Ψεκαστικά Αερομοντέλα.....και οχι μόνο !!!!!

ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Απάντηση: Ψεκαστικά Αερομοντέλα.....και οχι μόνο !!!!!

Δημοσίευση από ΝΤΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ »

ΞΕΧΑΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΔΙΚΟ ΤΟΥ ΕΒΑΥ,
ΣΗΜΕΙΩΣΤΕ

' '230295648503''
ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ.
TEO THE GREEK
Friday

Δημοσίευση από Friday »

Καλημέρα και απο εμένα παιδιά.

Με κάποιους απο εσάς ήδη γνωριζόμαστε και έχουμε πετάξει μαζί (Fazerdreamer, Sotiris) με τους υπόλοιπους θα γνωριστούμε σιγά σιγά.

Βλέπω στο post ότι πολλοί απο εσάς ψάχνετε αερομοντέλα τα οποία ενδεχομένως να μην υπάρχουν στην Ευρώπη, αλλά και να μην στελνονται απο τα Αμερικανάκια στην χώρα μας.

Όποιος έχει βρει κάτι που θέλει απο Αμερική και δεν μπορούν να το στείλουν εδώ τα Αμερικανάκια, ας επικοινωνήσει μαζί μου. Υπάρχει τρόπος να έρθουν. Το μόνο κακό είναι πως θα έρθουν με DHL ή FEDEX πράγμα που σημαίνει ότι θα υπάρξει τελωνείο. Το καλό απο την άλλη είναι ότι υπάρχει υποτιμολόγηση και έτσι δεν θα μας τσακίζουν στο τελωνείο.

Προτιμότερο όλων είναι να γίνεται μία παραγγελία με αρκετά μοντέλα κάθε φορά (για όποιους ενδιαφέρονται βέβαια) ώστε να μοιράζεται το κόστος των 95 που ζητάνε οι μεταφορικές για τον εκτελωνισμό ή 42 ανάλογα με ποιος τον κάνει.

Η παραγγελία δεν είναι απαραίτητο να γίνεται από κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα. Ο καθένας μπορεί να επιλέξει το κατάστημα που έχει το μοντέλο που τον ενδιαφέρει. Απο την μεριά μου θα σας δώσω μια διέυθυνση όπου θα πρέπει να σταλθούν, ώστε απο εκεί να μας τα στείλουν εδώ. Για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις, ότι μπορεί να είναι απάτη αυτό που σας λέω, εννοείται πως ο καθένας θα μπορεί να παρακολουθεί την πορεία των μοντέλων μέχρι να έρθουν στα χέρια μας. Ο σκοπός μου είναι να βοηθηθούμε και να βρίσκουμε ο καθένας αυτό που ψάχνουμε.

Για μένα μπορεί να σας πει ο Fazerdreamer περισσότερο και ο Sotiris λιγότερο μιας και γνωριζόμαστε πολύ λίγο.

Δεν ξέρω αν αυτό που εχω γράψει πρέπει να αναρτηθεί σε κάποιο άλλο ξεχωριστό θέμα, αν χρειάζεται ας επιληφθούν οι συντονιστές.

Για οποιεσδήποτε διευκρινήσεις μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

6976.696.298

Φιλικά

Παρασκευάς
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Καλημερααααααα, Σαλονικαρααααααα, αντε ωρε παιδια Γιωργο & Σωτηρη, κανονιστε να τα κατεβασετε στο scale τον Ιουνιο Αθηνα να τα Θαυμασουμε απο κοντα,ναααα τα πουμε κιολας, 'ψεκαστικα',...^hola^
tanfoglio

Δημοσίευση από tanfoglio »

Γεια σου φίλε Χρήστο!!!! Μέσω του φίλου lef και ενός εκπληκτικού μοντελιστή, του φίλου Heiko από την Γερμανία (να είναι καλά ο lef!), σε λίγο θα κάνουμε το μπαμ στα crop dusters!!!. Δεν μπορώ να πω προς το παρόν κάτι περισσότερο...περιμένετε λίγο μαζί και εγώ για κάτι πολύ καλό...

Ο φίλος Heiko (κολλητός του lef), είναι αυτό που λέμε πραγματικός μοντελιστής! Δεν κατασκευάζει απλώς, αλλά σχεδιάζει και τα αεροπλάνα (πάντα scale) από το μηδέν!

Πολλούς χαιρετισμούς στον Lef kai Heiko (είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν εκεί που πρέπει!!!). Ξαναγυρίζω στα κιτ λοιπόν, μετά από καιρό, και στο scratch building! Αξίζει τον κόπο.

Γιώργος
giannisx

Δημοσίευση από giannisx »

tanfoglio έγραψε: Γεια σου φίλε Χρήστο!!!! Μέσω του φίλου lef και ενός εκπληκτικού μοντελιστή, του φίλου Heiko από την Γερμανία (να είναι καλά ο lef!), σε λίγο θα κάνουμε το μπαμ στα crop dusters!!!. Δεν μπορώ να πω προς το παρόν κάτι περισσότερο...περιμένετε λίγο μαζί και εγώ για κάτι πολύ καλό...

Ο φίλος Heiko (κολλητός του lef), είναι αυτό που λέμε πραγματικός μοντελιστής! Δεν κατασκευάζει απλώς, αλλά σχεδιάζει και τα αεροπλάνα (πάντα scale) από το μηδέν!

Πολλούς χαιρετισμούς στον Lef kai Heiko (είμαι σίγουρος ότι θα φτάσουν εκεί που πρέπει!!!). Ξαναγυρίζω στα κιτ λοιπόν, μετά από καιρό, και στο scratch building! Αξίζει τον κόπο.

Γιώργος

Kαλή δύναμη ;;)
Εγώ θα αρκεστώ στο μικρό μου ετοιματζίδικο πόνυ.
Στρατηγέ αν διαβάζεις ελα να σχεδιάσουμε το ψεκαστικά μας @P@
Friday

Δημοσίευση από Friday »

Θέλω κι εγώ...!!!!! Κλάψ :'(
tanfoglio

Αυτόν τον καιρό έχουμε την τύχη να βρίσκονται κοντά μας δύο grumman agcat και ένα pzl Μ18 dromader, τα οποία ακολουθούν ψεκαστικό πρόγραμμα του Δασαρχείου Θεσ/νίκης. Οι αεροψεκασμοί γίνονται κάθε χρόνο τέτοια περίοδο και νομίζω ότι όσοι βρίσκεστε στην Θεσ/νίκη σίγουρα θα έχετε δει ή τουλάχιστον ακούσει το κροτάλισμα των κινητήρων κυρίως των δύο grumman!
Εγώ δε που τα βλέπω να απογειόνωνται από δίπλα μου (λόγω εργασιών είμαι αυτό τον καιρό μέσα στον Δ/Δ του Α/Δ) είναι το κάτι άλλο! Δυστυχώς η φωτογράφηση είναι σχεδόν αδύνατη...Παρόλα αυτά έχοντας λίγο παλιότερο υλικό κάτι θα βρούμε...
tanfoglio

Sorry παιδιά...
Να τα grumman!...
Συνημμένα
SUC50661.jpg
SUC50661.jpg (84.11 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
psomaras

Δημοσίευση από psomaras »

Τα βλεπω συνεχεια!!! Πολυ θορυβος@P@

Αληθεια τι ψεκαζουν????
Friday

Δημοσίευση από Friday »

Πιλοταράδες σας έχω νέα και μάλλον καλά νέα.

http://www.tjdmodels.com/e-commerce/tjdmodels/product.jsf?productId=2706

Λέει ότι είναι Back In Stock
giannisx

Δημοσίευση από giannisx »

Ετοιμάζεται το μικρό πόνυ σιγά σιγά...
Συνημμένα
DSC00388.JPG
DSC00388.JPG (92.64 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
DSC00386.JPG
DSC00386.JPG (84.83 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
DSC00385.JPG
DSC00385.JPG (89.86 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
Friday

Δημοσίευση από Friday »

Αυτά είναι...! Άντε με το καλό.
sotiris

Δημοσίευση από sotiris »

Γεια σας φιλοι .

Μετα απο πολυ καιρο σας ξανα επισκεπτομαι .
Η απουσια οφειλεται σε προβληματα εκτος αερομοντελιστικου χωρου αλλα πολυ σημαντικα .
Με την επανοδο μου στο φιλικο χωρο του petame.gr φερνω και τα νεα του νεο αποκτηθεντως και ηδη αρκετες φορες πτησιμου Piper Pawnee της Hangar 9.
Εικόνα
Το εχω ηδη πεταξει καμια δεκαρια πτησεις με 5 στοιχεια (παντα ηλεκτρικος μη ξεχνιωμαστε) και με 14χ8 master air screw K-series prop. Το esc ειναι 100 amp turnigy με e-flite 46 μοτερ.

4 standard digital BB servos 2 park GWS για τα flaps. Ο πιλοτος 1/6 της Dragon action figures απο e-bay. Και για οσους νομισουν οτι ειναι λαθος να φοραει κρανος απο jet αεροπλανο ας ριξουν μια ματια στο u-tube θα δουν οτι οι περισσοτεροι αυτο φορουν λογω των επικινδυνων ελιγμων που απαιτει η πτηση του ψεκασμου.

Ο χρονος πτησης με ηπιες καιρικες συνθηκες ειναι απο 18 εως 22 λεπτα με μπαταρια 4900 5 στοιχειων.

Ο χρονος συναρμολογησης του σκαφους ηταν 2 απογευματα.

Το συστημα τ/κ ειναι Futaba 7ch 2,4.

Στα αμεσα σχεδια ετοιμαζεται και ο ψεκασμος......

Ακολουθουν λιγες φωτο....

Η επομενη μινι παρουσιαση θα αφορα το Fokker D VII Hangar 9 1,68m span 5 kgr. ELECTRIC !!!! 18X12 PROP......

ΜΦΧ Σωτηρης
Συνημμένα
IMG_4610.jpg
IMG_4610.jpg (97.83 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
IMG_4605.jpg
IMG_4605.jpg (97.24 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
Friday

Δημοσίευση από Friday »

Σωτηράκη καλημέρα !

Το μεσημεράκι προς απόγευμα μάλλον θα κατέβουμε κάτω. Ο Σάββας έκανε μεγάλη πρόοδο. Το πήρε το κολλάι μόνος του...!
tanfoglio

Μπράβο σας παιδιά. Άντε Γιάννη με το καλό! Σωτήρη πολύ ωραίο και πολύ χρήσιμα τα πτητικά χαρακτηριστικά που έδωσες! Σίγουρα θα βοηθήσεις πολύ κόσμο. Και επειδή είσαι και ηλεκτρικός ...ένα μπράβο παραπάνω.
Παιδιά δυστυχώς το πρόγραμμα εντός Α/Δ θα είναι πολύ βαρύ τις επόμενες μέρες...Σήμερα είχαμε και ένα ωραίο service στο cessna 310 που υπάρχει μέσα στο Α/Δ, αλλά η δουλειά δεν μου επέτρεψε να περάσω λίγο πιο κοντά και να πάρω και καμιά φωτο για τον φίλο μου lef που ξέρω ότι το λατρεύει...

Τα λέμε θεού θέλοντος ...συντόμως!

Γιώργος
Τα grumman και pzl μας έφυγαν...Όσοι πρόλαβαν ήταν τυχεροί!
Συνημμένα
SUC50663.jpg
SUC50663.jpg (77.06 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
Grumman_2.jpg
Grumman_2.jpg (89.48 KiB) Προβλήθηκε 165 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Scale Αεροπλάνα”