com/watch?v=-LHj7vTljto
Ο συνδιασμος της YS 110 σε σχέση με τα 12,5 kg HITEC 0,13 sec servo νομίζω οτι ειναι απόλυτος.
Εύχαριστό το Κωστάκι για το όμορφο Video...
http://www.youtube.com/watch?v=-LHj7vTljto
-
Παναγιώτη ...χαμηλώνουν και πάνε οι πτήσεις σου, παρατηρώ...
Σου θυμίζω ότι χτυπάς rudder κάτω (για να μην ξεχνιόμεθα).
Το SHOWTIME 4D είναι πανέμορφο. Εντυπωσίασε και εμένα που ...δεν τα πολυγουστάρω αυτά..
Εκτός αν ...με συνεπήρε η εικόνα του νησιού...
Σου θυμίζω ότι χτυπάς rudder κάτω (για να μην ξεχνιόμεθα).
Το SHOWTIME 4D είναι πανέμορφο. Εντυπωσίασε και εμένα που ...δεν τα πολυγουστάρω αυτά..
Εκτός αν ...με συνεπήρε η εικόνα του νησιού...
Χέρομαι που σου άρεσε Γιάννη το video.Οντος ξέρω οτι δεν εντιπωσιάζεσαι απο 3D πτήσεις....
Άντε!!!Πότε 8α την κάνεις προς τα εδώ???Σε περιμένουμε....
Την Τετάρτη που μας έρχεται εχουμε κοπή πιτας..Ελπίζω να μπορέσω να παρεβρεθώ εκει (μπορεί οχι λόγω υποχρεώσεων...δουλειά βλέπεις) για να ανεβάσω φωτογραφίες!!Χερετίσματα πολλά σε σένα και την Avi....(Xρονια πολλά και για την Γιορτή σου!Αν και καθηστεριμένα!!!ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ!!!!!!!!!)
Άντε!!!Πότε 8α την κάνεις προς τα εδώ???Σε περιμένουμε....
Την Τετάρτη που μας έρχεται εχουμε κοπή πιτας..Ελπίζω να μπορέσω να παρεβρεθώ εκει (μπορεί οχι λόγω υποχρεώσεων...δουλειά βλέπεις) για να ανεβάσω φωτογραφίες!!Χερετίσματα πολλά σε σένα και την Avi....(Xρονια πολλά και για την Γιορτή σου!Αν και καθηστεριμένα!!!ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΟΣ!!!!!!!!!)