Εδώ Θεσσαλονίκη !!!!!!

tanfoglio

Απάντηση: Εδώ Θεσσαλλονίκη !!!!!!

Δημοσίευση από tanfoglio »

Αυτό δεν σημαίνει απαραιτήτως Δημήτρη ότι όλοι θέλουν να ενταχθούν κάπου...Ειδικά βλέποντας όλα αυτά που γίνονται ή δεν γίνονται ανά την Ελλάδα στις λέσχες. Εσύ τα ξέρεις πολύ καλύτερα.

Εάν καταφέρουμε - καταφέρετε, να κάνουμε κάτι στο οποίο το κλίμα θα είναι όπως στο "πετάμε", τότε θα υπάρχει μέλλον.

Πολλοί πετάνε σε μέρη που δεν τα ανακοινώνουν γιατί θέλουν την ησυχία τους και όχι την βαβούρα της "διοίκησης"... Ένας από αυτούς έγινα και εγώ γιατί δεν μου άρεσαν αυτά που έβλεπα...

Γιώργος
(Παρόλα αυτά λέω τα μέρη που πετάω...!)
mastoras

Δημοσίευση από mastoras »

Εχω στον κήπο μου μια μεγάλη μηλιά. Ο γείτονας την κλαδεύει, ένας φίλος την ραντίζει, εγώ έχω αναλάβει το πότισμα, και όταν έρθει ο Σεπτέμβρης, και μαζέψουμε τα μεγάλα και κατακόκκινα μήλα, τα μοιράζουμε σε όλους τούς φίλους, ακόμα και στους περαστικούς.

Αυτή ειναι η ικανοποίηση μας, εμείς που φροντίσαμε ωστε το δένδρο να αποδώσει καρπούς. Δεν κάτσαμε να φάμε μόνοι μας 4 μεγάλα τελάρα, μέχρι να σκάσουμε.:D

Και τέτοιους αερομοντελιστικούς συλλόγους (μηλιές) έχω γνωρίσει αρκετούς, ανά την Ελλάδα. Οπως και άξιους περιβολάρηδες (προέδρους) έχω δει, που χύνουν ιδρώτα, μαζί με λίγα μέλη, για να απολαύσουν όλοι τους καρπούς.

Απλώς εμείς εδώ (θεσ/νικη) έτυχε να πέσουμε σε μελίγκρα. >:D
Jupiter28

Δημοσίευση από Jupiter28 »

τιποτα δεν εχει αλλαξει
και τιποτα δεν ειναι οπως παλια

Χ & Π. Κατσιμιχας
tanfoglio

mastoras έγραψε:
Και τέτοιους αερομοντελιστικούς συλλόγους (μηλιές) έχω γνωρίσει αρκετούς, ανά την Ελλάδα. Οπως και άξιους περιβολάρηδες (προέδρους) έχω δει, που χύνουν ιδρώτα, μαζί με λίγα μέλη, για να απολαύσουν όλοι τους καρπούς.

Απλώς εμείς εδώ (θεσ/νικη) έτυχε να πέσουμε σε μελίγκρα. >:D

Συμφωνώ απολύτως! Δεν χρειάζεται τίποτα άλλο...

Γιώργος
giannisx

Δημοσίευση από giannisx »

βρήκα και πέμπτο άτομο...:D:D
Δημήτρη έχει χώρους,αλλά σε κανενός το σπίτι δίπλα
..που καλομάθαμε...
mastoras

giannisx έγραψε: βρήκα και πέμπτο άτομο...:D
Δημήτρη έχει χώρους,αλλά σε κανενός το σπίτι δίπλα
..που καλομάθαμε...

Μην γελάς καθόλου Γιάννο !!!! Ας κάνουμε τον σταυρό μας να αποκτήσει η πόλη παραπάνω από ένα μοντελοδρόμιο. Έστω και αυτό να ειναι ιδιωτικό, δεν τρέχει τίποτα !!!! :p

Όπως και να το κάνεις, δεν χωράμε σε καμιά περίπτωση σε ένα μοντελοδρομιο. Αεροπλάνα, ελικόπτερα, ανεμόπτερα, ηλεκτρικά.....θέλουμε χώρους. w(Τσάνταλη) για να μην λένε μερικοί που δεν έχουν την ικανότητα να μοιράσουν ένα καρπούζι στα 4, ότι "πετάω μπούρδες"
giannisx

Δημοσίευση από giannisx »

Χεχ.
Δεν διαφωνώ με τίποτα.
Μακάρι να βρεθεί χώρος γιατί άρχισαν οι τρεμούλες
Ώστε οι 5 γίναν έξι?Για πες για πες λολ
γιατί 5ο εννοούσα τον εαυτό μου μπουχεχε.Αστειεύομαι..προφάνως=B=
Εύχομαι τα καλύτερα και στην ΕΑΘ ,αλλά και σε όλους που θα το ξεκινήσουν και στη πράξη.
Από μένα ότι θέλετε.;;)
mastoras

Jupiter28 έγραψε: τιποτα δεν εχει αλλαξει
και τιποτα δεν ειναι οπως παλια

Χ & Π. Κατσιμιχας

jupiter28 εύστοχος ο τίτλος του τραγουδιού, σχετικά με το θέμα :D, άλλα δεν γνωρίζεις, ακόμα, όπως και το σύνολο των αερομοντελιστών ότι εδώ και καιρό έχει συγκροτηθεί και δραστηριοποιείτε στον χώρο του αερομοντελισμού το Κ.Ν.Ε.Α.

=B=ΚΙΝΗΜΑ ΝΕΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΑΕΡΟΜΟΝΤΕΛΙΣΤΩΝ =B=
mastoras

Αν και βαδίζουμε με ρυθμό χελώνας, για να μπορέσουμε να ξεμπλοκάρουμε από το μοντελοδρομιακό σύνδρομο =B= που εχει καταλάβει τον αερομοντελιστικό κόσμο της Θεσ/νικης, έχουμε διάφορα νέα !!!!!!

1) Η δημιουργία ενός νέου αερομοντελιστικού συλλόγου για την Πόλη της Θεσ/νικης ειναι κάτι το αναπόφευκτο. Δεν ειναι εύκολο, λόγω των πολλών εξόδων που απαιτούνται, ιδίως αυτές τις δύσκολες οικονομικά περιόδους, άλλα είμαστε αισιόδοξοι και πιστεύουμε ότι θα ακολουθήσουν πολλοί, όταν ανακοινωθεί κάτι τέτοιο.

2) Επειδή σύλλογος χωρίς μοντελοδρομιο δεν υφίσταται, όπως έχουμε πει στα πιο επανω ποστ, έχουμε επιλέξει μερικούς χώρους. Το μόνο που μας ζορίζει να πάρουμε μια απόφαση, ειναι η βολική πρόσβαση των αερομοντελιστών από όλη την Πόλη. Εδώ θα χρειαστούμε την γνώμη σας.

Έχουμε έναν τεράστιο χώρο στην περιοχή της Λίμνης Κορώνειας, επανω από τον εθνικό δρόμο, με καταπληκτικό προσανατολισμό, χωρίς εμπόδια, και άπλετο ορίζοντα. Άσφαλτος μέχρι το χωράφι των 20 στρεμμάτων, ρεύμα και νερό προϋπάρχουν, και βρίσκεται πλησίον του χωριού Αγ. Βασίλειος, σχεδόν δίπλα στον δρόμο που κατεβαίνει από τον Χορτιάτη.

Μια άλλη τοποθεσία και σε ιδιόκτητο χωράφι 10 στρεμμάτων, που γειτνιάζει με κοινοτικές εκτάσεις, με ύδρευση πλησίον κεντρικού επαρχιακού δρόμου, βρίσκεται 16χιλ μετά την Ραιδεστό προς Πολύγυρο. Απόσταση από περιοχή Ντεπω 32 χιλιομ. ακριβως.

Ίδωμεν :p:p
vhal

Δημοσίευση από vhal »

Παρακαλώ, τον άλλο χώρο, που δεν θα χρησιμοποιήσετε, τυλίξτε τον σε συσκευασία δώρου και στείλτε τον σε μας εδώ κάτω στην Ανατολική Αττική

Βαγγέλης
mastoras

Μέσα σε όλα που ακούγονται για το πρόβλημα των μοντελοδρομίων στην Θεσ/νικη, και επί της ευκαιρίας της επίσκεψης μας σε ένα εγκαταλελειμμένο κρατικό αθλητικό κέντρο του Νομού, έβγαλα μερικές φώτο, για να δούμε τι θα μπορούσαμε να έχουμε !!!!
Συνημμένα
koronia103.jpg
koronia103.jpg (52.85 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
koronia104.jpg
koronia104.jpg (60.38 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
mastoras

vhal έγραψε: Παρακαλώ, τον άλλο χώρο, που δεν θα χρησιμοποιήσετε, τυλίξτε τον σε συσκευασία δώρου και στείλτε τον σε μας εδώ κάτω στην Ανατολική Αττική

Βαγγέλης

Χε Χε Χε !!!!! Καλοοοο ;;)

Παντως άνευ πλάκας Βαγγέλη, εγώ πιστεύω ακράδαντα ότι χώροι υπάρχουν παντού. Απλώς θέλει τρέξιμο, διάθεση πολυτίμου χρόνου, έξοδα κτλ, για να βρεθούν λύσεις.

Ένα χωράφι στο κάτω κάτω ζητάμε όλοι μας. Ένα χωράφι "ρε γαμώτο" με χορτάρι........τίποτα άλλο !!!!!
tanfoglio

mastoras έγραψε: Χε Χε Χε !!!!! Καλοοοο ;;)
Ένα χωράφι στο κάτω κάτω ζητάμε όλοι μας. Ένα χωράφι "ρε γαμώτο" με χορτάρι........τίποτα άλλο !!!!!

Αυτό είναι το δύσκολο! Αν είχαμε και το χορτάρι στην Ελλάδα, θα είμασταν παράδεισος.
Ας σοβαρέψουμε λίγο. Δημήτρη αυτό της Κορώνειας, έχει αρκετή απόσταση από την Εθνική? Ή θα μας φύγει κανα αεροπλάνο προς τα εκεί και θα έχουμε άλλα?

Πάντως για εμένα που είμαι Χορτιάτη, μου ταιριάζει γάντι...Το άλλο μου πέφτει μακριά. Αλλά για μένα έχει και ένα άλλο μειονέκτημα. Μπερδεύεται με την πολλή κίνηση της περιοχής. Φυσικά η πλεοψηφία κερδίζει και ακολουθούμε όλοι!...

Γιώργος
stargazer

Δημοσίευση από stargazer »

τωρα που χειμωνιαζει πολλα χόρτα απο αλλανες θα εξαφανιστουν και θα αποκαλυψουν εμορφες αλλανες οποτε θα την βολέψουμε::)
mastoras

Δυστυχώς φίλε stargazer για εμάς που μάθαμε να πετάμε σε μοντελοδρομιο, ειναι κατάντια να πετάμε σε αλάνες !!!!!

Γιώργο ειναι πολύ μακριά και από την εθνική, άλλα και από τον επαρχιακό Χορτιάτη -αγ βασίλειο. Το σχεδόν δίπλα που λέω, ειναι σχετικό, και αφορά την πρόσβαση στον χώρο. 2 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο δεν είναι τίποτα !!!;;)

Για ποια κίνηση της περιοχής μιλάς ? Ο επαρχιακός ειναι άδειος πάντα, με την εθνική οδό δεν έχουμε καμιά σχέση. Πίσω και αριστερά απο "Κοθάλη κεραμουργεία"
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ελεύθερη συζήτηση - Διαγωνισμοί”