Navy ZERO Fighter ...Marutaka 60
Navy ZERO Fighter ...Marutaka 60
Εφτασε ο καιρος για την κατασκευη αυτου του αεροπλανου,το οποιο ειναι απο τα αγαπημενα.Το εψαχνα καιρο ,καποιος το ειχε σε μια αποθηκη αλλα δεν μου το εδινε,ωσπου μια μερα σε μια συζητηση με τον Τρυφωνα ....μου λεει...Το εχω και στο κανω δωρο ,να το φτιαξεις και να ευχαριστηθεις..και την κατασκευη και το πεταγμα.Ετσι και εγινε.Τωρα δεν μου μενει τιποτε αλλο παρα να ξεκινησω και να σας ενημερωνω.Θελω να ευχαριστησω τον Τρυφωνα για το ωραιο και δυσευρετο δωρο .Να σαι καλα Τρυφωνα.
- Συνημμένα
-
- Mitsubishi_Zero-Yasukuni.jpg (99.95 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
Απάντηση: Navy ZERO Fighter ...Marutaka 60
Άγγελε ωραίο μοντελάκι φίλε. Καλή αρχή και υπομονή!!! Και είπαμε.... βάψιμο τέτοιο αεροπλάνο ε? !@/-=}{{
Άντε τα λέμε....Κ
Άντε τα λέμε....Κ
Πολυ ωραιο μοντελο και ενα απο τα αγαπημενα μου καλες κατσκευες και πτησεις βεβαια
Πείτε μου πως το μοντέλο στην φωτογραφία δεν είναι στατικό !
Αν και ζαχάρωνα μόνο ελικόπτερα μέχρι στιγμής …με αυτό που βλέπω με κάνει να λιγουρεύομαι και αεροπλάνα … !(O)#
B
Αν και ζαχάρωνα μόνο ελικόπτερα μέχρι στιγμής …με αυτό που βλέπω με κάνει να λιγουρεύομαι και αεροπλάνα … !(O)#
B
Η πολυποθητη μερα εφθασε.Διαβασμα σχεδιων και ξεχωρισμος ξυλων ....και ενα προχειρο στησιμο δοκιμης.
- Συνημμένα
-
- IMG_0855 d.jpg (98.16 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
-
- IMG_0851c.jpg (95.07 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
-
- IMG_0847 β.jpg (93.91 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
-
- IMG_0854 α.jpg (93.13 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
Τα πρωτα κολληματα της ατρακτου.
- Συνημμένα
-
- IMG_0857.jpg (98.53 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
-
- IMG_0856.jpg (99 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
και συνεχιζω με την ατρακτο και το μπροστινο μερος στηριξης της μηχανης.
- Συνημμένα
-
- IMG_0863.jpg (94.81 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
-
- IMG_0862.jpg (97.79 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
-
- IMG_0860.jpg (95.2 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
-
- IMG_0859.jpg (92.77 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
Πολύ ενδιαφέρουσα κατασκευή!
Προχώρα μπράβο!!
Προχώρα μπράβο!!
Γεια σου βρε Αγγελε με ταααα ωραια σου...!!!
Τα καταφερες παλι βλεπω, ακομη ενα καινουργιο 'θεμα' ξεκιναει, μπραβο σε εσενα και στον Τρυφωνα πουουουου το 'ξεθαψατε' τοοο καημενο, να αρχισει να 'ζει'...!
ΥΓ
Τοοοοοο γιαουρτακι :D(Ολυμπος στραγγιστο) απαραιτητο για 'ελαφρια' κατασκευη και 'στηριξη' τουουου 'σκελετου', παρα πολυ σωστη επιλογη μιας και ο 'σκελετος ειναι το θεμελιο για ενα γερο 'σωμα', αντε βρε, καλοριζικο και καλοπεταχτο@P@
Τα καταφερες παλι βλεπω, ακομη ενα καινουργιο 'θεμα' ξεκιναει, μπραβο σε εσενα και στον Τρυφωνα πουουουου το 'ξεθαψατε' τοοο καημενο, να αρχισει να 'ζει'...!
ΥΓ
Τοοοοοο γιαουρτακι :D(Ολυμπος στραγγιστο) απαραιτητο για 'ελαφρια' κατασκευη και 'στηριξη' τουουου 'σκελετου', παρα πολυ σωστη επιλογη μιας και ο 'σκελετος ειναι το θεμελιο για ενα γερο 'σωμα', αντε βρε, καλοριζικο και καλοπεταχτο@P@
Η ατρακτος μισοτελειωμενη ......σε αυτο το σημειο πρεπει να ξεκινησω τα φτερα διοτι αλλιως δεν μπορω να προχωρησω στο τελειωμα της ατρακτου.
Φωτογραφια του horizontal stabilizer.
Φωτογραφια του horizontal stabilizer.
- Συνημμένα
-
- IMG_0899.jpg (95.81 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
-
- IMG_0897.jpg (95 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές
-
- IMG_0896.jpg (96.75 KiB) Προβλήθηκε 49 φορές