Λοιπον παιδια εγω ενα εχω καταλαβει,σε αυτην την χωρα οποιος ειναι μαγκας και μεγαλο ΛΑΜΟΓΙΟ επιβιωνει εις βαρος των πολλων!Οταν λοιπον ειμαστε εξαρτημενοι απο''δυο''ουσιαστικα καταστηματα τα οποια ξεδιαντροπα οτι ωρα γουσταρουν και οσο γουσταρουν βαρανε στο ψαχνο τον μοντελλιστη που παει και παρακαλαει να αγορασει ενα λιτρο καυσιμο....ΟΧΙ δεν φταινε οι''κυριοι''αυτοι εμεις φταιμε που τους επιτρεπουμε και μας γ$@#$@#$.....και τους λεμε και ευχαριστω!
Προτιμω να τα πεταξω στο τζακι μου παρα να ξανααγορασω απο αυτους τους εκβιαστες,απατεωνες μεγαλεμπορους!
Ποσο λυπαμαι,που ολοι ποναμε και ομως δεν προχωραμε σε λυση!
Τιμές καυσίμων
Απάντηση: Τιμές καυσίμων
Φιλε new rc αν και δε διαφωνω με αυτα που λες διαφωνω με τον τροπο που τα λες .
Οσο για την λυση λεγεται "ρευμα" και ειναι κοντα, πολυ κοντα! Μολις φθηνηνουν λιγο ακομα οι lipo ή βγει κατι ακομα καλλιτερο (πχ Α123 με το βαρος των lipo σε διαφορες χωρητικοτητες )
Οσο για την λυση λεγεται "ρευμα" και ειναι κοντα, πολυ κοντα! Μολις φθηνηνουν λιγο ακομα οι lipo ή βγει κατι ακομα καλλιτερο (πχ Α123 με το βαρος των lipo σε διαφορες χωρητικοτητες )
Τιμές καυσίμων
Οι συζητήσεις και ανταλλαγές απόψεων είναι ελεύθερες ...αλλά έχουν και αυτές τα όριά τους.
Καταγγελίες και χαρακτηρισμοί που φωτογραφίζουν προσωπικότητες ή υπονοούν διάφορα με κάλυψη ανωνυμιών, δεν είναι αποδεκτές από το petame.
Παρακαλώ κρατήστε τη συζήτηση εκεί που της πρέπει, χωρίς να χρειάζονται μετακινήσεις και διαγραφές μηνυμάτων.
Οι συγκεκριμένες αναφορές αυτού του θέματος κλειδώνουν εδώ.
Καταγγελίες και χαρακτηρισμοί που φωτογραφίζουν προσωπικότητες ή υπονοούν διάφορα με κάλυψη ανωνυμιών, δεν είναι αποδεκτές από το petame.
Παρακαλώ κρατήστε τη συζήτηση εκεί που της πρέπει, χωρίς να χρειάζονται μετακινήσεις και διαγραφές μηνυμάτων.
Οι συγκεκριμένες αναφορές αυτού του θέματος κλειδώνουν εδώ.