φωτογραφιες

Απάντηση
γιώργος μακρίδης

φωτογραφιες

Δημοσίευση από γιώργος μακρίδης »

οπως υποσχέθηκα ,και χαρις στη κατατοπιστικη βοηθεια του γιαννη,παραθετω λιγο φωτογραφικο υλικο.
Συνημμένα
DSCN4269.JPG
DSCN4269.JPG (16.66 KiB) Προβλήθηκε 654 φορές
DSCN4280.JPG
DSCN4280.JPG (21.31 KiB) Προβλήθηκε 654 φορές
DSCNo3640[1].JPG
DSCNo3640[1].JPG (27.35 KiB) Προβλήθηκε 654 φορές
DSCN5155.JPG
DSCN5155.JPG (23.43 KiB) Προβλήθηκε 654 φορές
NIKOS

Απάντηση: φωτογραφιες

Δημοσίευση από NIKOS »

Γιωργο καλησπερα.Πανεμορφα τα μοντελα σου.Θα ηθελα μερικες λεπτομεριες και φωτος απο το Jetrange σου.Ειναι το 50αρη Sceadu αν δεν κανω λαθος και το ''σωμα'' ειναι της Hirobo.Κανε μια παρουσιαση....τι εξατμιση το φορας κτλ κτλ και αν ειναι ευκολο ανεβασε μερικες φωτος.
γιώργος μακρίδης

Νικο καλημερα,
ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Σχετικα με το Jet Ranger :ειναι οντως το sceadu 50 ,body της hirobo φοραει την osmax 50 hyper,εξατμιση,hatori,τα servo ειναι 3 3050 της κεφαλης,1 3050 για το γκαζι,και 9254 για την ουρα,ολα futaba.εχει αναβαθμισμενη μεταλλικη κεφαλη (της μαμας),ενδεικτη καυσιμου,ενδεικτη ρευματος, τροφοδοσια 6V 3300Nimh, me step down για το 9254,γυροσκοπιο 401 και ειναι επισης εξοπλισμενο με helicommand που λειτουργει ως stabilizator σε θεση και σε σταση.επισης του εχω φορεσει και αλλα σκελη,πιο σωστα για το μεγεθος του.πεταει αψογα και οντως ειναι ενα πανεμορφο μοντελλακι.ισως να τοχω την κυριακη στου ντουνη . αν ενδιαφερεσαι πουλιεται...
με φιλικους χαιρετισμους
γιωργος
NIKOS

Δημοσίευση από NIKOS »

Γιωργο καλησπερα.Αυτο που ηθελα να δω ειναι αν οντως περνει την hatori μεσα στο body.Φανταζομαι οτι μιλαμε για την hatori 521.Εχω δυο Sceadu το ενα ΕΧ και σκεφτομαι να κανω το απλο scale γιαυτο ηθελα μερικες πληροφοριες.Αν γινετε να ανεβασεις pics αναλυτικες απο το μοντελο σου.Αν ειναι να παρω θα παρω καινουργιο.Σε σχεση με τα skid αυτο που φορανε τα Freya κανουν?Σχετικα με την τοποθετηση μηπως χρειαζετε κοψημο λιγο απο μπροστα η πατουρα του σασι που καθετε επανω η μπαταρια για να χωρεσει στην μυτη του Body?

Υ.Γ Μακαρι να μπορουσα να ερθω αλλα ειμαι απο Κοζανη.
γιώργος μακρίδης

καλημερα νικο.δεν ξερω ποιο ακριβως τυπο hatori φοραω,ειναι ομως ενας. αν θελησεις να παρεις ο κουτσος ξερει πολυ καλα και θασου πει.
οχι κανενα κοψιμο, προκειμενου να μπουν τα mechanics μεσα.το μεγαλο πλεονεκτημα που εχει το μοντελλο ειναι ο τροπος που ανοιγει στα δυο(απο μπροστα) και κατεπεκταση η προσβασιμοτητα στο εσωτερικο του,εναντι του 222 που θελει ξεβιδωμα η κεφαλη.θα τραβηξω καποιες φωτογρ.και θα σου στειλω μεσα στο σαβ/κυρ.
τα skids κανουν μα ειναι καπως ''τσουρουτικα''.εγω εχω βαλει τα πλαστικα του raptor 90και εχω φτιαξει λιγο μακρυτερα σωληνακια ιδιας διαμετρου.
χαιρετισμους στον γιαννη τον γκατζοφλια.
καλημερα
γιωργος
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

γιώργος μακρίδης έγραψε: Νικο καλημερα,
ευχαριστω για τα καλα σου λογια.Σχετικα με το Jet Ranger :ειναι οντως το sceadu 50 ,body της hirobo φοραει την osmax 50 hyper,εξατμιση,hatori,τα servo ειναι 3 3050 της κεφαλης,1 3050 για το γκαζι,και 9254 για την ουρα,ολα futaba.εχει αναβαθμισμενη μεταλλικη κεφαλη (της μαμας),ενδεικτη καυσιμου,ενδεικτη ρευματος, τροφοδοσια 6V 3300Nimh, me step down για το 9254,γυροσκοπιο 401 και ειναι επισης εξοπλισμενο με helicommand που λειτουργει ως stabilizator σε θεση και σε σταση.επισης του εχω φορεσει και αλλα σκελη,πιο σωστα για το μεγεθος του.πεταει αψογα και οντως ειναι ενα πανεμορφο μοντελλακι.ισως να τοχω την κυριακη στου ντουνη . αν ενδιαφερεσαι πουλιεται...
με φιλικους χαιρετισμους
γιωργος

Γιωργο καλημερα και απο εμενα
..., καταπληκτικα τα μοντελακια σου, φανταζομαι πολλεεεεεες ωρες 'δουλειας', μπραβο ειναι οοολα υπεροχα !!!

ΥΓ
Εχω εναν Raptor-α 50αρη στημενον με το ΗC to RIGID, εαν δεν σου ειναι κοπος στειλε μου ενα pm να τα πουμε λιγακι για το στησιμο-σεταρισμα των παραμετρων των διαφορων οθονων. Το εχω φερε ισε καποιο λογαριασμο ομως νομιζω πως χρειαζετε δουλιτσα ακομη και μιας και σε 'βρηκα΄ δωσε ενα 'χερι βοηθειας'...

Ευχαριστω προκαταβολικα
Φιλικα Χρηστος Αραπης
γιώργος μακρίδης

καλημερα χρηστο,
αναφορικα με το HC εχω και εγω ενα rigid που το χρησιμοποιοω σ'ενα μεγαλο BO 105,
τετραφτερο. δεν ξερω αν εχεις το προγραμμα ,(εγω το εχω),ωστοσο ειναι νομιζω καπως δυσκολο (εως δεν θα του ειχα εμπιστοσυνη γιατι σε καθε ελικοπτερο αλλαζουν οι παραμετροι)να σου πω μεσω PM.o γιαννηςο σεραφειμ εχει το τηλεφωνο μου,ζητησε το,και παρεμε.μενω κηφησια,και εσυ αποτι βλεπω μελισσια.οποτε ειναι ευκολο να βρεθουμε στο σπιτι μου οπου και το προγραμμα,και η δυνατοτητα με το ελικοπτερο σε διαφορες ρυθμισειςκαι αναλογων δοκιμων,και τουμπαλιν..
ή οτιδηποτε αλλο θελεις.
γιωργος
γιώργος μακρίδης

χρηστο κατι που παρελειψα σχετικα με τις παραμετρους.το rigid μου δουλευει σε ελικοπτ.13,5 κιλων ενω το δικο σου σε ενα 4-5 κιλα.ειναι λοιπον αλλα τα settings
γιωργος
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

Γιωργη ευχαριστω κατα αρχην για την γρηγορη απαντηση.
Εχω κι εγω το προγραμμα και τις καταληλες συνδεσεις και ανταπτορες. Ηπα μηπως το ειχες σε κανα 'μικρο' και να το πηγαιναμε 'τυφλσουρτη' δεν πειραζει ομως, στο σταδιο της αλλαγης και δοκιμης εχω μηνει.

Σε ευχαριστω και παλι
Χρηστος
γιώργος μακρίδης

χρηστο,
σε μικρο (το jet ranger se sceadu 50)εχω απλο HC(3A).αν σου κανει ,πες μου...
γιωργος
γιώργος μακρίδης

χρηστο
συγνωμη ..ειπα γιαννης σεραφειμ .λαθος ειναι γιαννης ζαφειρης.
γιωργος
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

ok, θα τα πουμε καποια στιγμη.
Εχω καποια 'θεματακια' ανοικτα με κανα δυο αεροπλανα προς το παρον, θα τα πουμε εν καιρο. Ευχαριστω και παλι, με το 'μικρο σου' σιγουρα θα ειμαι πιο κοντα, θα συγκρινουμε set-up και θα δουμε...::)
Απάντηση

Επιστροφή στο “Scale Ελικόπτερα”