Εδώ Θεσσαλονίκη !!!!!!
Απάντηση: Εδώ Θεσσαλλονίκη !!!!!!
Γιατι ρε παιδια εγω σε αλανες πεταω@P@
Τι πειραζει που ειμαι αλανιαρης???????????
Τι πειραζει που ειμαι αλανιαρης???????????
Εαν φίλε psomaras έβρισκες μια παρέα στην ηλικία σου, και στα ίδια αερομοντελιστικά γούστα, οργανωμένους σε ένα μοντελοδρομιο που μαζεύονταν κάθε τετάρτη και σαββατοκύριακο για χαβαλέ και πτήσεις, πες μου ειλικρινά θα προτιμούσες την μοναξιά της αλάνας ?
μαλλον θα πρεπει να βρεθει χωρος κοντα στη θεσ/νικη ,για πτηση τις καθημερινες και το σ/κ γιαννιτσα!!!!!!!!!
Εχω παει στη Ρεδαιστο κι εχω γνωρισει παιδια στην ηλικια μου με πολυ χαβαλε και πολλες γνωσεις αλλα ελα που εμαθα να πεταω 10 λεπτα απο το σπιτι μου και το μοντελοδρομιο μου φαινεται μακρια!!!!!
ΚΑΚΟΜΑΘΑ@P@
ΚΑΚΟΜΑΘΑ@P@
Φίλε Νίκο πέτα ελεύθερα όπου μπορείς. Καλά κάνεις. Και φυσικά αν έχουμε κάτι στα 10 λεπτά δύσκολα θα πάμε αλλού. Όμως όταν ανεβαίνουν λίγο οι απαιτήσεις με giant scale μοντέλα ή jet, τότε δυσκολεύουν λίγο έως πολύ τα πράγματα...
Γι αυτό και πολλοί ξαναγυρίζουμε στα μικρά και πάντα έχουμε κάτι στο αυτοκίνητο για "όπου βρούμε"!...
Γιώργος
Γι αυτό και πολλοί ξαναγυρίζουμε στα μικρά και πάντα έχουμε κάτι στο αυτοκίνητο για "όπου βρούμε"!...
Γιώργος
psomaras έγραψε: ↑Εχω παει στη Ρεδαιστο κι εχω γνωρισει παιδια στην ηλικια μου με πολυ χαβαλε και πολλες γνωσεις αλλα ελα που εμαθα να πεταω 10 λεπτα απο το σπιτι μου και το μοντελοδρομιο μου φαινεται μακρια!!!!!
ΚΑΚΟΜΑΘΑ@P@
Φίλε Αερομοντελιστή psomaras, μια και πήγες στην Ραιδεστό και γνώρισες το κλίμα του οργανωμένου αερομοντελισμού, τι θα έλεγες εάν σου πρότεινα να συμμετέχεις στην δημιουργία του νέου αερομοντελιστικού συλλόγου, που πρόκειται να γίνει στην Θεσ/νικη ? ;;)
Γιατι οχι!!!
Ωραία @P@περιμένω κάλεσμα, να πετάξουμε ελικόπτερο η αεροπλάνο και να τα πούμε ;;)
Βλέπω οργανώνεται μάζωξη, και μην αφήσετε έξω τα ορφανά :p
Βλέπω οργανώνεται μάζωξη, και μην αφήσετε έξω τα ορφανά :p
Τελικα τι γινεται με αυτο που λεγατε?
Θα γινει νεος συλλογος?
Αν γινει δεν πρεπει να εχει και μοντελοδρομιο???
Θα γινει νεος συλλογος?
Αν γινει δεν πρεπει να εχει και μοντελοδρομιο???
Φίλε psomaras η δημιουργία ενός συλλόγου, και η απόκτηση ενός μοντελοδρομίου για χρήση των μελών του, δεν απλή υπόθεση. Όλα βασίζονται στην συλλογική προσπάθεια των φίλων και μελών που απαρτίζουν μια οργάνωση-σύλλογο.
Οι σύλλογοι δεν ειναι μαγαζιά, και τα μέλη τους οι καλοί πελάτες. Εάν δεν δουλέψουν όλοι μαζί (συλλογική προσπάθεια) τίποτα.....μα τίποτα δεν μπορεί να γίνει.
Μια μικρή ομάδα αερομοντελιστών από την Θεσ/νικη, έχει αυτήν την διάθεση, να προχωρήσει στην δημιουργία, ενός νέου αερομοντελιστικού συλλόγου, άλλα δεν παύει να ειναι μια μικρή ομάδα. Εαν έρθουν κοντά μερικές άλλες ομάδες, φίλοι του χόμπι, και γίνουμε πολλοί, τότε υπάρχουν ελπίδες, για κάτι νέο, για νέους και παλιούς λάτρεις του αγαπημένου αυτού χόμπι.
Είμαστε μεγάλη πόλη, και μαζί με τα περίχωρα, υπάρχουν πολλοί αερομοντελιστές που ειναι σκόρπιοι από εδώ και εκεί . Δεν υπάρχει περίπτωση να μαζευτούν ποτέ όλοι μαζί, και να δημιουργήσουν έναν σύλλογο, γιατί απλά όλο και θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε μια τέτοιου είδους βεβιασμένη κίνηση.
Αυτό που μπορεί να γίνει, ειναι να δημιουργηθούν μικρά συνοικιακά club, όπως ειναι το heli club Μακεδονία στην ανατολική μεριά της πόλης, και στην συνεχεία αυτοί που θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το χόμπι, θα μπορέσουν να συσπειρωθούν και να στήσουν όλοι μαζί έναν υγιή πλέον αερομοντελιστικό σύλλογο.
Η πρόταση που σου έκανα, εάν ήθελες να ενταχθείς σε έναν νέο σύλλογο που πρόκειται να δημιουργηθεί, είχε αυτήν την έννοια. Πρώτα οργανώνεστε σαν ομάδα στην περιοχή που πετάτε, αλάνες-χωράφια-πίστες, και στην συνέχεια όλοι μαζί το συζητάμε, αφού γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας.
Τα λέμε !!!! ;;)
Οι σύλλογοι δεν ειναι μαγαζιά, και τα μέλη τους οι καλοί πελάτες. Εάν δεν δουλέψουν όλοι μαζί (συλλογική προσπάθεια) τίποτα.....μα τίποτα δεν μπορεί να γίνει.
Μια μικρή ομάδα αερομοντελιστών από την Θεσ/νικη, έχει αυτήν την διάθεση, να προχωρήσει στην δημιουργία, ενός νέου αερομοντελιστικού συλλόγου, άλλα δεν παύει να ειναι μια μικρή ομάδα. Εαν έρθουν κοντά μερικές άλλες ομάδες, φίλοι του χόμπι, και γίνουμε πολλοί, τότε υπάρχουν ελπίδες, για κάτι νέο, για νέους και παλιούς λάτρεις του αγαπημένου αυτού χόμπι.
Είμαστε μεγάλη πόλη, και μαζί με τα περίχωρα, υπάρχουν πολλοί αερομοντελιστές που ειναι σκόρπιοι από εδώ και εκεί . Δεν υπάρχει περίπτωση να μαζευτούν ποτέ όλοι μαζί, και να δημιουργήσουν έναν σύλλογο, γιατί απλά όλο και θα υπάρχουν διαφορετικές απόψεις σε μια τέτοιου είδους βεβιασμένη κίνηση.
Αυτό που μπορεί να γίνει, ειναι να δημιουργηθούν μικρά συνοικιακά club, όπως ειναι το heli club Μακεδονία στην ανατολική μεριά της πόλης, και στην συνεχεία αυτοί που θα δείξουν μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το χόμπι, θα μπορέσουν να συσπειρωθούν και να στήσουν όλοι μαζί έναν υγιή πλέον αερομοντελιστικό σύλλογο.
Η πρόταση που σου έκανα, εάν ήθελες να ενταχθείς σε έναν νέο σύλλογο που πρόκειται να δημιουργηθεί, είχε αυτήν την έννοια. Πρώτα οργανώνεστε σαν ομάδα στην περιοχή που πετάτε, αλάνες-χωράφια-πίστες, και στην συνέχεια όλοι μαζί το συζητάμε, αφού γνωριστούμε καλύτερα μεταξύ μας.
Τα λέμε !!!! ;;)
Να κάνω μια ίσως extreme ερώτηση, η οποία΄ίσως είναι και στα όρια της παρεξήγησης. Αυτό που χρειαζόμαστε αυτοί την στιγμή είναι συλλόγους ή μοντελοδρόμια???
Τα παιδιά που πετάνε κάτω στην Αθήνα στα ιδιωτικά μοντελοδρόμια, αισθάνονται την ανάγκη ύπαρξης συλλόγου λέτε????
Ας μας πουν και οι ίδιοι...
Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για άλλον ένα σύλογο, αλλά για πολλά μοντελοδρόμια...Αν αυτά γίνονται με την επένδυση ή δωρεά ενός ιδιώτη έχει καλώς. Αν για να γίνουν απαιτείται η δημιουργία συλλόγου τότε το συζητάμε...
Δεν το νομίζω πάντως ότι απαιτείται...αφού άλλωστε υπάρχουν τα παραδείγματα δίπλα μας...
Γιώργος
Συγνώμη, αλλά έχω μάθει να είμαι πρακτικός και γρήγορος. Αν ένας ιδιώτης κάνει ένα μοντελοδρόμιο για να πετώ άνετα, ΄τότε θα γίνω σίγουρα συνδρομητής του μοντελ/μίου. ---Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα για εμένα με τον ελάχιστο χρόνο και τις λίγες ευκαιρίες για πτήσεις που έχω...
Ξέρω ότι θα δημιουργήσω αντιδράσεις, αλλά ας είναι και έτσι....
Τα παιδιά που πετάνε κάτω στην Αθήνα στα ιδιωτικά μοντελοδρόμια, αισθάνονται την ανάγκη ύπαρξης συλλόγου λέτε????
Ας μας πουν και οι ίδιοι...
Εγώ προσωπικά δεν ενδιαφέρομαι για άλλον ένα σύλογο, αλλά για πολλά μοντελοδρόμια...Αν αυτά γίνονται με την επένδυση ή δωρεά ενός ιδιώτη έχει καλώς. Αν για να γίνουν απαιτείται η δημιουργία συλλόγου τότε το συζητάμε...
Δεν το νομίζω πάντως ότι απαιτείται...αφού άλλωστε υπάρχουν τα παραδείγματα δίπλα μας...
Γιώργος
Συγνώμη, αλλά έχω μάθει να είμαι πρακτικός και γρήγορος. Αν ένας ιδιώτης κάνει ένα μοντελοδρόμιο για να πετώ άνετα, ΄τότε θα γίνω σίγουρα συνδρομητής του μοντελ/μίου. ---Όλα τα άλλα έρχονται δεύτερα για εμένα με τον ελάχιστο χρόνο και τις λίγες ευκαιρίες για πτήσεις που έχω...
Ξέρω ότι θα δημιουργήσω αντιδράσεις, αλλά ας είναι και έτσι....
Δεν δημιουργείς καμιά αντίδραση φίλε Γιώργο. Ιδιωτικό και πάλι ιδιωτικό μοντελοδρομιο, ούτε συζήτηση.
Μακάρι να βρεθεί καποιος να επενδύσει σε ένα τέτοιο έργο, και θα τον φιλάμε τα μάγουλα όλη την ημέρα......αλλά που !@/-=}{{
Σκεφτόμαστε συνεχώς διάφορες άλλες μεσοβέζικες λύσεις, συνεταιρισμοί, club, εταιρίες κτλ, για να σωθούμε ........μερικώς w
Μακάρι να βρεθεί καποιος να επενδύσει σε ένα τέτοιο έργο, και θα τον φιλάμε τα μάγουλα όλη την ημέρα......αλλά που !@/-=}{{
Σκεφτόμαστε συνεχώς διάφορες άλλες μεσοβέζικες λύσεις, συνεταιρισμοί, club, εταιρίες κτλ, για να σωθούμε ........μερικώς w
Το κακό Δημήτρη είναι ότι τέτοιες "ανησυχίες" έχεις εσύ και κάνα δυο ακόμα ρομαντικοί. Ο υπόλοιπος κόσμος, τα νέα τα παιδιά με την όρεξη που είναι????
Βαριούνται, ντρέπονται ή κάτι άλλο?
Γι αυτό λέω ότι ο ιδιώτης θα μας σώσει...Δεν διαφωνώ με όσα λες. Τα ξέρω και εγώ καλά από άλλο άθλημα στο οποίο είμαι μέλος του ΔΣ συλλόγου με αθλητική δραστηριότητα κ.λ.π.. Ίσως και για αυτό να έχω κουραστεί κιόλας με τους συλλόγους. Γιατί ξέρω από πρώτο χέρι, τις χορηγείες, την κρατική βοήθεια, τους 4-5 γραφικούς που πάντα τρέχουν κ.λ.π, κ.λ.π.
Για να δούμε,...
Πες, πες κάτι μπορεί να βγει...
Γιώργος
Βαριούνται, ντρέπονται ή κάτι άλλο?
Γι αυτό λέω ότι ο ιδιώτης θα μας σώσει...Δεν διαφωνώ με όσα λες. Τα ξέρω και εγώ καλά από άλλο άθλημα στο οποίο είμαι μέλος του ΔΣ συλλόγου με αθλητική δραστηριότητα κ.λ.π.. Ίσως και για αυτό να έχω κουραστεί κιόλας με τους συλλόγους. Γιατί ξέρω από πρώτο χέρι, τις χορηγείες, την κρατική βοήθεια, τους 4-5 γραφικούς που πάντα τρέχουν κ.λ.π, κ.λ.π.
Για να δούμε,...
Πες, πες κάτι μπορεί να βγει...
Γιώργος
Πρέπει να πάρουμε μια απόφαση να τελειώνουμε. >:(
Τα μέλη του heli club να μαζευτούμε από βδομάδα και να αποφασίσουμε. 35 χιλιομ από το Ντεπώ, προς Πολύγυρο. Η εδώ η Αγ.Βασίλειο. Τι περιμένουμε άλλο ?
Το μάνα εξ ουρανού ?
Τα μέλη του heli club να μαζευτούμε από βδομάδα και να αποφασίσουμε. 35 χιλιομ από το Ντεπώ, προς Πολύγυρο. Η εδώ η Αγ.Βασίλειο. Τι περιμένουμε άλλο ?
Το μάνα εξ ουρανού ?
- Συνημμένα
-
- 2287383.jpg (42.27 KiB) Προβλήθηκε 65 φορές
αεροπορικη ακαδημια στην θεσσαλονικη?
http://www.aeolus.gr/index.jsp?extLang=
ξερει κανεις τιποτα, ειναι και μοντελοδρομιο μαζι. Διαβασα οτι βρισκεται στην ρεδεστο.
του φιλου aeolus απο το φορουμ ειναι ? εγινε τελικα αυτο που λεγατε, εεεεερχομαι @P@
http://www.aeolus.gr/index.jsp?extLang=
ξερει κανεις τιποτα, ειναι και μοντελοδρομιο μαζι. Διαβασα οτι βρισκεται στην ρεδεστο.
του φιλου aeolus απο το φορουμ ειναι ? εγινε τελικα αυτο που λεγατε, εεεεερχομαι @P@