Ευχαριστώ πολύ Aviator.
Μία απορία ακόμη:
Γιατί λέει νέα μηνύματα π.χ. 17 και στη συνέχεια μου εμφανίζει 8;
Ανανέωση του www.petame.gr
-
Απάντηση: Ανανέωση του www.petame.gr
RAP έγραψε: ↑Ευχαριστώ πολύ Aviator.
Μία απορία ακόμη:
Γιατί λέει νέα μηνύματα π.χ. 17 και στη συνέχεια μου εμφανίζει 8;
Ο αριθμός αναφέρεται στα μη αναγνωσμένα μηνύματα. Στη σελίδα όμως που εμφανίζεται στη πορεία, προβάλλονται τα ανανεωμένα θέματα.
Εάν τύχει σε ένα θέμα να έχουν προστεθεί περισσότερες από μία νέες απαντήσεις, τότε συμβαίνει αυτό που περιγράφεις.
Για παράδειγμα, εσένα σε ειδοποίησε για 17 μηνύματα, αλλά είδες 8 θέματα.
Σε αυτά τα 8 θέματα βρίσκονται χωρισμένα τα 17 μηνύματα!
Περιμένουμε και τις άλλες απορίες σας. Είναι απόλυτα κατανοητό να υπάρχουν.
test...........
-
Έχει περάσει, περίπου ένας μήνας από την ημέρα που "βγήκε στον αέρα" το νέο http://www.petame.gr
και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε πως η προσαρμογή σας, ήταν εύκολη και γρήγορη.
Επίσης, παρατηρούμε πως ο αριθμός των albums χρηστών, αυξάνεται όλο και περισσότερο και αυτό μας κάνει να νιώθουμε βαθιά ικανοποίηση που καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις που επιβάλει το διαδυκτίο και που προσφέρει στους χρήστες του.
Για τυχόν απορίες που μπορεί να υπάρχουν μη διστάσετε, μέσω αυτού του θέματος να τις εκφράσετε. Η ομάδα του petame είναι έτοιμη να σας απαντήσει.
Καλή συνέχεια στη διαμονή σας και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
και με μεγάλη μας χαρά διαπιστώνουμε πως η προσαρμογή σας, ήταν εύκολη και γρήγορη.
Επίσης, παρατηρούμε πως ο αριθμός των albums χρηστών, αυξάνεται όλο και περισσότερο και αυτό μας κάνει να νιώθουμε βαθιά ικανοποίηση που καταφέραμε να ανταποκριθούμε στις νέες απαιτήσεις που επιβάλει το διαδυκτίο και που προσφέρει στους χρήστες του.
Για τυχόν απορίες που μπορεί να υπάρχουν μη διστάσετε, μέσω αυτού του θέματος να τις εκφράσετε. Η ομάδα του petame είναι έτοιμη να σας απαντήσει.
Καλή συνέχεια στη διαμονή σας και καλό υπόλοιπο καλοκαιριού!
-
Καλησπέρα,
Συγνώμη που φέρνω στην επιφάνεια θέμα 5ετίας, αλλά είναι με καλό σκοπό. Αν έχετε σκοπό να αναβαθμίσετε σε 4.2, ή ακόμη αν θέλετε κάποια βοήθεια σε προγράμματα για 3.8, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Για Ελληνικά φόρουμς όλα τα προγράμματα μου για vBulletin, ανέκαθεν τα διέθετα δωρεάν.
Πάντως απο μια πρώτη ματιά, το περιεχόμενο είναι υπεραρκετό και ποιοτικό. Λίγη όμως αναβάθμιση χρειάζεται :)
Φιλικά
Χρήστος Τεριακής
aka ChrisTERiS / Christos Teriakis at vB.org
Συγνώμη που φέρνω στην επιφάνεια θέμα 5ετίας, αλλά είναι με καλό σκοπό. Αν έχετε σκοπό να αναβαθμίσετε σε 4.2, ή ακόμη αν θέλετε κάποια βοήθεια σε προγράμματα για 3.8, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου. Για Ελληνικά φόρουμς όλα τα προγράμματα μου για vBulletin, ανέκαθεν τα διέθετα δωρεάν.
Πάντως απο μια πρώτη ματιά, το περιεχόμενο είναι υπεραρκετό και ποιοτικό. Λίγη όμως αναβάθμιση χρειάζεται :)
Φιλικά
Χρήστος Τεριακής
aka ChrisTERiS / Christos Teriakis at vB.org