Με μεγάλη χαρά η ομάδα του petame καλωσορίζει το Μιχάλη Τριανταφύλλου στο χώρο των εικονικών πτήσεων του, ως συντονιστή.
Ο κ Τριανταφύλλου είναι ο πατέρας της GAP
(κλικ πάνω)
http://www.petame.gr/forumv/attachment.php?attachmentid=10450&d=1227585773
Τη σπουδαία δουλειά του (και της ομάδας του), αγκαλιάζουμε με χαρά και αναμένουμε τις επίσημες ενημερώσεις πλέον από τον ίδιο, στα sceneries που είναι και το στοιχείο του!
Μιχάλη καλώς ήρθες!
Συνεργασία του petame με την GAP
-
Συνεργασία του petame με την GAP
- Συνημμένα
-
- MT.jpg (48.15 KiB) Προβλήθηκε 68 φορές
Απάντηση: Νέος Συντονιστής στις "εικονικές πτήσεις"
Συγχαρητήρια κύριε Τριανταφύλλου στα νέα σας καθήκοντα! Και ακόμα περισσότερο συγχαρητήρια για την εξαιρετική δουλειά που έχετε κάνει στη GAP
-
Να πω εγώ ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτή την παρέα για αυτή την υποδοχή που αν την έκανα εικόνα θα περιείχε ζεστά πρόσωπα που σε υποδέχονται σε ένα ωραίο σπίτι με ένα χαμόγελο που λείπει από το κάθε μέρα μας σχεδόν παντού.
Αυτό το χαμόγελο λοιπόν αναζητούμε μέσα από αυτούς τους χώρους καλλιεργώντας το Hobby μας.
Εισπράττω μια μεγάλη αγάπη για την GAP η οποία με κάνει να νοιώθω ποιο πολύ την ανάγκη να μεταφέρω αυτό το ευχαριστώ προσθέτοντας και το δικό μου σε τόσους ανθρώπους που στηρίζουν την GAP, άλλος με την δραστηριότητά του (Ν.Καρύτης) άλλος με την τέχνη του (Λ.Θεοφιλόπουλος),;αλλος με το μεράκι του (Αλ.Ζαφείρης Virtual Flight e-magazine
) άλλος με την απίστευτη γνώση και ρομαντισμό για την Αεροπορία (cpt Στάθης Τσαγκαράτος) αλλά και τη διάθεση να μεταφέρει στους simmers ότι μπορεί από μέρους του.
Και επίσης το Περιοδικό GA Remove Before Flight
για την παντοτινή του στήριξη και εμπιστοσύνη.
Μία απαραίτητη διευκρίνιση για την GAP που δεν είναι ομάδα μου, αλλά ομάδα μας με το δικό της Ελληνικό μύνημα στον κόσμο του FS και η συνέχεια παλαιότερων προσπαθειών, και προσφορών στην αρτιότητα, και πληρότητα, του Flight Simulator. :)
Νομίζω οτι πέρα από την ενημέρωση και βοήθεια (Τεχνικά θέματα FS) κάθε κουβέντα και άποψη θα βοηθάει πάντα τον εικονικό μας κόσμο.
Ευχαριστώ και πάλι γιά την υποδοχή φιλίας, που μόνο εικονική δεν ήταν. :)
Αυτό το χαμόγελο λοιπόν αναζητούμε μέσα από αυτούς τους χώρους καλλιεργώντας το Hobby μας.
Εισπράττω μια μεγάλη αγάπη για την GAP η οποία με κάνει να νοιώθω ποιο πολύ την ανάγκη να μεταφέρω αυτό το ευχαριστώ προσθέτοντας και το δικό μου σε τόσους ανθρώπους που στηρίζουν την GAP, άλλος με την δραστηριότητά του (Ν.Καρύτης) άλλος με την τέχνη του (Λ.Θεοφιλόπουλος),;αλλος με το μεράκι του (Αλ.Ζαφείρης Virtual Flight e-magazine
) άλλος με την απίστευτη γνώση και ρομαντισμό για την Αεροπορία (cpt Στάθης Τσαγκαράτος) αλλά και τη διάθεση να μεταφέρει στους simmers ότι μπορεί από μέρους του.
Και επίσης το Περιοδικό GA Remove Before Flight
για την παντοτινή του στήριξη και εμπιστοσύνη.
Μία απαραίτητη διευκρίνιση για την GAP που δεν είναι ομάδα μου, αλλά ομάδα μας με το δικό της Ελληνικό μύνημα στον κόσμο του FS και η συνέχεια παλαιότερων προσπαθειών, και προσφορών στην αρτιότητα, και πληρότητα, του Flight Simulator. :)
Νομίζω οτι πέρα από την ενημέρωση και βοήθεια (Τεχνικά θέματα FS) κάθε κουβέντα και άποψη θα βοηθάει πάντα τον εικονικό μας κόσμο.
Ευχαριστώ και πάλι γιά την υποδοχή φιλίας, που μόνο εικονική δεν ήταν. :)
-
Νέος Συντονιστής στις "εικονικές πτήσεις"
κ. Τριανταφύλλου...
Αγαπητέ Μιχάλη
Η επί σειρά ετών ανιδιοτελής, επίπονη και υπερ-αξιόλογη προσφορά σας στο χώρο των εικονικών πτήσεων στα αεροδρόμια της Ελλάδας, είναι η τρανταχτή απόδειξη της αγάπης που δείχνει η GAP για το αντικείμενο.
Σήμερα, η προσπάθεια αυτή έχει εκτιμηθεί από το σύνολο των Ελλήνων Simers (αλλά και των ξένων πιλότων που επισκέπτονται τη χώρα μας).
Για τους δε δεύτερους, η προσφορά της GAP εκτείνεται και στο γεγονός της προβολής της χώρας μας έξω, πράγμα που γίνεται με τον καλύτερο δυνατό αισθητικά τρόπο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας ανεξαιρέτως!
Και πάλι καλώς ήρθατε στο "petame" και καλή συνέχεια.
*Μια ειδική μνεία στον real pilot , εκπαιδευτή, εξεταστή πιλότων, "real" άνθρωπο και φίλο captain Στάθη Τσαγκαράτο ιδρυτή της αξιόπιστης και αξιόλογης Εικονικής Εταιρείας "DIAS AIR"
στην οποία σύντομα θα αναφερθώ εκτενώς, παρουσιάζοντας την και ενημερώνοντάς σας για τις δραστηριότητές της.
Αγαπητέ Μιχάλη
Η επί σειρά ετών ανιδιοτελής, επίπονη και υπερ-αξιόλογη προσφορά σας στο χώρο των εικονικών πτήσεων στα αεροδρόμια της Ελλάδας, είναι η τρανταχτή απόδειξη της αγάπης που δείχνει η GAP για το αντικείμενο.
Σήμερα, η προσπάθεια αυτή έχει εκτιμηθεί από το σύνολο των Ελλήνων Simers (αλλά και των ξένων πιλότων που επισκέπτονται τη χώρα μας).
Για τους δε δεύτερους, η προσφορά της GAP εκτείνεται και στο γεγονός της προβολής της χώρας μας έξω, πράγμα που γίνεται με τον καλύτερο δυνατό αισθητικά τρόπο.
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους σας ανεξαιρέτως!
Και πάλι καλώς ήρθατε στο "petame" και καλή συνέχεια.
*Μια ειδική μνεία στον real pilot , εκπαιδευτή, εξεταστή πιλότων, "real" άνθρωπο και φίλο captain Στάθη Τσαγκαράτο ιδρυτή της αξιόπιστης και αξιόλογης Εικονικής Εταιρείας "DIAS AIR"
στην οποία σύντομα θα αναφερθώ εκτενώς, παρουσιάζοντας την και ενημερώνοντάς σας για τις δραστηριότητές της.
Capta Mιχάλη όπως σε λέμε τελικά εμείς έχουμε την μοίρα να είμαστε σχεδόν παντού παρέα. Φίλε μου καλώς ήρθες!
Ο Φίλος σου
Νίκος
Ο Φίλος σου
Νίκος
-
Στο φίλε μου βάλε αδερφέ μου και είσαι μέσα. ;)