Γεια και χαρά παίδες! :)
Για να κάνω και εγώ μια ερώτηση στους κατόχους του Lama:
Τι εμβέλεια (σε εξωτερική πτήση) πετυχαίνετε?
Ρωτάω, γιατί εγώ παρατηρώ στα 10 περίπου μέτρα να αρχίζει τα τινάγματα δεξια-αριστερά :eek: (σαν παρεμβολές δηλαδή) που όμως σταματάνε μόλις πλησιάσω στο ελικόπτερο.
Άντε, και καλές πτήσεις να'χουμε... :>)
Ελικόπτερο LAMA - Το Αγαπημένο.
Απάντηση: Ελικόπτερο LAMA - Το Αγαπημένο.
το σημαντικότερο που κάνει το lama είναι να σου μαθένει nose -in
hey everybody
πρόσφατα απέκτησα ως πρώτο μου το Lama G4 της Robbe. με simulator δε πέταξα ποτέ και θεωρώ το "real thing" αναντικατάστατο:>>> (σε 6 καναλο όμως το sim αξίζει το χρόνο του...)
vages: Πρόσφατα είχα και εγώ "τινάγματα" στα 7 με 10m. πράγματι απο κοντά δεν εμφανίζεται όμως παρατήρησα πως δε συμβαίνει ποτέ πολύ χαμηλά, π.χ. εως ενα μέτρο, ποτέ με πλήρη άπνοια και ποτέ όταν η μπαταρία είναι στα "πανω" της.
μια εικασία μου είναι πως είναι αποτέλεσμα σπασμωδικών αντιδράσεων του γυροσκοπίου απο μικρο ριπές αέρα, καθότι τα γυροσκόπια σε αυτές τις κατηγορίες δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο, ομοίως και τα υπόλοιπα συνεργαζόμενα μέρη
πρόσφατα απέκτησα ως πρώτο μου το Lama G4 της Robbe. με simulator δε πέταξα ποτέ και θεωρώ το "real thing" αναντικατάστατο:>>> (σε 6 καναλο όμως το sim αξίζει το χρόνο του...)
vages: Πρόσφατα είχα και εγώ "τινάγματα" στα 7 με 10m. πράγματι απο κοντά δεν εμφανίζεται όμως παρατήρησα πως δε συμβαίνει ποτέ πολύ χαμηλά, π.χ. εως ενα μέτρο, ποτέ με πλήρη άπνοια και ποτέ όταν η μπαταρία είναι στα "πανω" της.
μια εικασία μου είναι πως είναι αποτέλεσμα σπασμωδικών αντιδράσεων του γυροσκοπίου απο μικρο ριπές αέρα, καθότι τα γυροσκόπια σε αυτές τις κατηγορίες δεν είναι ότι πιο αξιόπιστο, ομοίως και τα υπόλοιπα συνεργαζόμενα μέρη
το λαμα ειναι πολυ σταθερο και καλο αεροπλανο για να αρχισεις...σας το λεω γτ εγω με αυτο ξεκινησα και απο την δευτερη πτηση μπορουσα να το πεταξω μεσα στο σαλονι μου....ευτυχως δεν εσπασα τπτ
3dakias έγραψε: ↑το λαμα ειναι πολυ σταθερο και καλο αεροπλανο για να αρχισεις...σας το λεω γτ εγω με αυτο ξεκινησα και απο την δευτερη πτηση μπορουσα να το πεταξω μεσα στο σαλονι μου....ευτυχως δεν εσπασα τπτ
Εκ παραδρομής...Ελικόπτερο
Γιώργος