Σημερα περιμενα ενα δεμα 1 κιλο απο εξωτερικο με την μεθοδο EMS express..ειδοποιουμενος στην πορτα μου να το παραλαβω μου ανακοινωνεται πως οφειλω κρατηση υπερ του νεου νομου εισαγωγης αγαθων απο εξωτερικο με την αναγραφη 6 ευρω!το περιεχομενο ας πουμε πως κοστισε 250 ευρω να κανω υπαναχωρηση για το κρατος που αντιληφθηκε πως αρκετος κοσμος''ψωνιζει''απο εξωτερικο ας του τα''παρουμε'' κι απο εκει!!Δεν θελω να υποθεσω σε τι κρατος ζουμε και οδηγουμαστε,δεν θελω να κανω αναλυση περαιτερω...ο καθεις ας κρινει μονος του κι ας ξανασκεφτουμε πως αν θελουμε να αγορασουμε 5 προπελλες 10δολλαρια θα πληρωσουμε 6!!!!!!ευρω!!για να τα παραλαβουμε,ειχα μεινει στην''ταριφα''των ΕΛΤΑ των 3 ευρω,απο οτι φαινεται...εχει αναγκες η Ελλας.....
Ας ξανασκεφτουμε να ξεκινησουμε να ψωνιζουμε λιγο παραπανω απο Ελλαδα,θα τα δωσω σε εναν καταστηματαρχη Ελληνα αλλα οχι στο''παρακρατος''για να μου αποσπασει διχως λογο και αιτια χρηματα απο το πουθενα!Εξυπνα χρηματα απο το που-θε-να!!!!!!
Χιλιες φορες στον μπουρμπουλα,στον κουτσο,στον διαμαντη.....!!!!Χιλιες φορες!!!!;;)
Ξανασκεφθείτε την αγορά από το εξωτερικό!
-
-
Απάντηση: ΞΑΝΑΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ!
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΤΙ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΠΟΥ ΠΗΡΑ ΚΑΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΣΙΓΚΠΟΥΡΗ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ.ΠΑΝΤΩΣ ΕΔΩ ΑΠΟ ΟΤΙ ΞΕΡΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΑΥΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ.
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
ΦΙΛΙΚΑ ΓΙΩΡΓΟΣ
-
Τελικά ειναι θέμα τυχης , αν θα πληρώσεις τα 6. δεν υπάρχει κανόνας .
Αναφέρεσε σε συμβατικό ελτα ή πόρτα-πόρτα?λογικά για να λες EMS είναι πόρτα πόρτα σωστά?Εγώ πάντως δεν έχω πληρώσει ποτέ.και έχω αρκετή κίνηση και με τους 2 τρόπους.Η τελευταία φορά μάλιστα ήταν χτες και πάλι δεν πλήρωσα..τώρα θα μου πεις εσένα γιατί σου ζητήσανε να πλήρωσεις...