Μπείτε όλοι στο site μου.
Απάντηση: μπειτε ολοι στο site μου
Καλά μπαίνεις σε μοντελίστικο forum και spammaρεις το δικό σου? Έλεος δηλαδή η ευγενής άμιλλα έχει πάει εντελώς περίπατο?
Εξαιρετική η κίνησή σου στο να στήσεις ένα forum για τους φίλους του είδους αλλά βρίσκω τον τρόπο που το προωθείς εντελώς άκυρο..
Πάντοτε η γνώμη μου.. Μπορείς κάλλιστα να την αγνοήσεις (που είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνεις)
Εξαιρετική η κίνησή σου στο να στήσεις ένα forum για τους φίλους του είδους αλλά βρίσκω τον τρόπο που το προωθείς εντελώς άκυρο..
Πάντοτε η γνώμη μου.. Μπορείς κάλλιστα να την αγνοήσεις (που είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνεις)
Scrat έγραψε: ↑Καλά μπαίνεις σε μοντελίστικο forum και spammaρεις το δικό σου? Έλεος δηλαδή η ευγενής άμιλλα έχει πάει εντελώς περίπατο?
ενταξει δεν ειναι και ο καλυτερος τροπος αλλα το εκανα....
ζητω συγνωμη!
THANOSJ3 έγραψε: ↑http://modelfamily.boardsmessage.com/forum.htm
μπειτε ολοι στο site μου και γινετε μελη !
Και τί ακριβώς θά κάνουμε........
μην του βαζετε ιδεες '!'!'
-
μπειτε ολοι στο site μου
Στο petame δεν τίθεται θέμα "άκομψης" προβολής μιας νέας προσπάθειας, ειδικά όταν αυτή γίνεται από πολύ νέα παιδιά. :)
Ευχόμαστε σύντομα να μεγαλώσει η παρέα σας και να οργανωθεί όσο καλύτερα γίνεται ο νέος χώρος.
Καλή συνέχεια.
Ευχόμαστε σύντομα να μεγαλώσει η παρέα σας και να οργανωθεί όσο καλύτερα γίνεται ο νέος χώρος.
Καλή συνέχεια.
Αγαπητοί φίλοι,
Να είμαστε καλά στην Ελλάδα μας η Δημοκρατία και η πολυφωνία είναι δύο απο τα χαρακτηριστικά μας. Ευχόμαστε στο φίλο Θάνο καλή επιτυχία στο νέο φόρουμ και καλή δύναμη. :>)
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
Να είμαστε καλά στην Ελλάδα μας η Δημοκρατία και η πολυφωνία είναι δύο απο τα χαρακτηριστικά μας. Ευχόμαστε στο φίλο Θάνο καλή επιτυχία στο νέο φόρουμ και καλή δύναμη. :>)
Με φιλικούς χαιρετισμούς
Τρύφωνας
Γιάννης Ζαφείρης έγραψε: ↑Στο petame δεν τίθεται θέμα "άκομψης" προβολής μιας νέας προσπάθειας, ειδικά όταν αυτή γίνεται από πολύ νέα παιδιά. :)
Καλή συνέχεια.
Ευχαριστω πολυ Κ.Διαχειριστα!:)
Παιδια εγω ειπα αμα θελετε μπειτε και γινετε μελη!
ειναι μια μικρη παρεα φιλων των 4 τροχων του μοντελισμου οπου ολο και μεγαλωνει!