Αγορά cockpit για FS ?

Mihalis Triantafillou

Απάντηση: Αγορά cockpit για FS ?

Δημοσίευση από Mihalis Triantafillou »

http://www.virtualvillage.co.uk

και στην αναζήτηση για να μην ψάχνετε βάλτε <<Touch Panel>>.
Πολύ καλά πανελάκια,πολύ φτηνότερες λύσεις, και εξαιρετική απόδοση μέσα από ένα εύχρηστο software.
Είμαι πολύ κοντά στην ειδική παραγγελία (γίνεται κι αυτό) 22αρας.
Πιθανόν θα ανεβάσω ένα πολύ μικρό videaki για να δείτε πως δουλεύει.

Μιχάλης Τριανταφύλλου.
Nick1150

Δημοσίευση από Nick1150 »

link για touch screen ;

ενδιαφέρομαι +(*)

Δυστυχώς η "εγχείρηση" δεν πέτυχε, αλλά ο ασθενής επιβίωσε... οι δύο nvidia sli κάρτες που έβαλα δεν υποστηρίζουν 4 οθόνες αλλά μέχρι 3, παρά το γεγονός ότι αυτό δεν αναφέρεται πουθενά και σε κανένα manual της nvidia `M`

Φαίνεται όμως ότι αύριο ή μεθαύριο θα παραλάβω το pc μου με 2 κάρτες ATI τελικά και όχι nvidia και θα μπορώ να πεταξω επιτέλους @P@

Παρ'όλαυτά το γραφείο μου είναι ήδη έτοιμο να δεχτεί τα 4 μόνιτορς. Μόλις σήμερα έφτιαξα σε μηχανουργείο στον πειραια μια βάση που σηκώνει το ένα από τα τέσσερα μόνιτορς ψηλά για το overhead. τα υπόλοιπα τρία προς το παρόν θα είναι απλά πάνω στο γραφείο με την βάση τους.... έχω χρόνο ακόμααααααα

φωτό θα ακολουθήσουν

edit:
Mihalis Triantafillou έγραψε: http://www.virtualvillage.co.uk

και στην αναζήτηση για να μην ψάχνετε βάλτε <<Touch Panel>>.
Πολύ καλά πανελάκια,πολύ φτηνότερες λύσεις, και εξαιρετική απόδοση μέσα από ένα εύχρηστο software.
Είμαι πολύ κοντά στην ειδική παραγγελία (γίνεται κι αυτό) 22αρας.
Πιθανόν θα ανεβάσω ένα πολύ μικρό videaki για να δείτε πως δουλεύει.

Μιχάλης Τριανταφύλλου.

Μιχάλη τώρα το είδα. Ευχαριστώ πολύ +(*)
εφαρμόζουν λοιπόν πάνω στο μόνιτορ και συνδέονται με usb σωστά ;

κάποια εφαρμογή σε FS panels έχουμε να δούμε ;
Mihalis Triantafillou

Η σύνδεση και η ρύθμιση είναι πανεύκολη.
Σωστά Nick USB .
Σε λίγες μέρες θα έχετε ένα Video Demo για αυτό. ;)

Μιχάλης Τριανταφύλλου
Nick1150

ευχαριστούμε Μιχάλη +(*)
Nick1150

Καλησπέρα,

τελικά με την βοήθεια μιας συσκευής της matrox που λέγεται Triple Head 2 GO, η μια έξοδος της κάρτας γραφικών έγινε μέσα σε ελάχιστα λεπτά και χωρίς καθόλου κόπο ή ρυθμίσεις, έξοδος για ΤΡΕΙΣ οθόνες. Το αποτέλεσμα απίθανο. Δεν σας κρύβω ότι έχω ήδη αγοράσει άλλη μια TH2GO για να την βάλω στην δεύτερη έξοδο της κάρτας γραφικών μου, για να έχω πλέον 6 οθόνες, αλλά δεν έχω αγοράσει ακόμα οθόνες για να μπορέσω να το δοκιμάσω.

Για όσους σκέφτονται να προσθέσουν οθόνες, μην μπείτε στην διαδικασία προσθεσης καρτών, παρά το γεγονός ότι είναι φθηνότερη λύση. Μια βδομάδα παιδευόταν φίλος τεχνικός για να τα καταφέρει. Δεν λέω ότι δεν γίνεται, απλά θέλει πολλές (ατελείωτες) ρυθμίσεις και τελικά δεν είναι σίγουρο ότι το σύστημα θα είναι τόσο σταθερό σε καθημερινή χρήση.

Παραθέτω δύο φωτό από το νέο layout.

Στόχος μου είναι στο παρόν layout να προσθέσω άλλες δύο οθόνες από κάτω για να βάλω τα όργανα, EICAS, MSP, EFIS, Radios, κλπ.... σε μορφή cockpit (βλέπε φωτό engavity). Τις τρεις οθόνες όπως τις βλέπετε θα τις ανεβάσω λίγο και θα έχουν μόνο το external view, ενώ η πιο πάνω θα έχει απλά το overhead όπως τώρα. Σε αυτό το layout αν και εφόσον δουλεύει καλά "πτητικά", θα ήθελα αργότερα (αν δεν έχω χρεωκοπήσει) μέχρι τότε, να κατασκευάσω ή να αγοράσω (???) ένα panel στα μέτρα του γραφείου μου για να φιλοξενήσω όλες αυτές τις οθόνες σε ένα "cockpit".

Συνημμένα
ENGAVITY.jpg
ENGAVITY.jpg (41.04 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
IMAG0101.jpg
IMAG0101.jpg (95.12 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
IMAG0097.jpg
IMAG0097.jpg (95.58 KiB) Προβλήθηκε 76 φορές
pilotkostas

Δημοσίευση από pilotkostas »

Mike τελικά το touch έγινε διάσημο.....

Φίλε Nick μία παρατήριση που θά σου γλυτώσει χρήματα και θα αυξήσει τον ρεαλίσμο...ενα cockpit έχει 3 διαστάσεις...play with them...μήν δίνεις τόσο σημασία στο exterior γιατί θα χάσεις το point.Επειδή κατάλαβα ότι εισαι νέος στον χώρο (newbaros που λέμε...καλωσήλθες...!!!) θα σου έλεγα να δουλέψεις το σύστημά σου χωρίς να κάνεις άλλες αγωρές καθώς οι απαιτήσεις σου θα αλλάξουν πολύ όσο προχώρας και μαθαίνεις.Πέτα δοκίμασε διάβασε πειραματήσου δές τι σου αρέσει να πετάς έτσι ώστε σε 2-3 χρόνια να πεις φτιάχνω "κάτι" και να ξέρεις τι θυσιάζεις και τι κερδίζεις.Ένα cockpit δεν είναι κάτι αναλώσιμο αν φτιάξεις κάτι πιο advanced you have to live with it.....

Kostas
Nick1150

pilotkostas έγραψε: .....θα σου έλεγα να δουλέψεις το σύστημά σου χωρίς να κάνεις άλλες αγορές.....

τώρα είναι πλέον αργά #**

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα

Εικόνα
Mihalis Triantafillou

Λοιπόν έχουμε και λέμε....
Μετά τις ραγδαίες εξελίξεις στη χώρα είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω το Video που είχα υποσχεθεί με το Home Cockpit μου.
Επίσης χαίρομε ιδιαίτερα γιατί με αυτό τον τρόπο κάνω την εισοδό μου σε μια πρωτοποριακή ιδέα στον χώρο του Ελληνικού simming που υλοποιήθηκε μέσα από το ηλεκτρονικό περιοδικό μας Virtual Flight.
Στις ηλεκτρονικοτηλεοπτικές του σελίδες μπορούμε όλοι η σχεδόν όλοι (όσοι μπορούν και θέλουν) να παρουσιάζουμε ενδιαφέροντα πράγματα από το Ελληνικό Flight Simulator και τις Ελληνικές δημιουργίες και σκέψεις.
Παρακολουθήστε το Video και από εμένα τίποτα άλλο παρά μόνο καλορίζικο και το κανάλι μας. ^%^
Enjoy
http://www.youtube.com/user/Greeksimpubs

Μιχάλης Τριανταφύλλου
Scrat

Δημοσίευση από Scrat »

'Ολα τα λεφτάαααααααααα!!!!!!!

Μπράβο ρε Mike!!!!
Mihalis Triantafillou

Και αν δεν ήταν ο περιορισμός του σχεδιαστικού τομέα (ξέρεις εσύ) θα μπορούσαν να γίνουν και άλλα , αλλά δυστυχώς η ευτυχώς πρέπει να συνδυάζονται όλα, και cockpit, και designe desk.
Μάκια συνεργάτη και πάνω από όλα φιλαράκι. :)

Μιχάλης Τριανταφύλλου
ROTORHEAD

Δημοσίευση από ROTORHEAD »

Πολύ ωραίο setup.Μιχάλη άντε και το επόμενο Flightdeck solutions :>)

Φιλικά
Γιώργος Μάρρος
Nick1150

Ευχαριστούμε Μιχάλη +(*)

Νομίζω με το βίντεο μας κάλυψες πλήρως !!!

Έχω αρχίσει ήδη να μελετάω #**
Mihalis Triantafillou

Γιώργο thank you (πωπωωω γνώσηη). :D
Nick οτι θες παραπάνω στη διάθεσή σου.
Επίσης νομίζω ότι ήταν απαραίτητο το videaki γιατί πιστεύω μόνο με μία οπτικοακουστική επίδειξη μπορεί να καταλάβει κανείς την λειτουργία του.
Σε λίγες μέρες από το κανάλι του VF θα υπάρξει κι ένα άλλο video με το πως μπορεί κανείς να λειτουργήσει με ένα μόνο touch screen σαν μία ποιό οικονομική λύση τόσο οικονομικά όσο και από θέμα ενδεχόμενης έλλειψης χώρου. ^%^ <----- πολύ μαρέσει αυτό.

Μιχάλης Τριανταφύλλου.
ROTORHEAD

Δημοσίευση από ROTORHEAD »

Γνώση ναί....φράγκα οοοοχι w
GeorgeCaptain

Απάντηση: Home Cockpit 737NG project...

Δημοσίευση από GeorgeCaptain »

Αγαπητέ Nick1150,
μόλις ανακάλυψα το δημιούργημα σου ( home cockpit ) http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=5712
και ομολογώ οτι έχω μείνει άφωνος. Είναι καιρός που έψαχνα κάτι τέτοιο αλλά για να πω την αλήθεια δεν είχα ασχοληθεί - λόγο έλλειψης χρόνου - εις βάθος.
Είναι γεγονός ότι και μόνο απο τις φωτογραφίες που έχεις βάλει έχω χάσει τον ύπνο μου. Είναι στα σχέδια μου να κατασκευάσω κάτι ανάλογο, ίσως κάτι πιο light για να ρίξω το κόστος.
Πόσο εφικτό είναι να κατασκευάσω ένα single home cockpit εννοώντας ότι δεν θέλω να έχω διπλά πράγματα. Με άλλα λόγια μια θέση κυβερνήτη με τα όργανα πλοήγησης χωρίς την ύπαρξη αυτών και σε μια διπλανή θέση σαν να υπήρχε συγκυβερνητης. Αυτό δεν θα έριχνε αμέσως το κόστος των υλικών σε σχέση με το δικό σου ?

Γιώργος
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”