Γεια σας παιδια εχω ενα belt cp και υστερα απο μια πτωση μου εσπασαν οι ελικες τους αλλαξα κοιταω γενικοτερα το ελικοπτερακι δε φαινεται καμια αλλη ζημια παω να το ξαναπεταξω και σηκωνεται μονο η ουρα τι να κανω και τι να ελενξω
Ευχαριστω
Σηκώνεται μόνο η ουρά...;
-
-
Απάντηση: Σηκωνεται μονο η ουρα...?
Kαταρχας μετα απο καθε πτωση εκτος απο τα μηχανικα μερη θα ελεγχεις και τα ηλεκτρικα. Αποσυνδεσε το μοτερ, αλλα συμαδεψε τα τρια καλωδια οστε να γυρναει μετα ισια για να μην ψαχνεσε. Ενεργοποιησε μετα το ελικοπτερο και δες αν οι κινησεις στο cyclic γινοντε σωστα μπρος πισω δεξια αριστερα. Μπορει να εχει κλοτσισει καποιο σερβο. Για να το διαπιστοσεις Βαζε το δαχτιλο σου στα χορν και προβαλε λιγη αντισταση να δεις πως αντιδρουν. Αν εχει σπασει γραναζι θα το καταλαβεις.
Όταν λες οτί σηκώνεται μονο η ουρά,στην ουσία είναι σαν να δείνεις elevetor μπροστά.σωστά?τα σερβό είναι οκ?ξανατσεκάρισε να είναι τα λινκς οκ και όλα στους οδηγούς του..
από την εμπειρία που είχα με το δικό μου belt-cp μετά από κάθε πτώση κατά 90% είχα κάποιο σέρβο με σπασμένα γρανάζια και 100% στραβό αξονακι ,αυτό που είναι ανάμεσα στα blades....
τσεκάρισμα θέλει και ο κεντρικός άξονας.... τον βγάζεις και άστο να "κυλίσει "
πάνω σε ένα κομμάτι γυαλί η καθρέφτη... θα δεις αν είναι ίσιος η θέλει αντικατάσταση...
επίσης πολύ εύκολα σπάει κάποιο δοντάκι από το μεγάλο κεντρικό γρανάζι....
τσεκάρισμα θέλει και ο κεντρικός άξονας.... τον βγάζεις και άστο να "κυλίσει "
πάνω σε ένα κομμάτι γυαλί η καθρέφτη... θα δεις αν είναι ίσιος η θέλει αντικατάσταση...
επίσης πολύ εύκολα σπάει κάποιο δοντάκι από το μεγάλο κεντρικό γρανάζι....
-
Ευχαριστω παιδια για τις συμβουλες σας μετα απο ελενχο ειδα οτι εχουν σπασει μερικα δοντακια στο κεντρικο γραναζι λετε αυτο να ειναι εεε? κατι μου λεει οτι θα φαει ραφι το συγκεκριμενο θα παω σε κατι αλλο να δω σε τι ομως με κουρασε το belt...