Προγραμματιζόμενη Τηλεκατευθυνση
Προγραμματιζόμενη Τηλεκατευθυνση
Προσπαθώντας να δώ πως και τι μπορώ να κάνω με το πρόγραμμα t6config, καταφερα να μπερδέψω τελείως την τηλεκατεύθυνση το ελικοπτέρου. Οδηγίες δεν έχω, η τηλεκατευθυνση είναι κινέζικος clone κάποιας που δεν κατάφερα να εντοπίσω. Γνωρίζει κανείς το αντικείμενο να με βοηθήσει;;
Απάντηση: Προγραμματιζόμενη Τηλεκατευθυνση
newcomer έγραψε: ↑Προσπαθώντας να δώ πως και τι μπορώ να κάνω με το πρόγραμμα t6config, καταφερα να μπερδέψω τελείως την τηλεκατεύθυνση το ελικοπτέρου. Οδηγίες δεν έχω, η τηλεκατευθυνση είναι κινέζικος clone κάποιας που δεν κατάφερα να εντοπίσω. Γνωρίζει κανείς το αντικείμενο να με βοηθήσει;;
Αγαπητέ,
Γνωρίζω πως η τηλεκατεύθυνση είναι το πιλοτήριό μας... και κινέζικα όργανα ΔΕ θέλω.
Επένδυσε σε κάτι αυθεντικό, δοκιμασμένο και αξιόπιστο και αυτομάτως θα κερδίσεις ασφάλεια και θα γλιτώσεις ταλαιπωρία... ;;)
Φιλικά
Γιώργος
-
Απάντηση: Προγραμματιζόμενη Τηλεκατευθυνση
Μια στιγμή για να καταλάβω. Η τηλεκατεύθυνση αυτή δεν έχει πληκτρολόγιο για να τη σετάρεις από τα μενού? Μόνο από υπολογιστή σετάρεται? Αν είναι έτσι τότε στην περίπτωση που χρειαστεί κάποια ρύθμιση στο πεδίο (και είναι πολύ συχνή αυτή η περίπτωση) πρέπει να έχεις και λάπτοπ μαζί? :-?
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.