Απ: Μοντελοδρόμιο Αθύτου Ν. Χαλκιδικης
Απάντηση: Απ: Μοντελοδρόμιο Αθύτου Ν. Χαλκιδικης
=B=@P@@P@@P@
Είμαι και εγώ εδώ.
Είμαι και εγώ εδώ.
Αστέριε, το καλοκαίρι έρχομαστε τακτικά στην Άθυτο, μπορούμε να
επισκεφτούμε το χώρο και να πετάξουμε;
επισκεφτούμε το χώρο και να πετάξουμε;
armada καλώς όρισες στο petame. Στη μεγάλη αυτή παρέα, ετοίμασε για τον Οκρώβρη κανένα ωραίο yak ή σε κόβω για katana prrrprrrrrrrrrr@P@@P@Φιλαράκι; Περιμένεις και εσύ αυτή την ωραία στιγμή, όπως όλη η παρέα μας.
Καλωσορίζω και εγώ με την σειρά μου το νέο μέλος armada11. ;;)
Και μόλις με το καλό τελειώσουν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, περιμένουμε την πρόσκληση για να πετάξουμε και να γνωριστούμε από κοντά.
lef ειναι ανοιχτό το μοντελοδρόμιο αυτήν την εποχή ?
Και μόλις με το καλό τελειώσουν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, περιμένουμε την πρόσκληση για να πετάξουμε και να γνωριστούμε από κοντά.
lef ειναι ανοιχτό το μοντελοδρόμιο αυτήν την εποχή ?
Ήμουν στην Ποτίδαια Σ/Κ και δεν πρόλαβα να πάω να το δω...>:(Χάλια είμαι...
Τουλάχιστον πέταξα κοντά στον Πύργο με ένα μεγάλο motorglider το οποίο το βλέπανε από μακριά!
Γιώργος
Τουλάχιστον πέταξα κοντά στον Πύργο με ένα μεγάλο motorglider το οποίο το βλέπανε από μακριά!
Γιώργος
Όσοι ενδιαφέρονται για πτήσεις στο μοντελοδρομιο της Αθύτου, μπορούνε να πάνε να πετάξουν. Το μοντελοδρομιο ειναι ανοικτό, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που είχαμε. Το πως θα πάτε :
Στα δεξιά του χωριού, πηγαίνοντας προς Καλλιθέα (για τους παλιούς Μάλτεπε), και μετά το δεύτερο βενζινάδικο SHELL στρίβουμε δεξιά, στην συνέχεια και μετά απο 1.5 χιλ στριβουμε αριστερά και φτάσαμε.
Στα δεξιά του χωριού, πηγαίνοντας προς Καλλιθέα (για τους παλιούς Μάλτεπε), και μετά το δεύτερο βενζινάδικο SHELL στρίβουμε δεξιά, στην συνέχεια και μετά απο 1.5 χιλ στριβουμε αριστερά και φτάσαμε.
Από τις τελευταίες πληροφορίες που έχω, ειναι ότι το καλοκαίρι που πέρασε πέταξαν πολλοί αερομοντελιστές στην Αθυτο. Μια φώτο δεν ανέβασε κανένας.
Κ. Γιάννη Ρ θα σου βάλω πρόστιμο :D μοναχός τα πίνεις......(λάθος) πετάς !!
Ωραίο μοντελοδρομιο πάντως. Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του, για την προσφορά στους αερομοντελιστές, και από έχω μάθει ειναι πραγματική προσφορά ;;)
Κ. Γιάννη Ρ θα σου βάλω πρόστιμο :D μοναχός τα πίνεις......(λάθος) πετάς !!
Ωραίο μοντελοδρομιο πάντως. Συγχαρητήρια στην πρωτοβουλία του ιδιοκτήτη του, για την προσφορά στους αερομοντελιστές, και από έχω μάθει ειναι πραγματική προσφορά ;;)
-
Γειαs παιδια απο την Αθυτο Το μοντελοδρομιο ειναι υπεροχο μονο που ειναι ΚΕΙΔΩΜΕΝΟ και εχει 5-6 ΣΚΥΛΟΥΣ Μαστορα μερικεs φωτω του μ/δ γιαεσενα
- Συνημμένα
-
- IMG_0021.JPG (78.38 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
-
- IMG_0009.jpg (92.41 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
-
- IMG_0010.jpg (96.21 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
Ευχαριστούμε θερμά κ Γιάννη ;;) ειναι οι πρώτες φώτο που βλέπουμε από τον χώρο, και έχουμε μείνει έκπληκτοι wow
Θα βρεθούμε σύντομα !!!!
Θα βρεθούμε σύντομα !!!!
-
Μερικεs φωτω απο τιs πτησειs στο μ/δ ΑΘΥΤΟΥ.
- Συνημμένα
-
- IMG_0071.JPG (46.05 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
-
- IMG_0055.JPG (95.7 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
-
- IMG_0030.JPG (45.18 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
-
- IMG_0061.JPG (54.75 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές
-
- IMG_0037.jpg (100.33 KiB) Προβλήθηκε 32 φορές