Κερκυρα RC-Hotel..., γιαααα δειτετο !!!
Κερκυρα RC-Hotel..., γιαααα δειτετο !!!
_P_P @P@ _P_P
http://www.rchotel.com/
Παιδιααααααα γιααα ριξτε μια ματια, να κανονισουμε κατι για του χρονουουουο, ναμαστε καλα....
Διαβαστε και σχολια στα φορα του εξωτερικου, τα καλητερα...!!!
http://www.rchotel.com/
Παιδιααααααα γιααα ριξτε μια ματια, να κανονισουμε κατι για του χρονουουουο, ναμαστε καλα....
Διαβαστε και σχολια στα φορα του εξωτερικου, τα καλητερα...!!!
-
Απάντηση: Κερκυρα RC-Hotel..., γιαααα δειτετο !!!
πολύ καλό και προχωρημένο για τα ελληνικά δεδομένα
τέτοια προσπάθεια καλό ειναι να την τιμούμε .......΄μια και οι τιμές ειναι σε λογικό επίπεδο
Το μόνο που μου έκανε λίγο περίεργα είναι οτι το site είναι μόνο στα αγγλικά..........χμ σκέψεις
.
τέτοια προσπάθεια καλό ειναι να την τιμούμε .......΄μια και οι τιμές ειναι σε λογικό επίπεδο
Το μόνο που μου έκανε λίγο περίεργα είναι οτι το site είναι μόνο στα αγγλικά..........χμ σκέψεις
.
Καλησπερα !! Ειχα παει με ενα φιλο μου το 2000. Ειχε κανει ενα fly in με ανακοινωση σε ολη την Ελλαδα και ειχαμε μαζευτει αρκετοι... Περασαμε τελεια και με αψογη εξυπηρετηση καθως και ο υπευθυνος ( Σπυρος..) να τρεχει να μας κανει τα χατηρια :>)
ΥΓ1 Η μια foto ειναι απο τα pitt *SAR* και η αλλη με το αεροπλανο μου και τον Γιαννη τον Κουτσουλα να προσπαθει να την χαλασει :p
ΥΓ2 Το αεροπλανο Θεος 'σχωρεστο... στην 4η πτηση στην Αναβυσσο μετρησε το οικοπεδο :-&& Η τρυπα ακομα πρεπει να υπαρχει... Το πρωτο Giant .......>:(
ΥΓ1 Η μια foto ειναι απο τα pitt *SAR* και η αλλη με το αεροπλανο μου και τον Γιαννη τον Κουτσουλα να προσπαθει να την χαλασει :p
ΥΓ2 Το αεροπλανο Θεος 'σχωρεστο... στην 4η πτηση στην Αναβυσσο μετρησε το οικοπεδο :-&& Η τρυπα ακομα πρεπει να υπαρχει... Το πρωτο Giant .......>:(
- Συνημμένα
-
- Untitled-6.jpg (98.54 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
-
- KE7AFA~1.jpg (100.15 KiB) Προβλήθηκε 59 φορές
sos.o.ka έγραψε: ↑πολύ καλό και προχωρημένο για τα ελληνικά δεδομένα
.
Καμμια σκεψη !!!! απλα ο ανθρωπος δουλευει σοβαρα και εκει που ξερει οτι θα βρει ανταποκριση...Θυμαμαι δεν πατησαν ουτε οι ντοπιοι γιατι λεει θα ερχοντουσαν οι "πρωτευουσιανοι" για να κανουν "φιγουρα"
H διαφήμισή του κοσμεί κάθε μήνα όλα τα έγκυρα Βρετανικά περιοδικά._Β_Ο
gxaid έγραψε: ↑H διαφήμισή του κοσμεί κάθε μήνα όλα τα έγκυρα Βρετανικά περιοδικά._Β_Ο
ακριβως!! δουλευει με αλλο κοσμο και καλα κανει!!
αντε να βρουμε χρονο να πηγαινουμε και να τον στηριζουμε...
ειναι και ο αντιπροσωπος του νεο καυσιμου Optifuel..
Τουρισμος και μοντελισμος ε??? συναδερφος δλδ ... για να δουμε...!
Τουρισμος και μοντελισμος ε??? συναδερφος δλδ ... για να δουμε...!
-
topg έγραψε: ↑Καμμια σκεψη !!!! απλα ο ανθρωπος δουλευει σοβαρα και εκει που ξερει οτι θα βρει ανταποκριση...Θυμαμαι δεν πατησαν ουτε οι ντοπιοι γιατι λεει θα ερχοντουσαν οι "πρωτευουσιανοι" για να κανουν "φιγουρα"
Καταλαβαίνω τι εννοείς αλλά όπως και να το κάνουμε είμαστε στην Ελλάδα μας και καλό θα ήταν το site να είχε και Ελληνικά Στο κάτω κάτω υπάρχουν και κάποιοι που δεν γνωρίζουν Αγγλικά. Δεν κατηγορώ την δουλειά του αλλά μου έκανε εντύπωση σαν κάποιους από την Λευκάδα μου έλεγαν κάποτε ότι δεν θέλουν Έλληνες γιατί έχουν απαιτήσεις `M`(λες και όταν κάνεις μια τέτοια δουλεία δεν είσαι εκεί για να ικανοποιείς τις απαιτήσεις του πελάτη) ……..τώρα όμως τρέχουν πίσω από τους Έλληνες και μόνο από το χέρι δεν τους τραβούν. Θέλω να πιστεύω ότι σοβαροί πελάτες είμαστε………….. αλλά πραγματικά δεν κατάλαβα το «άλλος κόσμος» του φίλου kmiglis τι ακριβώς εννοεί ότι είμαστε υποδεέστεροι από τους Βρετανούς..σε τι? Σε ποιότητα πελάτη, μοντελιστή η πιλότου?
Ας μη το μακρηγορούμε και επειδή πιστεύω στις καλές προσπάθειες νομίζω ότι και το φιλόξενο Πετάμε θα είχε λίγο χώρο για μια προβολή και στα ελληνικά
δεν ηθελα να προσβαλλω ουτε να μειωσω κανεναν.....
ειμαι πολυ χαρουμενος που μπορω να κανω πλεον μοντελιστικες διακοπες με την οικογενεια μου στη χωρα μου.
το γεγονος ομως οτι εμαθα την υπαρξη του rchotel του κ.Σπυρου απο αγγλικο μοντελ.περιοδικο καταλαβα οτι δουλευει με ξενο κοσμο.
με χαροποιει επισης οτι το πεταμε δινει την ευκαιρια να διαδοθουν τα καλα νεα και μας ανοιγει νεους οριζοντες στην ενοια των διακοπων μας.
ειμαι πολυ χαρουμενος που μπορω να κανω πλεον μοντελιστικες διακοπες με την οικογενεια μου στη χωρα μου.
το γεγονος ομως οτι εμαθα την υπαρξη του rchotel του κ.Σπυρου απο αγγλικο μοντελ.περιοδικο καταλαβα οτι δουλευει με ξενο κοσμο.
με χαροποιει επισης οτι το πεταμε δινει την ευκαιρια να διαδοθουν τα καλα νεα και μας ανοιγει νεους οριζοντες στην ενοια των διακοπων μας.
Αγαπητοί μου συμφορουμίστες
Το RC-Hotel ύπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Δουλεύει προσφέροντας το πακέτο διακοπών παρέα με την λατρευτή μας ενασχόληση. Πόσοι απο εμάς όταν πάμε διακοπές δεν αισθανόμαστε συναισθήματα λύπης που δεν θα πετάξουμε;;
Ε... ο Σπύρος με το RC Hotel μας δίνει αυτή την δυνατότητα των διακοπών μετα του μοντελισμού!!
Εκεί θα δείτε οτι φιλοξενεί και αρκετούς ντόπιους μοντελιστές πέραν των τουριστών απο τις άλλες χώρες. Όπως όμως και να έχει το θέμα όλους τους δένει η κοινή "τρέλα" αν μου επιτρέπετε...Το κοινό μας χόμπι του αερομοντελισμού!
Κατα την γνώμη μου αξίζει η εμπειρία να πάτε απο εκεί για μερικές μέρες.
ΜΦΧ
Τρύφωνας
Το RC-Hotel ύπάρχει εδώ και αρκετά χρόνια. Δουλεύει προσφέροντας το πακέτο διακοπών παρέα με την λατρευτή μας ενασχόληση. Πόσοι απο εμάς όταν πάμε διακοπές δεν αισθανόμαστε συναισθήματα λύπης που δεν θα πετάξουμε;;
Ε... ο Σπύρος με το RC Hotel μας δίνει αυτή την δυνατότητα των διακοπών μετα του μοντελισμού!!
Εκεί θα δείτε οτι φιλοξενεί και αρκετούς ντόπιους μοντελιστές πέραν των τουριστών απο τις άλλες χώρες. Όπως όμως και να έχει το θέμα όλους τους δένει η κοινή "τρέλα" αν μου επιτρέπετε...Το κοινό μας χόμπι του αερομοντελισμού!
Κατα την γνώμη μου αξίζει η εμπειρία να πάτε απο εκεί για μερικές μέρες.
ΜΦΧ
Τρύφωνας
-
συμφωνώ απόλυτα ........και συγνώμη αν παρεξήγησα κάτι αλλα μου αρέσει να είμαστε περήφανοι για ότι καλό κάνουμε σαν Ελληνες κια πιστευω οτι μπορούμε να είμαστε και ουραγοί (μπροστάρηδες) και οχι ουρες των υπολοίπων
Εξάλου η μοντελιστική κοινωνία δεν πρέπει να εχει σύνορα+(*)
Εξάλου η μοντελιστική κοινωνία δεν πρέπει να εχει σύνορα+(*)
Στο RC-Hotel πηγαίνω τα δύο τελευταία χρόνια και θα ξαναπάω φέτος. Στην πραγματικότητα εκεί έμαθα να πετάω. Το μέρος είναι ιδανικό και για διακοπές και για μοντελισμό. Το περίεργο είναι ότι και στη γυναίκα μου αρέσει εκεί. Ακόμα περισσότερο αρέσει στον γυιό μου. Φέτος θα πάρουμε μαζί και τη μπέμπα μας αφού περπατάει πια.
Όλα στο RC-Hotel είναι θαυμάσια. Το περιβάλλον, τα δωμάτια, ο καιρός, οι ιδιοκτήτες, το προσωπικό... Από αεροπλάνα έχει αρκετά πράγματα σε όλα τα είδη ARF και από πέρυσι έχει και πιο μεγάλα (μέχρι δύο μέτρα) ενώ τα ελικόπτερα είναι ράπτορ. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι τα μοντέλα είναι για τον Σπύρο μέσο για να βγάλει χρήματα και να ζήσει την οικογένειά του. Μπορεί κάποια να σας φανούν ταλαιπωρημένα ή ότι οι κινητήρες είναι ρυθμισμένοι υπερβολικά πλούσια και όχι στο μάξιμουμ της απόδωσής τους. Στην πραγματικότητα είναι όλα αξιόπλοα και πετούν άριστα, όπως άριστη είναι και η συντήρησή τους.
Ακόμη, οι κανόνες ασφαλείας είναι αυστηροί και τηρούνται με ευλάβεια. Μπράβο Σπύρο.
Στις δύο φορές που πήγα δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να παραπονεθώ. Αντιθέτως πήρα πολύ περισσότερα από αυτά που πλήρωσα. Ρίξτε μια ματιά στις τιμές του Σπύρου στο site του και θα καταλάβετε.
Εγώ εκεί περνάω εξαιρετικά. Πιστεύω οτι το ίδιο θα συμβεί και σε όσους από εσάς πάτε. Άλλωστε και το παράπονο του Σπύρου είναι ότι έχει ελάχιστους Έλληνες πελάτες.
Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Άλλωστε είναι στην Κέρκυρα. Ένα από τα ομορφότερα μέρη στον κόσμο.
Με Φιλικούς χαιρετισμούς
Όλα στο RC-Hotel είναι θαυμάσια. Το περιβάλλον, τα δωμάτια, ο καιρός, οι ιδιοκτήτες, το προσωπικό... Από αεροπλάνα έχει αρκετά πράγματα σε όλα τα είδη ARF και από πέρυσι έχει και πιο μεγάλα (μέχρι δύο μέτρα) ενώ τα ελικόπτερα είναι ράπτορ. Απλά πρέπει να καταλάβετε ότι τα μοντέλα είναι για τον Σπύρο μέσο για να βγάλει χρήματα και να ζήσει την οικογένειά του. Μπορεί κάποια να σας φανούν ταλαιπωρημένα ή ότι οι κινητήρες είναι ρυθμισμένοι υπερβολικά πλούσια και όχι στο μάξιμουμ της απόδωσής τους. Στην πραγματικότητα είναι όλα αξιόπλοα και πετούν άριστα, όπως άριστη είναι και η συντήρησή τους.
Ακόμη, οι κανόνες ασφαλείας είναι αυστηροί και τηρούνται με ευλάβεια. Μπράβο Σπύρο.
Στις δύο φορές που πήγα δεν υπήρξε τίποτα για το οποίο να παραπονεθώ. Αντιθέτως πήρα πολύ περισσότερα από αυτά που πλήρωσα. Ρίξτε μια ματιά στις τιμές του Σπύρου στο site του και θα καταλάβετε.
Εγώ εκεί περνάω εξαιρετικά. Πιστεύω οτι το ίδιο θα συμβεί και σε όσους από εσάς πάτε. Άλλωστε και το παράπονο του Σπύρου είναι ότι έχει ελάχιστους Έλληνες πελάτες.
Σας το συνιστώ ανεπιφύλακτα. Άλλωστε είναι στην Κέρκυρα. Ένα από τα ομορφότερα μέρη στον κόσμο.
Με Φιλικούς χαιρετισμούς
-
Καλημέρα,
Η προσπάθεια του Σπύρου είναι αξιέπαινη. Τον Σπύρο τον γνώρισα το 1999 όταν για την προετοιμασία των Παγκοσμίων Αγώνων F3J που είχαν γίνει εκεί, ήταν από αυτούς που βοήθησαν για την επιτυχία τους.
Τότε το RC Hotel δεν ήταν το σημερινό ούτε και ο χώρος πτήσεως ήταν ο ίδιος. Τότε ήταν στο λιβάδι του Ρόπα, ενώ αλλού είναι σήμερα.
Μάιο του 2000 αν θυμάμαι καλά είχε γίνει και fly in στο μέρος, οπως αναφέρει και ο topq.
Με τους Παγκόσμιους Αγώνες είχαν έρθει και αρκετοί δημοσιογράφοι που έκαναν και αναφορές στα ξένα περιοδικά.
Εϊναι μία καλή προσπάθεια που αξίζει τον κόπο.
Αντώνης Παπαδόπουλος
Η προσπάθεια του Σπύρου είναι αξιέπαινη. Τον Σπύρο τον γνώρισα το 1999 όταν για την προετοιμασία των Παγκοσμίων Αγώνων F3J που είχαν γίνει εκεί, ήταν από αυτούς που βοήθησαν για την επιτυχία τους.
Τότε το RC Hotel δεν ήταν το σημερινό ούτε και ο χώρος πτήσεως ήταν ο ίδιος. Τότε ήταν στο λιβάδι του Ρόπα, ενώ αλλού είναι σήμερα.
Μάιο του 2000 αν θυμάμαι καλά είχε γίνει και fly in στο μέρος, οπως αναφέρει και ο topq.
Με τους Παγκόσμιους Αγώνες είχαν έρθει και αρκετοί δημοσιογράφοι που έκαναν και αναφορές στα ξένα περιοδικά.
Εϊναι μία καλή προσπάθεια που αξίζει τον κόπο.
Αντώνης Παπαδόπουλος