''Φθινοπωρινο'' Παρτακι??
-
Τι λετε ιπταμενοι και τζεντλεμεν,για την ιδεα μιας συναντησης με οτι ιπταμενο σκαφος διαθετει ο καθεις,σε οποιο μερος προταθει για το ιδανικοτερο,μιας και η καλοκαιρινη προταση-σαιζον δεν απεφερε καρπους.Μπορει να εμπεριεχει και καφε,φαγητο,οτι συμφωνησει το πληθος..!
Ο ιπταμενοτερος...πρωτος τον λογο να βαλει..#**
Για παμε λιγο με ζωντανια!!!
Τωρα ειναι ο καιρος για τις ωραιοτερες πτησεις!!+(*)
Ακουω προτασεις....που και ποτε!!!
Ο ιπταμενοτερος...πρωτος τον λογο να βαλει..#**
Για παμε λιγο με ζωντανια!!!
Τωρα ειναι ο καιρος για τις ωραιοτερες πτησεις!!+(*)
Ακουω προτασεις....που και ποτε!!!
Απάντηση: ''Φθινοπωρινο'' Παρτακι??
Γεια σας κι απο εμενα
Αντεεεε να μαζευωμαστε κατα Μαραθωνα μερια,νααα βολευει τους περισσοτερους,για καποιο απο τα επομενα ΣΚ λεω...!
^%^@P@Ο Carapis Θα'νε εκειιιιιιιιι, ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕΕεεεεεε...@P@^%^
Αντεεεε να μαζευωμαστε κατα Μαραθωνα μερια,νααα βολευει τους περισσοτερους,για καποιο απο τα επομενα ΣΚ λεω...!
^%^@P@Ο Carapis Θα'νε εκειιιιιιιιι, ΠΕΤΑΜΕΕΕΕΕΕεεεεεε...@P@^%^
Κρατηστε λιγο εναεριο χωρο και για μενα@P@
Μην στριμόχνεστε παιδια!!!
Ολο ερχεστε και ολο μονος μου πετάω!!!
Ολο ερχεστε και ολο μονος μου πετάω!!!
-
Σαν ιδέα καλή. Κάθε ιδέα συνάντησης και γιορτής έχει γούστο.
Προτείνω να "πέσουν" προτάσεις, εάν και εφόσον υπάρχουν.
Μην "τσατάρετε" όμως, γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ...δίχως διάδρομο από κάτω.
Προτείνω να "πέσουν" προτάσεις, εάν και εφόσον υπάρχουν.
Μην "τσατάρετε" όμως, γιατί θα σας πάρει και θα σας σηκώσει ...δίχως διάδρομο από κάτω.
Τα πράματα ειναι απλά:
1. Διαλέγουμε ημ/νια (πρίν χαλάσει ο καιρός θα ήταν καλά)
2. Φέρνει ο καθένας τα μοντέλα του.
3. Θερνουμε μερικά ροφήματα
και περνάμε καλά...
1. Διαλέγουμε ημ/νια (πρίν χαλάσει ο καιρός θα ήταν καλά)
2. Φέρνει ο καθένας τα μοντέλα του.
3. Θερνουμε μερικά ροφήματα
και περνάμε καλά...
-
Να σκεφτούμε ημερομηνία αλλά και μέρος . Ο Μαραθώνας είναι μια καλή ιδέα. Αν μαζί με τα μοντέλα μας, φέρουμε κι ο καθένας από κατιτίς όπως καφέδες, μεζέδες και μπυρόνια ,συμπληρώνεται το καρρέ. Η ημερομηνία όμως είαι θέμα, γιατί αν αποφασίσουμε για τότε και εκείνη τη μέρα βρέχει η φυσάει πολύ ,θα μας τη χαλάσει τη μπίζνα. Οπότε ,θα πρέπει να αποφασίσουμε ,αν είναι, μια εβδομάδα πριν,ώστε να ξέρουμε τις μετεωρολογικές προβλέψεις.
Φιλικά Κώστας.
Φιλικά Κώστας.
Είμαι μέσα μόνο Αν φέρει τα ηχεία του ο Τρύφων και παίξει το επιτελείο του petame μουσική !!! : P
-
Να βλεπω συμμετοχες!!!
Εως τωρα εχουμε και λεμε:
platoc8
bladeskiller
Mogolos
Γιάννης Ζαφείρης
nitro 35%
CARAPIS
fazerdreamer..........
Ο καιρος βαση προγνωσης δια τας Αττικας περιοχας λεει ετουτα: http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=257717&la=2
Αν οντως για Μαραθων Valley τοτε Σαββατο?
Let's rock and..FLY!!!!
Υ.Γ.Τρυφωνα???Θα χει και μουσικη???
+(*)
Εως τωρα εχουμε και λεμε:
platoc8
bladeskiller
Mogolos
Γιάννης Ζαφείρης
nitro 35%
CARAPIS
fazerdreamer..........
Ο καιρος βαση προγνωσης δια τας Αττικας περιοχας λεει ετουτα: http://freemeteo.com/default.asp?pid=23&gid=257717&la=2
Αν οντως για Μαραθων Valley τοτε Σαββατο?
Let's rock and..FLY!!!!
Υ.Γ.Τρυφωνα???Θα χει και μουσικη???
+(*)
-
Τελικά τι αποφασίστηκε? :-\
-
Tι παιζει ρε παιδια?Μην αδειαζετε την ιδεα..:-\
Θα παιξει τιποτα η ου?
Θα παιξει τιποτα η ου?
Βρε εσείς :D με κάνετε και γελάω !!!!
Τόσο δύσκολο είναι να μαζευτείτε 6 φίλοι να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα ?
Επίσης δεν βλέπω τον οργανωτή της παρέας. Κάποιος θα πρέπει να οργανώσει την συνάντηση, να τρέξει για όλους και οι υπόλοιποι να έρθουν να τα βρούνε έτοιμα. Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα.
Επίσης ο οργανωτής δίνει το ραντεβού, βρίσκεται εκεί στην ώρα του, και περιμένει να έρθουν και οι άλλοι. Εάν δεν έρθουν θα προσπαθήσει μια συγκέντρωση ακόμα μια φορά.......και πάει λέγοντας.
Αλλιώς, θα φέρω εγώ το λικέρ, εσύ τα λουκούμια, ο άλλος το γραμμόφωνο, και άλλος τις πλάκες, δεν προκειται να γίνει ποτέ. Η δεκαετία του 70 πέρασε και πάει.
Εν έτη 2009........ένας τραβάει το κουπί, αφού το γουστάρει, και οι υπόλοιποι απολαμβάνουν.
Εγώ το κάνω χρόνια, και η ευχαρίστησή μου είναι να βλέπω να ευχαριστιούνται οι άλλοι. Και όποιος μου πει ότι είμαι το κορόιδο.......το μεγαλύτερο κορόιδο θα είναι ο ίδιος. !@/-=}{{
Τόσο δύσκολο είναι να μαζευτείτε 6 φίλοι να περάσετε ένα όμορφο απόγευμα ?
Επίσης δεν βλέπω τον οργανωτή της παρέας. Κάποιος θα πρέπει να οργανώσει την συνάντηση, να τρέξει για όλους και οι υπόλοιποι να έρθουν να τα βρούνε έτοιμα. Έτσι γίνονται αυτά τα πράγματα.
Επίσης ο οργανωτής δίνει το ραντεβού, βρίσκεται εκεί στην ώρα του, και περιμένει να έρθουν και οι άλλοι. Εάν δεν έρθουν θα προσπαθήσει μια συγκέντρωση ακόμα μια φορά.......και πάει λέγοντας.
Αλλιώς, θα φέρω εγώ το λικέρ, εσύ τα λουκούμια, ο άλλος το γραμμόφωνο, και άλλος τις πλάκες, δεν προκειται να γίνει ποτέ. Η δεκαετία του 70 πέρασε και πάει.
Εν έτη 2009........ένας τραβάει το κουπί, αφού το γουστάρει, και οι υπόλοιποι απολαμβάνουν.
Εγώ το κάνω χρόνια, και η ευχαρίστησή μου είναι να βλέπω να ευχαριστιούνται οι άλλοι. Και όποιος μου πει ότι είμαι το κορόιδο.......το μεγαλύτερο κορόιδο θα είναι ο ίδιος. !@/-=}{{
Τελικά μάλον το "φθινοπωρινό" θα γίνει "χειμερινι" παρτάκι
χαχαχαχ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ...
...ας οργανωθούμε επιτέλους!
χαχαχαχ
ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑΑ...
...ας οργανωθούμε επιτέλους!
Όλο για παρτάκια λέτε αλλα τελικά μόνο εγώ ο Θέμης και ο Γιάννης πετάμε στον Μαραθώνα.
Πότε θα σας δούμε????
Πότε θα σας δούμε????