Το test του Γιάννη Ζαφείρη

Απάντηση
knikos

Δημοσίευση από knikos »

Τελικά ο Γιαννής δεν είναι μόνο καλός στα αερομοντέλα αλλά και στον FS.
Με ενα Τεστ που πέρασε χθές στό Flight Instructor του FS αντιμετώπισε με άνεση τις δύσκολες πτητικές αλλά και καιρικές συνθήκες.

Όποιος θέλει να δοκιμάσει, τόσο τις γνώσεις του, όσο και την τύχη του, δεν έχει παρά να μου ζητήσει πληροφορίες για το πως μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το test.

Μπορεί να οργανωθεί μια βραδιά με κοινό χρόνο και όρεξη, με απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν εγκατεστημένα εκτός από τον FS και το Skype για άμεση επικοινωνία μεταξύ μας.
Scrat

Απάντηση: Το test του Γιάννη Ζαφείρη

Δημοσίευση από Scrat »

Νίκο δώσε info στο λαό...!!!
Γιάννης Ζαφείρης

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

knikos έγραψε: Τελικά ο Γιαννής δεν είναι μόνο καλός στα αερομοντέλα αλλά και στον FS.
Με ενα Τεστ που πέρασε χθές στό Flight Instructor του FS αντιμετώπισε με άνεση τις δύσκολες πτητικές αλλά και καιρικές συνθήκες.

Διαφήμιση μου κάνεις εσύ τώρα; Αν είναι, να ανταποδώσω για να έρθεις και εσύ σε άσχημη θέση
(...στην ίδια δηλαδή με τη δική μου).

Με ξενύχτισσες εχθές Νικόλα, όμως πραγματικά άξιζε.
Το χειρότερο πάντως ...είναι ότι με ξαναέβαλες στη διαδικασία και θα χάσω όσο υπόλοιπο χρόνο είχα πλέον για ξεκούραση. Ειδικά με το νέο Boeing που μου έδωσες! Απορώ με εσένα. Πως τα φέρνεις βόλτα όλα μαζί;

Το panel του νέου μου Β-737
Εικόνα

knikos έγραψε: Όποιος θέλει να δοκιμάσει, τόσο τις γνώσεις του, όσο και την τύχη του, δεν έχει παρά να μου ζητήσει πληροφορίες για το πως μπορεί να πραγματοποιηθεί αυτό το test.

Μπορεί να οργανωθεί μια βραδιά με κοινό χρόνο και όρεξη, με απαραίτητη προϋπόθεση να υπάρχουν εγκατεστημένα εκτός από τον FS και το Skype για άμεση επικοινωνία μεταξύ μας.

Ειλικρινά είναι εντυπωσιακό ...το τι μπορεί να σου συμβεί εν ώρα πτήσης.
Δε θα πω περισσότερα, για να μην προϊδεάσω άλλο. Προσωπικά με μεγάλη ευχαρίστηση ξαναμπαίνω στη δοκιμασία.
Εφόσον ενδιαφέρεται ο Scrat, μπορεί να γίνει ίσως στην αρχή της νέας εβδομάδας, το βράδυ.
Συνημμένα
737-300.jpg
737-300.jpg (77.96 KiB) Προβλήθηκε 39 φορές
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”