Tου χρονου ,με το καλό.....
Αγωνες 3D στην Ελλάδα....είμαστε άραγε έτοιμοι ?
Αγωνες 3D στην Ελλάδα....είμαστε άραγε έτοιμοι ?
Τα μηνύματα που ακολουθούν διαχωρίστηκαν από το θέμα "Πρόγραμμα ασκήσεων F3N-GR" και μεταφέρθηκαν εδώ με νέο τίτλο.
Απάντηση: Πρόγραμμα ασκήσεων F3N-GR
μακαρι να ειχα μεσον... αχ ατιμη κοινωνια χαχααχ!
MaSt0RaS έγραψε: ↑μακαρι να ειχα μεσον... αχ ατιμη κοινωνια χαχααχ!
και πολιτικό "μέσον" να είχες .... πάλι F3N δεν θα έβλεπες...........
akritas έγραψε: ↑και πολιτικό "μέσον" να είχες .... πάλι F3N δεν θα έβλεπες...........
γιατι να μην εβλεπα εχει καλους η Ελλαδα...! Με την Cam παλι να πηγαινα αλλα δεν θα παει κανεις και δεν εχω και αμαξι...:(:(
MaSt0RaS έγραψε: ↑γιατι να μην εβλεπα εχει καλους η Ελλαδα...! Με την Cam παλι να πηγαινα αλλα δεν θα παει κανεις και δεν εχω και αμαξι...:(:(
δυστυχώς , απ οτι έμαθα F3N δεν θα γίνει φέτος........
κρίμα και σε όσους κάνανε και προετοιμασία ,.... και κάψανε αρκετά γαλόνια..
όντος η ελλάδα έχει καλους ....αλλα και πολλους..... γεμισε ο τοπος 3d masters...................... στις αλανες, ........γιατι στους αγωνες 5 ανθρωποι τρεχουν......
akritas έγραψε: ↑δυστυχώς , απ οτι έμαθα F3N δεν θα γίνει φέτος........
Δεν είναι σίγουρο ακόμα, θα εξαρτηθεί από τις συμμετοχές, που ακόμα δεν έχει λήξει η προθεσμία.
αντε ρε παιδια δηλωστε... κριμα εινια..1
akritas έγραψε: ↑δυστυχώς , απ οτι έμαθα F3N δεν θα γίνει φέτος........
κρίμα και σε όσους κάνανε και προετοιμασία ,.... και κάψανε αρκετά γαλόνια..
όντος η ελλάδα έχει καλους ....αλλα και πολλους..... γεμισε ο τοπος 3d masters...................... στις αλανες, ........γιατι στους αγωνες 5 ανθρωποι τρεχουν......
φιλε Ακριτα αυτο για τις αλανες με αγγιξε....
με ολο το σεβασμο και την φιλικη διαθεση σε παρακαλω βρες μου ενα λογο μονο ενα , για συμμετοχη! φημη? Επαθλα? μονον ενα θελω...
ασε που ειμαι κομπλεξικος και νομιζω οτι τα διαφορα χαπενινγκς εχουν σκοπο το εμποριο οποτε καλη ειναι η αλανα μου...
kmiglis έγραψε: ↑ και νομιζω οτι τα διαφορα χαπενινγκς εχουν σκοπο το εμποριο οποτε καλη ειναι η αλανα μου...
Αγαπητέ φίλε Kmiglis αυτό άγγιξε εμένα. _Β_Ο
Λυπάμαι αλλά είναι μεγάλο λάθος, να έχει περάσει αυτή η έννοια στον κόσμο των αερομοντελιστών. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι οι εκδηλώσεις, και οι αγώνες έχουν στόχο και σκοπό, το εμπορικό όφελος από τις πωλήσεις, η την διαφήμιση των μοντέλων. Και αυτό που λέω είναι πασιφανές, γιατί κάλλιστα οι έμποροι, δεν συμμετέχουν σε καμία απολύτως εκδήλωση η αγώνα, ούτε συνεισφέρουν στο ελάχιστο σε αυτές. Μοναδική περίπτωση η Πανελλήνια συνάντηση αερομοντελιστών στον Βόλο, που διακριτικά έλαβαν μέρος σε αυτήν 2-3 καταστήματα.......και αυτά με το ζόρι.
Όσο για τον έναν και μοναδικό λόγο, που ίσως κάποτε να θελήσει κάποιος να λάβει μέρος σε μια παρόμοια εκδήλωση, η αγώνα, θα είναι η συνάντηση, και γνωριμία με αερομοντελιστές από διάφορα μέρη της Ελλάδος, που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους γνωρίζαμε η συναντούσαμε ποτέ........και αυτός ο λόγος για τους περισσότερους είναι σημαντικός !!!!!
Φιλικά mastoras V:))
Για τον ίδιο λόγο που όλοι οι αθλητές σε μικρές και ερασιτεχνικές ομάδες συμμετέχουν….
Θα αναφέρω μερικούς λόγους που μου έρχονται στο μυαλό…
Βάζεις στόχους ....
να βγάλεις σωστά της ασκήσεις με ακρίβεια…
πρόγραμμα .... ώστε να βγουν οι ασκήσεις μέχρι την ημερομηνία των αγώνων
πειθαρχεία γενικοτερα.....και τήρηση των κανόνων ...
Μέσα από τον συναγωνισμό να γίνεσαι ακόμη καλύτερος αθλητής ….και να προσπαθείς να υπερβείς τον εαυτό σου…
παρέα και ανταλλαγή απόψεων με ανθρωπους ,που εχουν το ίδιο πάθος με σένα..
Και γιατί όχι , κάποια στιγμή να έχεις την τιμή να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα και έξω….
Στην αλάνα σχεδόν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει......
Θα αναφέρω μερικούς λόγους που μου έρχονται στο μυαλό…
Βάζεις στόχους ....
να βγάλεις σωστά της ασκήσεις με ακρίβεια…
πρόγραμμα .... ώστε να βγουν οι ασκήσεις μέχρι την ημερομηνία των αγώνων
πειθαρχεία γενικοτερα.....και τήρηση των κανόνων ...
Μέσα από τον συναγωνισμό να γίνεσαι ακόμη καλύτερος αθλητής ….και να προσπαθείς να υπερβείς τον εαυτό σου…
παρέα και ανταλλαγή απόψεων με ανθρωπους ,που εχουν το ίδιο πάθος με σένα..
Και γιατί όχι , κάποια στιγμή να έχεις την τιμή να εκπροσωπήσεις την Ελλάδα και έξω….
Στην αλάνα σχεδόν τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει......
Οι Αγγλοι εχουν ενα γνωμικο που σε ελευθερη μεταφραση λεει το εξης:
Αυτοι που μπορουν κανουν, οι υπολοιποι διδασκουν.
Καθε φορα που ακουω τετοιες απαντησεις απο τους "αλανιαρηδες" αυτο μου ερχεται στο νου. Δικαιολογιες υπαρχουν παντα πολλες, βρειτε μια ευκολη και φθηνη και τελειωνει εκει.
Μην επιτιθεστε ομως, η κρινετε η μειωνετε εμας τους αθλητες. Εμας που εχουμε ριξει τον εγωισμο του "εγω ειμαι ο καλυτερος στην αλανα μου" και εχουμε το σθενος, την ψυχη και τα νευρα να κριθουμε χωρις να φοβομαστε το αποτελεσμα. Σε οποιαδηποτε κατηγορια, οποιασδηποτε πτητικης μηχανης. Απλα μεσα σε ενα box προσπαθουμε να δουμε ποιος ειναι ο καλυτερος. Χειροκροτωντας τον οταν σηκωνει την κουπα. Και οχι πετωντας φτηνες δικαιολογιες που σχεδον παντα στοχευουν την μηχανη και ποτε τον ανθρωπο-υπευθυνο.
Αν οι επισημοι αγωνες της ελληνικης ομοσπονδιας σας φαινονται για happenings τοτε μαλλον και να θελατε να παρετε μερος, δεν θα σας θελαμε εμεις.
Ευ αγωνιζεσθαι.
Racing improves the breed.
Ευχαριστω
Πανος Καραχαλιος
Αυτοι που μπορουν κανουν, οι υπολοιποι διδασκουν.
Καθε φορα που ακουω τετοιες απαντησεις απο τους "αλανιαρηδες" αυτο μου ερχεται στο νου. Δικαιολογιες υπαρχουν παντα πολλες, βρειτε μια ευκολη και φθηνη και τελειωνει εκει.
Μην επιτιθεστε ομως, η κρινετε η μειωνετε εμας τους αθλητες. Εμας που εχουμε ριξει τον εγωισμο του "εγω ειμαι ο καλυτερος στην αλανα μου" και εχουμε το σθενος, την ψυχη και τα νευρα να κριθουμε χωρις να φοβομαστε το αποτελεσμα. Σε οποιαδηποτε κατηγορια, οποιασδηποτε πτητικης μηχανης. Απλα μεσα σε ενα box προσπαθουμε να δουμε ποιος ειναι ο καλυτερος. Χειροκροτωντας τον οταν σηκωνει την κουπα. Και οχι πετωντας φτηνες δικαιολογιες που σχεδον παντα στοχευουν την μηχανη και ποτε τον ανθρωπο-υπευθυνο.
Αν οι επισημοι αγωνες της ελληνικης ομοσπονδιας σας φαινονται για happenings τοτε μαλλον και να θελατε να παρετε μερος, δεν θα σας θελαμε εμεις.
Ευ αγωνιζεσθαι.
Racing improves the breed.
Ευχαριστω
Πανος Καραχαλιος
κυριοι σας ευχαριστω για τον χρονο σας, ασπαζομαι τις αποψεις σας και δεν συμφωνω με το φιλο Ακριτα διοτι ολα τα παραπανω στην αλανα μπορουν να εχουν εφαρμογη (γνωριμιες,κουβεντουλα,σοβαρη πτηση).
η υποδομη για σοβαρες διοργανωσεις υπαρχει πλεον αλλα δεν υπαρχει το κινητρο...
ισως βεβαια το κινητρο πρεπει να το εχει κανεις μεσα του οπως και την αγνοτητα για το χομπυ μας, απλα εμενα δεν μου αρκει....
στο σημειο οπου καθε αερομοντελιστης αναζητα τις αρετες αυτες(φιλια,κλπ) ειναι που πονταρουν καποιοι αλλοι......
Απαντηση προς Συντονιστη.
το οτι ειστε αθλητης και εγω αλανιαρης δεν σας κανει καλυτερο ανθρωπο και δεν σας δινει το δικαιωμα να δειχνετε ρατσισμο!!
για αυτο το λογο ηοι συμμετοχες δεν θα ειναι ποτε αρκετες.
δεν φοβαμαι να κριθω ουτε το αποτελεσμα που θα φερω αλλα αυτη την υπεροπτικη σταση που μολις τωρα επιδειξατε και που κρατα τον κοσμο στην αλανα!!!
η υποδομη για σοβαρες διοργανωσεις υπαρχει πλεον αλλα δεν υπαρχει το κινητρο...
ισως βεβαια το κινητρο πρεπει να το εχει κανεις μεσα του οπως και την αγνοτητα για το χομπυ μας, απλα εμενα δεν μου αρκει....
στο σημειο οπου καθε αερομοντελιστης αναζητα τις αρετες αυτες(φιλια,κλπ) ειναι που πονταρουν καποιοι αλλοι......
Απαντηση προς Συντονιστη.
το οτι ειστε αθλητης και εγω αλανιαρης δεν σας κανει καλυτερο ανθρωπο και δεν σας δινει το δικαιωμα να δειχνετε ρατσισμο!!
για αυτο το λογο ηοι συμμετοχες δεν θα ειναι ποτε αρκετες.
δεν φοβαμαι να κριθω ουτε το αποτελεσμα που θα φερω αλλα αυτη την υπεροπτικη σταση που μολις τωρα επιδειξατε και που κρατα τον κοσμο στην αλανα!!!
Μα μονο και μονο το κινητρο της συμμετοχης θα επρεπε να φτανει. Φυσικα και δεν μπορουν ολοι να παρουν μερος σε τετοιου ειδους αγωνες, ειδικα αν αναλογιστεις το κοστος για τους αθλητες που δεν καλυπτεται απο πουθενα.
Αλλα ειναι αλλος κοσμος το μικρο τετραγωνακι μπροστα απο τον κυκλο.
Εσυ και ο caller.
Αλλα ειναι αλλος κοσμος το μικρο τετραγωνακι μπροστα απο τον κυκλο.
Εσυ και ο caller.
Καλό θα ήταν να παραμείνει η συζήτηση, σε ότι αφορά τους αγώνες, και από όποια "οπτική γωνία" θέλει να τους δει κάποιος. Ειναι δεκτή και σεβαστή οποιαδήποτε γνώμη.
Το να αναλωθούμε σε ανουσιες συζητήσεις περί αλάνας και οργανωμένων, δεν θα καταλήξουμε πουθενά, γιατί απλά ο όρος "αλανιάρης" δεν υφίσταται.
Αερομοντελιστές είμαστε όλοι, απλώς μερικοί τυχεροί (από πολλές απόψεις) έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται σε οργανωμένα μοντελοδρόμια, η χώρους πτήσεων των συλλόγων. Οι υπόλοιποι πετούν όπου βρίσκουν.
Και βέβαια σε μια αλάνα όπως λέει το μέλος μας kmiglis υπάρχει η δυνατότητα για γνωριμίες, σοβαρές πτήσεις, κουβεντούλα κτλ. Και εγώ θα συμπληρώσω ότι σε πολλές αλάνες πολλοί αερομοντελιστές βρίσκουν αυτό που δεν θα μπορούσε κανείς να βρεί σε έναν οργανωμένο χώρο.
Στην Θεσ/νικη υπάρχει ένα μοντελοδρόμιο, και εκατοντάδες μοντελιστές. Είναι "αλανιάριαδες" με την κακή εννοια της λέξεως, όσοι δεν πετούν στο μοντελοδρόμιο ? Οχι φυσικά, απλώς δεν υπάρχουν παραπάνω απο ένα μοντελοδρόμια, ώστε να χωρέσουν όλοι.
Το να αναλωθούμε σε ανουσιες συζητήσεις περί αλάνας και οργανωμένων, δεν θα καταλήξουμε πουθενά, γιατί απλά ο όρος "αλανιάρης" δεν υφίσταται.
Αερομοντελιστές είμαστε όλοι, απλώς μερικοί τυχεροί (από πολλές απόψεις) έχουν την ευκαιρία να βρίσκονται σε οργανωμένα μοντελοδρόμια, η χώρους πτήσεων των συλλόγων. Οι υπόλοιποι πετούν όπου βρίσκουν.
Και βέβαια σε μια αλάνα όπως λέει το μέλος μας kmiglis υπάρχει η δυνατότητα για γνωριμίες, σοβαρές πτήσεις, κουβεντούλα κτλ. Και εγώ θα συμπληρώσω ότι σε πολλές αλάνες πολλοί αερομοντελιστές βρίσκουν αυτό που δεν θα μπορούσε κανείς να βρεί σε έναν οργανωμένο χώρο.
Στην Θεσ/νικη υπάρχει ένα μοντελοδρόμιο, και εκατοντάδες μοντελιστές. Είναι "αλανιάριαδες" με την κακή εννοια της λέξεως, όσοι δεν πετούν στο μοντελοδρόμιο ? Οχι φυσικά, απλώς δεν υπάρχουν παραπάνω απο ένα μοντελοδρόμια, ώστε να χωρέσουν όλοι.
mastoras έγραψε: ↑Αγαπητέ φίλε Kmiglis αυτό άγγιξε εμένα. _Β_Ο
Λυπάμαι αλλά είναι μεγάλο λάθος, να έχει περάσει αυτή η έννοια στον κόσμο των αερομοντελιστών. Σε καμία περίπτωση δεν μπορούμε να πούμε ότι οι εκδηλώσεις, και οι αγώνες έχουν στόχο και σκοπό, το εμπορικό όφελος από τις πωλήσεις, η την διαφήμιση των μοντέλων. Και αυτό που λέω είναι πασιφανές, γιατί κάλλιστα οι έμποροι, δεν συμμετέχουν σε καμία απολύτως εκδήλωση η αγώνα, ούτε συνεισφέρουν στο ελάχιστο σε αυτές. Μοναδική περίπτωση η Πανελλήνια συνάντηση αερομοντελιστών στον Βόλο, που διακριτικά έλαβαν μέρος σε αυτήν 2-3 καταστήματα.......και αυτά με το ζόρι.
Όσο για τον έναν και μοναδικό λόγο, που ίσως κάποτε να θελήσει κάποιος να λάβει μέρος σε μια παρόμοια εκδήλωση, η αγώνα, θα είναι η συνάντηση, και γνωριμία με αερομοντελιστές από διάφορα μέρη της Ελλάδος, που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα τους γνωρίζαμε η συναντούσαμε ποτέ........και αυτός ο λόγος για τους περισσότερους είναι σημαντικός !!!!!
Φιλικά mastoras V:))
.και αυτός ο λόγος για τους περισσότερους είναι σημαντικός !!!!!
<:-)>>
dapan