ζαχαρω
-
ζαχαρω
γεια σας απο την ομορφη ζαχαρω.μιλαω εκμερους του δημαρχου που ειναι θειος μου.ενδιαφερεται να κανει βαση εδω.αν καποιος οι καποιοι ενδιφερονται ασ στειλουν απαντηση.ευχαριστω για τον χρονο σας!
-
Απάντηση: ζαχαρω
Φιλε kantina2005 κοντα στην Ζαχαρω υπαρχει ηδη ενας σταθμος που μπορει να δεχθει υπο συγκεκριμενες συνθηκες υπερελαφρα σκαφη που διεπονται απο νομους και κανονες Υ.Π.Α.
Τι ακριβως ζητας απο το μοντελιστικο φορουμ?
Ενα οργανωμενο μοντελοδρομιο ισως?
Σε ενα απο τα πρωην πανεμορφα χωρια σας ελπιζω να ξαναγινουν και καλυτερα μαλιστα στην Μακιστο υπαρχει ο ομιλος Βαρδινογιαννη που αναδομει εκ θεμελιων το χωριο.Εργοδηγος ειναι ο πατερας μου,ξερει αρκετα καλα τον δημαρχο,ισως να ελθεται σε επαφη?
Φιλικα fazerdreamer.
Τι ακριβως ζητας απο το μοντελιστικο φορουμ?
Ενα οργανωμενο μοντελοδρομιο ισως?
Σε ενα απο τα πρωην πανεμορφα χωρια σας ελπιζω να ξαναγινουν και καλυτερα μαλιστα στην Μακιστο υπαρχει ο ομιλος Βαρδινογιαννη που αναδομει εκ θεμελιων το χωριο.Εργοδηγος ειναι ο πατερας μου,ξερει αρκετα καλα τον δημαρχο,ισως να ελθεται σε επαφη?
Φιλικα fazerdreamer.
-
Απάντηση: ζαχαρω
γεια σου φιλε μου.ο σταθμος που μιλας ειναι το επιταλιο?
εμεις θελουμε να κανουμε ενα σταθμο στην ζαχαρω.
τωρα οσο για τη καταστεροφη μην τα συζηταμε,πιστευω αν το καταφερουμε η ζαχαρω να γινει ξανα οπως πριν.εμεις ζητμαε ενα οργανωμενο μοντελοδρομιο ναι αλλα να μπορει να δεχτει και φιλους απο την αθηνα μοντελιστες και αετους και υπερελαφρα.τωρα πως γινεται?εδω φιλοι ζηταω την βοηθεια σας.το τηλ που θα με βρειτε ειναι 6975857297 γιωργος!!!
εμεις θελουμε να κανουμε ενα σταθμο στην ζαχαρω.
τωρα οσο για τη καταστεροφη μην τα συζηταμε,πιστευω αν το καταφερουμε η ζαχαρω να γινει ξανα οπως πριν.εμεις ζητμαε ενα οργανωμενο μοντελοδρομιο ναι αλλα να μπορει να δεχτει και φιλους απο την αθηνα μοντελιστες και αετους και υπερελαφρα.τωρα πως γινεται?εδω φιλοι ζηταω την βοηθεια σας.το τηλ που θα με βρειτε ειναι 6975857297 γιωργος!!!