Trex 700
Trex 700
Θα μου πείτε τί κάνει το 700 στην ηλεκτρική ενότητα...
Απφάσισα να το στήσω ηλεκτρικό.
Χτες το παρέλαβα, θα πάρει βδομάδες να τελειώσει γιατί πρέπει να πάρω και μία JRX9303 !!! Kαι αρκετά ακόμη.
Το setup θα είναι 12S5000mah.
Σαν πρώτη εντύπωση καλό φαίνεται, στα πλαίσια της align!
Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τα πραγματάκια που θα το στολίσουν και την κατάστασή του μέχρι σήμερα.
Απφάσισα να το στήσω ηλεκτρικό.
Χτες το παρέλαβα, θα πάρει βδομάδες να τελειώσει γιατί πρέπει να πάρω και μία JRX9303 !!! Kαι αρκετά ακόμη.
Το setup θα είναι 12S5000mah.
Σαν πρώτη εντύπωση καλό φαίνεται, στα πλαίσια της align!
Παραθέτω μερικές φωτογραφίες από τα πραγματάκια που θα το στολίσουν και την κατάστασή του μέχρι σήμερα.
- Συνημμένα
-
- parts1.jpg (93.02 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
Απάντηση: Trex 700
Και μερικές ακόμη...
Κάποια Upgrades είναι για 600 , θα μου μείνουν για το μέλλον...
Κάποια στιγμή αν μπορέσω, θα στήσω και ένα 600esp...
Κάποια Upgrades είναι για 600 , θα μου μείνουν για το μέλλον...
Κάποια στιγμή αν μπορέσω, θα στήσω και ένα 600esp...
- Συνημμένα
-
- TMHS_6.jpg (93.21 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- TMHS_7.jpg (67.25 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- parts2.jpg (94.97 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
Trex 700
Πόσες λίπο θα θέλω για να το χορτάσω ....
:)
:)
- Συνημμένα
-
- 11-01-09_4.jpg (94.47 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 11-01-09_3.jpg (78.49 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 11-01-09_2.jpg (98.51 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 11-01-09_1.jpg (85.86 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- TMHS_8.jpg (91.66 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
Κουκλι κατσε μην στησεις και δευτερο μιας και το γλυκοκοιταω πλακα πλακα εχω μια 9303 με 35 συνθ module εαν ενδιαφερεσαι
-
hobbitakos έγραψε: ↑Κουκλι κατσε μην στησεις και δευτερο μιας και το γλυκοκοιταω πλακα πλακα εχω μια 9303 με 35 συνθ module εαν ενδιαφερεσαι
Ακυρο JR pcm RX2 με 35αρι δεκτη Ηλια
Και η τελευταία ενημέρωση, μπήκαν όλα τα links και ball links, servo wheels Quick Uk.
Προσπάθησα να αποφύγω το subtrim αλλά τελικά ήθελε λίγο το elevator και το pitch. Περί τα 7-9 ...
Προσπάθησα να αποφύγω το subtrim αλλά τελικά ήθελε λίγο το elevator και το pitch. Περί τα 7-9 ...
- Συνημμένα
-
- 14-01-09_1.jpg (85.39 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 14-01-09_2.jpg (97.13 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 14-01-09_4.jpg (98.05 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 14-01-09_6.jpg (93.97 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
Σήμερα το βάλαμε μπρος για να τεστάρουμε στροφες σε σχέση με το γρανάζι του μοτέρ.
Για να δούμε αν είναι εντάξει για τις στροφές που θέλουμε ή να το αλλάξουμε.
http://www.youtube.com/watch?v=bGXPQcBWf-U
Για να δούμε αν είναι εντάξει για τις στροφές που θέλουμε ή να το αλλάξουμε.
http://www.youtube.com/watch?v=bGXPQcBWf-U
- Συνημμένα
-
- 23-01-09_1.jpg (92.66 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 23-01-09_2.jpg (95.75 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 23-01-09_3.jpg (93.7 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 23-01-09_4.jpg (65.43 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
Trex 700
Γειά σου Ηλία...
Είσαι ο πρώτος ...που στρώνει ΚΑΙ τα ηλεκτρικά!
(από θόρυβο καλά πάμε. Στο επόμενο video να το δούμε λιγάκι πιο ψηλά)
Από χρωματάκια δε ...όλη η ίρις πάνω του!
Εύχομαι να είναι καλοπέταχτο και γούρικο ...για τη δουλειά που προορίζεται!
(τυγχάνει να γνωρίζω το σκοπό του συγκεκριμένου ελικοπτέρου και εύχομαι να φέρει ...τα προσδοκόμενα φίλε μου).
Καλή συνέχεια.
Είσαι ο πρώτος ...που στρώνει ΚΑΙ τα ηλεκτρικά!
(από θόρυβο καλά πάμε. Στο επόμενο video να το δούμε λιγάκι πιο ψηλά)
Από χρωματάκια δε ...όλη η ίρις πάνω του!
Εύχομαι να είναι καλοπέταχτο και γούρικο ...για τη δουλειά που προορίζεται!
(τυγχάνει να γνωρίζω το σκοπό του συγκεκριμένου ελικοπτέρου και εύχομαι να φέρει ...τα προσδοκόμενα φίλε μου).
Καλή συνέχεια.
Ηλια βγηκε βαρυτερο η ελαφρυτερο σε σχεση με το θερμικο setup?
Αντε......μεγιές.;;)
Eυχαριστώ παιδιά. Πιστεύω να παει καλά !
Να σου πω δε το ζύγισα ακομη Νitro35 αλλά αν βγαίνει 3200 χωρίς μοτερ απο align, και έχω 2χ 759γρ lipo + 2s 150γρ + regulator + κατι alarm, μπορεί να μου βγει και 5 κιλά !!!
Μάλλον για πιο βαρύ το βλέπω , επιφυλάσσομαι...
Πιστεύω όμως το βάρος να μου δώσει σταθερότητα.
Ναι Γιάννη θα αποδώσει , θα με θελουν ολες οι γυναίκες !!! (Πράγμα που ήδη συμβαίνει αλλά θα γίνει πλέον Αφόρητο ) ¨)
Να σου πω δε το ζύγισα ακομη Νitro35 αλλά αν βγαίνει 3200 χωρίς μοτερ απο align, και έχω 2χ 759γρ lipo + 2s 150γρ + regulator + κατι alarm, μπορεί να μου βγει και 5 κιλά !!!
Μάλλον για πιο βαρύ το βλέπω , επιφυλάσσομαι...
Πιστεύω όμως το βάρος να μου δώσει σταθερότητα.
Ναι Γιάννη θα αποδώσει , θα με θελουν ολες οι γυναίκες !!! (Πράγμα που ήδη συμβαίνει αλλά θα γίνει πλέον Αφόρητο ) ¨)
Xτες έγινε η δεύτερη δοκιμαστική του 700e.
Για να δούμε ότι θέλουμε άλλο μοτερ !!!
Πάντως ήταν μια χαρά !
http://www.vimeo.com/3122948
* Γιάννη ήρθε η ώρα να βάλεις και το vimeo στο αυτόματο video..?
Για να δούμε ότι θέλουμε άλλο μοτερ !!!
Πάντως ήταν μια χαρά !
http://www.vimeo.com/3122948
* Γιάννη ήρθε η ώρα να βάλεις και το vimeo στο αυτόματο video..?
_ Καταπληκτική δουλειά απο το Roinides production.
_ Νομίζω πως δεν χρειάζεσαι το στροφόμετρο γιατι εαν θα δεις στο video, σε κάποιες στιγμές (αρκετές) τα blades ειναι σαν σταματημένα, αρα, έχεις το frame rate απο το βίντεό σου τις περισσότερες στιγμές.
_ Πολύ όμορφο το ελικόπτερό σου, με παιχνιδιάρικα χρώματα, και φουλ upgrade εξοπλισμό.:>)
_ Αυτό που φαίνεται στο 0,25 εαν δεν κάνω λάθος που δείχνεις απο πολύ κοντά το canopy τι είναι ? Καλώδιο για στατικό ηλεκτρισμό ? Γείωση ?
_ Τελικά πόσα mAh κατανάλωσε το θηρίο ? Είδα οτι έχεις δεμένο στο skid τον μετρητή. Πόσα έγραψε?
_ Τα 1560 HS τι είναι ?
Είναι ενα παραπολύ όμορφο ελικόπτερο, πετάει σε μια όμορφη περιοχή, έχει τα πάντα επάνω του, και η καθαρότητα της εικόνας απο το video μαζί με την μουσική, αλλά και τα στιγμιότυπα απο τον περιβάλλοντα χώρο, κάνουν το θέαμα, ΠΟΙΟ θέαμα.:>>>
_ Νομίζω πως δεν χρειάζεσαι το στροφόμετρο γιατι εαν θα δεις στο video, σε κάποιες στιγμές (αρκετές) τα blades ειναι σαν σταματημένα, αρα, έχεις το frame rate απο το βίντεό σου τις περισσότερες στιγμές.
_ Πολύ όμορφο το ελικόπτερό σου, με παιχνιδιάρικα χρώματα, και φουλ upgrade εξοπλισμό.:>)
_ Αυτό που φαίνεται στο 0,25 εαν δεν κάνω λάθος που δείχνεις απο πολύ κοντά το canopy τι είναι ? Καλώδιο για στατικό ηλεκτρισμό ? Γείωση ?
_ Τελικά πόσα mAh κατανάλωσε το θηρίο ? Είδα οτι έχεις δεμένο στο skid τον μετρητή. Πόσα έγραψε?
_ Τα 1560 HS τι είναι ?
Είναι ενα παραπολύ όμορφο ελικόπτερο, πετάει σε μια όμορφη περιοχή, έχει τα πάντα επάνω του, και η καθαρότητα της εικόνας απο το video μαζί με την μουσική, αλλά και τα στιγμιότυπα απο τον περιβάλλοντα χώρο, κάνουν το θέαμα, ΠΟΙΟ θέαμα.:>>>
Καλημέρα dhiotis και ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Πρώτον τα πω πως το βίντεο είναι High Definition γι αυτό φαίνεται καθαρά η ποιότητα της εικόνας.
Αυτό που φαίνεται στο 0.25 είναι απλά μία σφάλεια για να μην βγεί το canopy από το μεταλλικό άξονα που το κρατά. (Αν δεν μπει η ασφάλεια, θ απεταχτεί το canopy και δε θες να ξέρεις τι θα γίνει ..)
Απλά του έβαλα ένα συρματάκι και το κάλυψα με θερμοσυστελλόμενο για να μπορώ να το βγάζω...
Αν εννοείς αυτό το καλώδιο που είναι στο εμπρός αριστερό skid, είναι το ON-OFF του arizona regulator!
http://www.readyheli.com/Fromeco_Arizona_Pin_Flag_Switch_p/06frcpfj-634.htm
Από κατανάλωση: έχει επάνω 2χ 6s5000mah μπαταρίες. Καταναλώσαμε περίπου 7000mah. Normal..!
1560 Headspeed, είναι φυσικά οι στροφές των ελικων. Όσο λιγότερες , τόσο περισσότερος ο χρόνος πτήσης.
Αρκεί όμως να μην είναι πολύ χαμηλές.
Στο 700 αν θες 3d χρειάζεσαι 2000+ , αν θες απλές πτήσεις πιστεύω περί τις 1900 και αν θες απλά Hover και απλές βολτίτσες γύρω στις 1600 είναι καλές.
Δεν έχει πολύ δύναμη εκεί, αλλά σου δίνει καλό χρόνο πτήσης!
Nαι έχει πολλά uprgades επάνω και ακόμη έχω να βάζω...!
Ru@%
Πρώτον τα πω πως το βίντεο είναι High Definition γι αυτό φαίνεται καθαρά η ποιότητα της εικόνας.
Αυτό που φαίνεται στο 0.25 είναι απλά μία σφάλεια για να μην βγεί το canopy από το μεταλλικό άξονα που το κρατά. (Αν δεν μπει η ασφάλεια, θ απεταχτεί το canopy και δε θες να ξέρεις τι θα γίνει ..)
Απλά του έβαλα ένα συρματάκι και το κάλυψα με θερμοσυστελλόμενο για να μπορώ να το βγάζω...
Αν εννοείς αυτό το καλώδιο που είναι στο εμπρός αριστερό skid, είναι το ON-OFF του arizona regulator!
http://www.readyheli.com/Fromeco_Arizona_Pin_Flag_Switch_p/06frcpfj-634.htm
Από κατανάλωση: έχει επάνω 2χ 6s5000mah μπαταρίες. Καταναλώσαμε περίπου 7000mah. Normal..!
1560 Headspeed, είναι φυσικά οι στροφές των ελικων. Όσο λιγότερες , τόσο περισσότερος ο χρόνος πτήσης.
Αρκεί όμως να μην είναι πολύ χαμηλές.
Στο 700 αν θες 3d χρειάζεσαι 2000+ , αν θες απλές πτήσεις πιστεύω περί τις 1900 και αν θες απλά Hover και απλές βολτίτσες γύρω στις 1600 είναι καλές.
Δεν έχει πολύ δύναμη εκεί, αλλά σου δίνει καλό χρόνο πτήσης!
Nαι έχει πολλά uprgades επάνω και ακόμη έχω να βάζω...!
Ru@%
Kαι μερικές φωτογραφίες
- Συνημμένα
-
- 07-02-09_5.jpg (77.58 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 07-02-09_4.jpg (100.19 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 07-02-09_3.jpg (95.32 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές
-
- 07-02-09_2.jpg (74.96 KiB) Προβλήθηκε 101 φορές