Super Spοrtster 40

ankon

Απάντηση: Super Spοrtster 40

Δημοσίευση από ankon »

Ειναι πολυ ευκολο να αλλαξεις βιδες σε μετρικο 3 η 4 χιλ. οποτε δεν υπαρχει προβλημα . Για το συγκεκριμενο μοντελο μπορεις να τις βαλεις με το κεφαλι απο κατω ανοιγοντας 4 τρυπες στο κατω σημειο του ξυλου που καλυπτει το κατω μερος της μηχανης,για να μπει το αλλεν απο κατω.
Τρύφωνας

Δημοσίευση από Τρύφωνας »

ntheodor έγραψε: Στην δικια μου περιπτωση παντως μπηκε βιδωθηκε η βαση του κινητηρα πανω στο firewall με τις βιδες του κιτ και τα παξιμαδια που πιανουν πανω στο ξυλο του firewall
μετα βιδωθηκε η μηχανη πανω στην βαση με τις βιδες παλι του κιτ χωρις τα παξιμαδια βεβαια ηταν λιγο δυσκολο να βιδωθει γιατι η αλενοβιδες που εχει το κιτ ειναι σε ιντσες και δεν βρισκεις αλεν.Εαν καποιος εχει καποιο μαγαζι που να εχει μακρια αλεν σε ιντσες ας μας το πει

Hey ntheodor
Απ' ότι ξέρω έχει ο Κουτσός. http://bestrcshop.com/eshop/product_info.php?cPath=69_99&products_id=2021

ΜΦΧ
Τρύφωνας
ntheodor

Δημοσίευση από ntheodor »

Τρύφωνας έγραψε: Hey ntheodor
Απ' ότι ξέρω έχει ο Κουτσός. http://bestrcshop.com/eshop/product_info.php?cPath=69_99&products_id=2021

ΜΦΧ
Τρύφωνας

Ευχαριστω πολυ Τρυφωνα
Μια αλλη ερωτηση το canopy(καλυπτρα) με ποιο τροπο μπορουμε να την κολλησουμε /στεγανοποιησουμε εναντια στα λαδια του κινητηρα
ankon

Δημοσίευση από ankon »

ntheodor έγραψε: Ευχαριστω πολυ Τρυφωνα
Μια αλλη ερωτηση το canopy(καλυπτρα) με ποιο τροπο μπορουμε να την κολλησουμε /στεγανοποιησουμε εναντια στα λαδια του κινητηρα

θα σου απαντησω εγω μια και την ειδα την ερωτηση σου .Ο ενας τροπος
ειναι με βιδακια στις δυο πλαινες μεριες αφου βεβαια το φερεις στα μετρα του Α/Π.Αυτα θα ειναι πολυ λεπτες λαμαρινοβιδες,και πριν τις βαλεις σταξε λιγο CA στην τρυπα.Ο αλλος τροπος για να αποφυγεις τυχον λαδια ειναι να την κολλησεις με την ειδικη κολλα για canopy που θα την βρεις στον Κουτσο ( η οπου αλλου ) Στεγνωνει σε μια μερα και δεν ξεκολλα .Εγω προτιμησα τον πρωτο τροπο για να εχω προσβαση στο canopy.Ελπιζω να πηρες τις πληροφοριες και να πανε ολα κατ' ευχην.

Αγγελος
ntheodor

Δημοσίευση από ntheodor »

ankon έγραψε: θα σου απαντησω εγω μια και την ειδα την ερωτηση σου .Ο ενας τροπος
ειναι με βιδακια στις δυο πλαινες μεριες αφου βεβαια το φερεις στα μετρα του Α/Π.Αυτα θα ειναι πολυ λεπτες λαμαρινοβιδες,και πριν τις βαλεις σταξε λιγο CA στην τρυπα.Ο αλλος τροπος για να αποφυγεις τυχον λαδια ειναι να την κολλησεις με την ειδικη κολλα για canopy που θα την βρεις στον Κουτσο ( η οπου αλλου ) Στεγνωνει σε μια μερα και δεν ξεκολλα .Εγω προτιμησα τον πρωτο τροπο για να εχω προσβαση στο canopy.Ελπιζω να πηρες τις πληροφοριες και να πανε ολα κατ' ευχην.

Αγγελος

Ωραια προτιμησα την 1η λυση με βιδακια στο canopy ετσι ωστε να εχω προσβαση ευκολη
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

ntheodor έγραψε:
Εαν καποιος εχει καποιο μαγαζι που να εχει μακρια αλεν σε ιντσες ας μας το πει

Ο Κουτσός έχει ένα set με 5 ή 6 μακριά alens (inch) και νομίζω είναι της Top-Flight.

Διαφορετικά, πας βόλτα στην Αθηνάς και ρωτάς τα σιδεράδικα.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Αεροπλάνα”