Σέγα μοντελισμού ηλεκτρικές
Απάντηση: Σέγα μοντελισμού ηλεκτρικές
χμμμ !!! Έξυπνο Θάνο, αλλά που να βρούμε μια παλιά Singer ? Θα κοστίζει πιο πολύ από μια σύγχρονη ηλεκτρονική ραπτομηχανή.
Πάντως τα 75 για την σέγα στου lindinger δείχνει μέχρι στιγμής, ότι είναι η πιο προσιτή τιμή, για την τσέπη μας.
Κάτι που σκέφτηκα, είναι ότι βλέπω πολλοί από εμάς να ενδιαφέρονται για την μοντελιστική σέγα. Εαν κάναμε μια πρόταση στον εισαγωγέα (proxon) να μας τις δώσει σε τιμή χονδρικής, με αντάλλαγμα την διαφήμιση του στο φόρουμ, θα ενδιαφέρονταν ?
Μαυροφίδη τον λένε, τον ξέρει κανείς ? !@/-=}{{
Πάντως τα 75 για την σέγα στου lindinger δείχνει μέχρι στιγμής, ότι είναι η πιο προσιτή τιμή, για την τσέπη μας.
Κάτι που σκέφτηκα, είναι ότι βλέπω πολλοί από εμάς να ενδιαφέρονται για την μοντελιστική σέγα. Εαν κάναμε μια πρόταση στον εισαγωγέα (proxon) να μας τις δώσει σε τιμή χονδρικής, με αντάλλαγμα την διαφήμιση του στο φόρουμ, θα ενδιαφέρονταν ?
Μαυροφίδη τον λένε, τον ξέρει κανείς ? !@/-=}{{
..., μαυρο-φιδι πουουουουου μας 'εφαγε' ήήήήήήήήή τυχαιο ειναι τοοοο ονομα ?!, χι, χι, χι,.....!@/-=}{{
Τίποτα δεν είναι τυχαίοοοοο :D:D
Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους.
Δυστυχος αλλα επειδη συνεργαστικα με τον συγκεκριμενο εισαγωγεα της PROXON και αγορασα την σεγα σε ντεμεκ τιμη χονδρικης σας λεω λοιπον οτι η τιμη απο εξω σε σχεση με την Ελλαδα ειναι σχεδον η μιση και για εξω η τιμη που μου εδωσαν ηταν της λιανικης και οχι της χονδρικης.
Η καλυτερη προσφορα που ειχα απο εξω ηταν η αντιπροσωπεια της μαμας εταιρειας στην Γερμανια για οσους ενδιαφερονται.
Οι σεγες της συγκεκριμενης εταιρειας ειναι πολυ καλες για την δουλεια που θελουμαι αν και υπαρχουν καποιες μικρες ατελειες στην εργασια τους.
Ειναι δυο ειδων και εγω εχω στη κατοχη μου οχι αυτη που εχει ο μαστορας στην φωτο αλλα την αλλη.
Υπαρχουν παντος πολλες λυσεις αν θελεται να κατασκευασεται μια φθηνη σεγα αρκη να μην σας ενοχλη ο θορυβος της.
Μια τετοια λυση ειχαι κατασκευαση και εμπορευοταν παλαια η Μπλακεντεκερ την οποια ειχα αγοραση και εχω και στηρηζεται σε μια κανονικη σεγα μαραγκαδικη χειρος την οποια εχει κανη σταθερη και εχει φτιαξη και εναν ανταπτορα που αντι να παιρνη λαμες πριονι παιρνη πριονακια ξυλοκοπτικης.
Δουλευη αψογα και τα μειονεκτηματα της σε σχεση με την κανονικη ειναι πρωτον ο θορυβος κατα την λειτουργια της και δευτερον ο περιορισμος για κοπες σε πολυ χονδρα και σκληρα υλικα
Δυστυχος αλλα επειδη συνεργαστικα με τον συγκεκριμενο εισαγωγεα της PROXON και αγορασα την σεγα σε ντεμεκ τιμη χονδρικης σας λεω λοιπον οτι η τιμη απο εξω σε σχεση με την Ελλαδα ειναι σχεδον η μιση και για εξω η τιμη που μου εδωσαν ηταν της λιανικης και οχι της χονδρικης.
Η καλυτερη προσφορα που ειχα απο εξω ηταν η αντιπροσωπεια της μαμας εταιρειας στην Γερμανια για οσους ενδιαφερονται.
Οι σεγες της συγκεκριμενης εταιρειας ειναι πολυ καλες για την δουλεια που θελουμαι αν και υπαρχουν καποιες μικρες ατελειες στην εργασια τους.
Ειναι δυο ειδων και εγω εχω στη κατοχη μου οχι αυτη που εχει ο μαστορας στην φωτο αλλα την αλλη.
Υπαρχουν παντος πολλες λυσεις αν θελεται να κατασκευασεται μια φθηνη σεγα αρκη να μην σας ενοχλη ο θορυβος της.
Μια τετοια λυση ειχαι κατασκευαση και εμπορευοταν παλαια η Μπλακεντεκερ την οποια ειχα αγοραση και εχω και στηρηζεται σε μια κανονικη σεγα μαραγκαδικη χειρος την οποια εχει κανη σταθερη και εχει φτιαξη και εναν ανταπτορα που αντι να παιρνη λαμες πριονι παιρνη πριονακια ξυλοκοπτικης.
Δουλευη αψογα και τα μειονεκτηματα της σε σχεση με την κανονικη ειναι πρωτον ο θορυβος κατα την λειτουργια της και δευτερον ο περιορισμος για κοπες σε πολυ χονδρα και σκληρα υλικα
ΠΙΛΟΤΑΡΕΣ ΓEIA XAΡA
ΡΙΞΤΕ ΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..http://www.louistools.de
ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ,,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΜΑΡΕΣ(ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)-
ΕΧΕΙ PAYPAL ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ..
TEO THE GREEK
ΡΙΞΤΕ ΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ..http://www.louistools.de
ΝΟΜΙΖΩ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΥ,,ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΤΙΜΑΡΕΣ(ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ)-
ΕΧΕΙ PAYPAL ΚΑΙ ΩΡΑΙΕΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ..
TEO THE GREEK
-
Φοβερό μαγαζί.
Πάλι θα φορτωσω κάρτες....
Πάλι θα φορτωσω κάρτες....
Εγω ειμαι ηδη στο τελευταιο κλικ προ του confirm paypal..
Tι να κανουμε ,,, η αρρωστια μας (παθος μας) ,τα περιεχει αυτα..
Δε πειραζει ομως,,,λιγο πτωχοτεροι μεν,, αλλα πολυ περισσοτερο
ευχαριστημενοι δε ..
ΤΕΟ ΤΗΕ GREEK
Tι να κανουμε ,,, η αρρωστια μας (παθος μας) ,τα περιεχει αυτα..
Δε πειραζει ομως,,,λιγο πτωχοτεροι μεν,, αλλα πολυ περισσοτερο
ευχαριστημενοι δε ..
ΤΕΟ ΤΗΕ GREEK
-
xaxa
σωστά... τι καλούδια πήρες;
σωστά... τι καλούδια πήρες;
Τα ψαξίματα του ΤΕΟ δεν παίζονται!:/)-
Χαιρετισμούς φίλε,
Γιώργος
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....Ωχ, κάτι βρήκα στην τσέπη μου...Αμάν κατοστάρικο! Και άλλο ένα. Διακοσάευρο...!
ΘΑ ήθελα..........................=B=
Γιώργος
Χαιρετισμούς φίλε,
Γιώργος
ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΛΛΑ ΛΕΦΤΑ....Ωχ, κάτι βρήκα στην τσέπη μου...Αμάν κατοστάρικο! Και άλλο ένα. Διακοσάευρο...!
ΘΑ ήθελα..........................=B=
Γιώργος
Θα ηθελα και εγω να αναφερθω για την σεγα .Χρησιμοποιω μια GLOBUS μαλλον Γερμανικη ,180 watt, εδω και οκτω χρονια με πριονακια proxxon .Κανει καταπληκτικη δουλεια ,κοβω κοντρα πλακε ,αλουμινιο ,χοντρη μπαλσα,φελιζολ ,αφρολεξ,και οτι αλλο κοβεται.Αγορα απο το " Μακρο" σε πολυ φθηνη τιμη.
Αγγελος
Αγγελος
tanfoglio έγραψε: ↑Τα ψαξίματα του ΤΕΟ δεν παίζονται!Γιώργος
Αυτό είναι γεγονός.......μας έστειλε με το site αυτό :-? Μπράβο TΕΟ. Η βοήθεια σου ανεκτίμητη !!!!!
Άγγελε προς το παρών έχω στήσει καραούλι στο makro, θα την πετύχω σίγουρα μια μέρα !!!!
Μιά ακόμα λύση είναι η πρόταση του φίλου μου Νικόλα.
Στο practiker υπάρχουν βάσεις για σέγα χειρός, που σε συνδυασμό με το μπράτσο της γερμανικής εταιρίας εργαλείων ξύλου wollfacr, μπορεί να δεχτεί και πριονάκι.
Μια απλή και ανέξοδη λύση !!!!!
Στο practiker υπάρχουν βάσεις για σέγα χειρός, που σε συνδυασμό με το μπράτσο της γερμανικής εταιρίας εργαλείων ξύλου wollfacr, μπορεί να δεχτεί και πριονάκι.
Μια απλή και ανέξοδη λύση !!!!!
- Συνημμένα
-
- P1020285.jpg (41.7 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές
-
- P1020288.jpg (44.58 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές
-
- P1020283.jpg (50.83 KiB) Προβλήθηκε 56 φορές
Πολύ καλός επαγγελματίας πολύ εξυπηρετικός και πολύ φτηνά μεταφορικά!
sharkovios έγραψε: ↑Δες και http://www.toolstore.gr
μια η άλλη σου έρχεται σε σχέση με lindinger..
Antonis
Έχει κάποιος δουλέψει το MICRO COMPRESSOR MK 240, ο οποίος συνοδεύεται απο αερογράφο της PROXXON. ενδιαφέρομαι να τον αγοράσω και θα ήθελα μια γνώμη απο κάποιον που τον έχει.
ευχαριστώ....
ευχαριστώ....
Είχα γράψει εδώ χθες, αλλά με το restore μάλλον χάθηκε!! :D
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος σε μονοκοταρισμένη άτρακτο (φύλλο μπάλσα) να γίνουν εγκοπές? Συγκεκριμένα μία πόρτα?
Κοπίδι? Αυτό δε θα αφήσει άτσαλα σημάδια?
Dremel? Αυτό δε θα το κάψει? Αν ποτίσω την μπάλσα με λίγη CA ίσως να μην το κάψει, αλλά θα χαλάσει σίγουρα το monokote και δε θέλω να φαίνεται άσχημα, ούτε να το μπαλώσω.
Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη λύση?
Ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος σε μονοκοταρισμένη άτρακτο (φύλλο μπάλσα) να γίνουν εγκοπές? Συγκεκριμένα μία πόρτα?
Κοπίδι? Αυτό δε θα αφήσει άτσαλα σημάδια?
Dremel? Αυτό δε θα το κάψει? Αν ποτίσω την μπάλσα με λίγη CA ίσως να μην το κάψει, αλλά θα χαλάσει σίγουρα το monokote και δε θέλω να φαίνεται άσχημα, ούτε να το μπαλώσω.
Ποια είναι λοιπόν η καλύτερη λύση?