Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων
Απάντηση: Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων
οσο ξερω τι σημαινει ελευθερια δεν θα καταλαβω αυτα που λες...
-
Ήρεμα κύριοι
Μια και πιάσαμε τα αλιευτικά:?<<> θα πω ότι ένας από τους λόγους που δεν πιστεύω σε αυτόν τον κανονισμό είναι και η χρόνια ενασχόληση μου με το ψάρεμα
Η άδεια δεν σε κάνει καλό η προσεκτικό ψαροντουφεκα ………..ειναι καθαρά εισπρακτικό μέτρο
η Ταϊτής πονάει το ίδιο είτε είναι από αδειούχο η μη ψαροντουφεκά ο οποίος παρόλο που κρατά όπλο και όχι χειριστήριο είναι ανασφάλιστος
Οι ψαροντουφεκάδες που συνήθως αγοράζετε ψάρια είναι 90% μέλη συλλόγων και όπως πολύ καλά λέει ο mogolos είναι κωλος και βρακί με τους λιμενικούς που το τρώνε το ψαράκι τους Αυτοί είναι που κάνουν τις εκατόμβες θυμάτων και όχι ο moggolos που βολοδέρνει για το hobby του
Μη μου πει κανείς ότι δεν βλέπετε ομοιότητες
Λέει ο…..κανονισμος
31.Ο Διοικητής της ΥΠΑ δύναται σε περιπτώσεις που ο χειριστής η ο εκμεταλλευόμενος το αερομοντέλλο υποπέσει σε παράβαση των διατάξεων του παρόντος κανονισμού η παράβαση κανόνων εναέριας κυκλοφορίας η κανόνων ασυρμάτου επικοινωνίας η/και άλλων Νόμων και Κανονισμών, να επιβάλλει στον παραβάτη κατόπιν αιτιολογημένης απόφασης του και προηγούμενης κλήσης του παραβάτη σε διευκρινήσεις την ποινή της επίπληξης η χρηματική ποινή ύψους μέχρι 1000  (Χίλια Ευρώ). Οι παραπάνω ποινές δεν απαλλάσσουν τον παραβάτη από τυχόν άλλες ποινικές ευθύνες.
Το πρόστιμο των 1000 ευρώ τίνος εφεύρεση είναι ;
Μήπως είναι πρόστιμο για τους φτωχούς που όλοι υπερασπίζεστε ;
Γνωρίζετε ότι αν στείλετε απολογία είναι σαν να παραδέχεστε την ενοχή κάτω από όλες τις συνθήκες (αυτό είναι η παγίδα ο moggolos μάλλον το ξέρει)
Γνωστό τοις πάσει ότι και εκεί γίνεται ο κακός χαμός για την καρέκλα και το όνομα
PsΤα 6 ευρώ από πού προκύπτουν iiyamaflatron (παρακαλώ με κοσμιο τρόπο η απάντηση) για προσωπική μου ενημέρωση
Μια και πιάσαμε τα αλιευτικά:?<<> θα πω ότι ένας από τους λόγους που δεν πιστεύω σε αυτόν τον κανονισμό είναι και η χρόνια ενασχόληση μου με το ψάρεμα
Η άδεια δεν σε κάνει καλό η προσεκτικό ψαροντουφεκα ………..ειναι καθαρά εισπρακτικό μέτρο
η Ταϊτής πονάει το ίδιο είτε είναι από αδειούχο η μη ψαροντουφεκά ο οποίος παρόλο που κρατά όπλο και όχι χειριστήριο είναι ανασφάλιστος
Οι ψαροντουφεκάδες που συνήθως αγοράζετε ψάρια είναι 90% μέλη συλλόγων και όπως πολύ καλά λέει ο mogolos είναι κωλος και βρακί με τους λιμενικούς που το τρώνε το ψαράκι τους Αυτοί είναι που κάνουν τις εκατόμβες θυμάτων και όχι ο moggolos που βολοδέρνει για το hobby του
Μη μου πει κανείς ότι δεν βλέπετε ομοιότητες
Λέει ο…..κανονισμος
31.Ο Διοικητής της ΥΠΑ δύναται σε περιπτώσεις που ο χειριστής η ο εκμεταλλευόμενος το αερομοντέλλο υποπέσει σε παράβαση των διατάξεων του παρόντος κανονισμού η παράβαση κανόνων εναέριας κυκλοφορίας η κανόνων ασυρμάτου επικοινωνίας η/και άλλων Νόμων και Κανονισμών, να επιβάλλει στον παραβάτη κατόπιν αιτιολογημένης απόφασης του και προηγούμενης κλήσης του παραβάτη σε διευκρινήσεις την ποινή της επίπληξης η χρηματική ποινή ύψους μέχρι 1000  (Χίλια Ευρώ). Οι παραπάνω ποινές δεν απαλλάσσουν τον παραβάτη από τυχόν άλλες ποινικές ευθύνες.
Το πρόστιμο των 1000 ευρώ τίνος εφεύρεση είναι ;
Μήπως είναι πρόστιμο για τους φτωχούς που όλοι υπερασπίζεστε ;
Γνωρίζετε ότι αν στείλετε απολογία είναι σαν να παραδέχεστε την ενοχή κάτω από όλες τις συνθήκες (αυτό είναι η παγίδα ο moggolos μάλλον το ξέρει)
Γνωστό τοις πάσει ότι και εκεί γίνεται ο κακός χαμός για την καρέκλα και το όνομα
PsΤα 6 ευρώ από πού προκύπτουν iiyamaflatron (παρακαλώ με κοσμιο τρόπο η απάντηση) για προσωπική μου ενημέρωση
*SAR* ..., Φτιαξτε Μοντελοδρομιααααα Βρεεεεεεεεεε Και Μετα Μου Μαθαινετε Να Πεταω Με Κανονες Και Ασφαλειες,..., οεοοοοοοο...!!! *SAR*
Με τιμη
Χρηστο Αραπης
Με τιμη
Χρηστο Αραπης
Και για όσους ακόμα αδυνατούν να καταλάβουν ποιός ή ποιοί είναι πίσω απο αυτά.....
Ας δούνε το ακόλουθο θρέντ και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.....
http://www.petame.gr/forumv/showthread.php?p=26060&posted=1#post26060
Ας δούνε το ακόλουθο θρέντ και ας βγάλουν τα συμπεράσματά τους.....
http://www.petame.gr/forumv/showthread.php?p=26060&posted=1#post26060
αυτο ειναι το θεμα οτι δεν εχουμε προβλημα με κανεναν.. δεν με νιαζει ποιος ιεναι απο πισω... Ολα αυτα που λεμε ειναι τι πιστευει ο καθενας... και Οπως ειδες το 64% ψηφισε υπερ αλλα με δικους μας ορους....
Και οχι οπως περιμενατε να ψηφισουν το τελευταιο....
Βλεπεται κολατε στα ατομα το ποιος ο γιατρος ο υπουργος ο ενας και ο αλλος τι με νοιαζει ποιος κανει τι αν εμενα με καλυπτει??
Και οχι οπως περιμενατε να ψηφισουν το τελευταιο....
Βλεπεται κολατε στα ατομα το ποιος ο γιατρος ο υπουργος ο ενας και ο αλλος τι με νοιαζει ποιος κανει τι αν εμενα με καλυπτει??
CARAPIS έγραψε: ↑*SAR* ..., Φτιαξτε Μοντελοδρομιααααα Βρεεεεεεεεεε Και Μετα Μου Μαθαινετε Να Πεταω Με Κανονες Και Ασφαλειες,..., οεοοοοοοο...!!! *SAR*
Με τιμη
Χρηστο Αραπης
Πολυ σωστος.... +++11111!
-
MaSt0RaS έγραψε: ↑... υπερ αλλα με δικους μας ...τι με νοιαζει ποιος κανει τι αν εμενα με καλυπτει??
Κι όμως, σε νοιάζει και σε παρανοιάζει. Γιατί από αυτό θα εξαρτηθεί το αν θα γίνει κάποιος κανονισμός "με δικούς μας όρους" ή ,αν το θες αλλιώς ,με συμμετοχή όλων εμάς των απλών αερομοντελιστών ή εαν κάποιοι εκμεταλλευόμενοι τα κονέ ,που σίγουρα έχουν τόσο στην Υ.Π.Α. όσο και στο αρμόδιο υπουργείο, θα αποφασίσουν μεταξύ τους, διότι σύμφωνα με τα κολλημενα τους μυαλά ,εμείς όλοι είμαστε απλοί "μοντελοκαταναλωτές" ή αλλιώς "παραμοντελιστές" ή αλλιώς "απλοί χειριστές τηλεκατευθυνομένων αντικειμένων σε σχήμα αεροπλάνου" και συνεπώς αμελητέα ποσότης. Κατάλαβες τώρα γιατί σε νοιάζει? Γιατί ανάλογα με τον "αντιπρόσωπο" θα κριθεί αν οι αποφάσεις θα παρθούν ΜΕ εσένα ή ΧΩΡΙΣ εσένα.
Φιλικά Κώστας.
Αυτο ηταν ειναι και θα ειναι παντα... για να μπορεσει να αποφευχθει υπαρχει μονος ενας τροπος να ενωθουμε και οχι συνεχεια να ανοιγουν νεα Forum γιατι μαλλωνουν ολοι μεταξυ τους ...λεω κατι λαθος?
Ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε πολλα...ετσι ομως οπως σπατε για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ σας δεν γινεται δουλεια..............!
Παντως ενα να ξερεις και εδω περα στο μοντελοδρομιο προτιμω να πεταω με κανονες παρα να πεταω και να ειμαι με ματια και στον κωλο να βλεπω μηπως φαω τπτ στο κεφαλι ...Και οι κανονες ας μην ειναι υπερ μου.... 2-3 φορες εχουν πεσει κατω ατομα για να γλιτωσουν απο αεροπλανο και ενας απο ελικοπτερο αν υπηρχε οργανωση τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σκηνικα δεν θα ειχαν συμβει..!
Ολοι μαζι μπορουμε να κανουμε πολλα...ετσι ομως οπως σπατε για τα ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ σας δεν γινεται δουλεια..............!
Παντως ενα να ξερεις και εδω περα στο μοντελοδρομιο προτιμω να πεταω με κανονες παρα να πεταω και να ειμαι με ματια και στον κωλο να βλεπω μηπως φαω τπτ στο κεφαλι ...Και οι κανονες ας μην ειναι υπερ μου.... 2-3 φορες εχουν πεσει κατω ατομα για να γλιτωσουν απο αεροπλανο και ενας απο ελικοπτερο αν υπηρχε οργανωση τα ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ σκηνικα δεν θα ειχαν συμβει..!
Ωχ.. και αλλος υποψηφιος για ΒΑΝ (2f) !@/-=}{{
ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΠΑΥΛΟΣ έγραψε: ↑Τι έγινε ρε μεγάλε, σαν πολύ φόρα πείρες, αυτές τις εξυπνάδες και τα ******α όχι πίσω από το γυαλί, έλα από κοντά να τα πούμε.
ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΣ!!!!
ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΤΕΛΟΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ!!! ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ!!!!!
ΔΗΛΑΔΗ ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙΣ;;;; ΘΑ ΜΕ ΔΕΙΡΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ Η ΘΑ ΦΩΝΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ "ΘΕΙΟ" ΣΟΥ;;;;;;
ΑΝΤΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΕΤΕ ΟΥΣΤ!!!!
Κατσε λιγο για ποιο Ποιον μιλας? για το δικο σου που μιλουσα ηρεμα και αρχισες να βριζεις? Μιλας εσυ?
Για δες λιγο το Forum που 2 αποσυρθηκαν λογω του οτι τους ηθελες να ειναι Σκυλακια... Οτι πουν οι μεγαλοι.. Και μιλας για αλλους? ..
Ναι νομοθετηση θελουμε ζουμε σε δημοκρατικο κρατος...!
Y.Γ τον Αντωνιαδη ουτε καν τον ξερω.. μην υποθει κατι λαθος..!
Για δες λιγο το Forum που 2 αποσυρθηκαν λογω του οτι τους ηθελες να ειναι Σκυλακια... Οτι πουν οι μεγαλοι.. Και μιλας για αλλους? ..
Y.Γ τον Αντωνιαδη ουτε καν τον ξερω.. μην υποθει κατι λαθος..!
MaSt0RaS έγραψε: ↑Κατσε λιγο για ποιο Ποιον μιλας? για το δικο σου που μιλουσα ηρεμα και αρχισες να βριζεις? Μιλας εσυ?
Aν θέλετε να μιλάτε μιλήστε για τον κανονισμό. Να αποφεύγετε να "απειλείτε" για να έχουμε και εποικοδομητική συζήτηση.
Ο Παύλος Αντωνιάδης μάλλον πολύ τσαμπουκάς μας το παίζει και εδώ εμείς τους τσαμπουκάδες τους κάνουμε ΒΑΝ.
-
MaSt0RaS έγραψε: ↑Αυτο ηταν ειναι και θα ειναι παντα... για να μπορεσει να αποφευχθει υπαρχει μονος ενας τροπος να ενωθουμε και οχι συνεχεια να ανοιγουν νεα Forum γιατι μαλλωνουν ολοι μεταξυ τους ...λεω κατι λαθος?
Καταρχήν να σε πληροφορήσω ότι δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό συμφέρον είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη. Ούτε έμπορος είμαι , ούτε μοντελοδρομιάρχης, ούτε έχω καμιά καρέκλα. Πουθενά!! Μακάρι να είχα να βγάλω και κανένα φράγκο.
Επίσης σε πληροφορώ ότι κι εγώ πετάω σε ιδιωτικό μοντελοδρόμιο κι έχω πετάξει και σε αλάνες και σε χωράφια. Και σου λέω ότι "σκηνικά" συμβαίνουν καμιά φορά και στα οργανωμένα μοντελοδρόμια γιατί σε περιπτώσεις πολυκοσμίας κανένας μοντελοδρομιάρχης και κανένας επόπτης δεν μπορεί να βρίσκεται διαρκώς πάνω από το κεφάλι του καθενός. Κι αυτό ακριβώς θα γίνει αν όλοι οι αερομοντελιστές της Αθήνας που πετάνε στην Ανάβυσσο, στον Μαραθώνα, στο ΣΕΦ και αλλού στριμωχτουν στα δύο ιδιωτικά μοντελοδρόμια που υπάρχουν σε λογική απόσταση. Δεν βάζω αυτό του Ακραιφνίου γιατί μιλάμε για 120 χιλιόμετρα και ελάχιστοι θα στραφούν εκεί.
Φιλικά Κώστας.
bladeskiller έγραψε: ↑Καταρχήν να σε πληροφορήσω ότι δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ οικονομικό συμφέρον είτε στη μία περίπτωση είτε στην άλλη. Ούτε έμπορος είμαι , ούτε μοντελοδρομιάρχης, ούτε έχω καμιά καρέκλα. Πουθενά!! Μακάρι να είχα να βγάλω και κανένα φράγκο.
Επίσης σε πληροφορώ ότι κι εγώ πετάω σε ιδιωτικό μοντελοδρόμιο κι έχω πετάξει και σε αλάνες και σε χωράφια. Και σου λέω ότι "σκηνικά" συμβαίνουν καμιά φορά και στα οργανωμένα μοντελοδρόμια γιατί σε περιπτώσεις πολυκοσμίας κανένας μοντελοδρομιάρχης και κανένας επόπτης δεν μπορεί να βρίσκεται διαρκώς πάνω από το κεφάλι του καθενός. Κι αυτό ακριβώς θα γίνει αν όλοι οι αερομοντελιστές της Αθήνας που πετάνε στην Ανάβυσσο, στον Μαραθώνα, στο ΣΕΦ και αλλού στριμωχτουν στα δύο ιδιωτικά μοντελοδρόμια που υπάρχουν σε λογική απόσταση. Δεν βάζω αυτό του Ακραιφνίου γιατί μιλάμε για 120 χιλιόμετρα και ελάχιστοι θα στραφούν εκεί.
Φιλικά Κώστας.
Kωστα λαθος το ειπα οχι για εσενα για του υπολοιπους λεω που κραζουν κανουν δειχνουν και προσπαθουν να περασουν ειτε απο το ενα στρατοπεδο ειτε απο το αλλο συγκεκριμενες ιδεες λες και ειμαστε robot και δεν εχουμε δικη μας αποψη... Αλλα αυτο γινεται και απο τις 2 μεριες... Κατι που για εμας τους μοντελιστες ειναι τρομερα κουραστικο..
Επισης σου τονισα συγκεκριμενα για αυτα τα σκηνικα θα ειχαν αποφευχθει αν ειμασταν πιο οργανωμενοι.. σιγουρα ειναι σκηνικα που δεν αποφευγονται..
( το σπιτι αν το κελιδςσουμε ειναι το ιδιο με το να μην το κλειδςσουμε γιατι ενας καλο επαγγελματιας κλεφτης θα μπει απλα κανουμε σαν ενα μετρο μια καθυστερηση ενα φοβο κτλ κτλ...)
-
Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων
Κύριοι μην εξαγριώνεστε και μην εξάπτεστε.
Όσοι ζήτησαν διαγραφή, η διαγραφή τους έχει ήδη ολοκληρωθεί.
Το "μαγαζάκι" σας άλλαξε λουκέτο. Αν δε μπορείτε να δεχτείτε ότι αρνούμεθα καθέτως για το καλό όλων, οποιαδήποτε απαγορεύση ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΩΣ ΩΦΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ και όσοι αναμασάτε διαρκώς την καραμέλα της υποτιθέμενης γενικής άρνησής μας στους κανονισμούς, τότε οι μισοί θα διαγράφεστε -και θα ηρεμούμε-, ενώ οι υπόλοιποι θα απομακρύνεστε (και πάλι θα ηρεμούμε). Το σίγουρο είναι ότι δε θα επιτρέψομε άλλο στην "αυλή" των κοκκόρων να παραπλανούν τους υπόλοιπους για την τάχα μου δηθεν ασφάλιση στα Δερβενάκια.
Το petame έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του ως προς την ελευθερία των μοντελιστών αλλά και των ανυποψίαστων που απλώς θέλουν να παίξουν με τα παιγνίδια τους (γατί και αυτά συμπεριλαμβάνονται στις απαγορεύσεις).
Όποιος τολμά, ας πάρει τον παρόντα κανονισμό και ας τον επιδειξει στο Σ.Ε.Φ., στην Ανάβυσσο, στον Ασπρόπυργο, στο Σχοινιά, στα Σπατα, στην Πάχη, στην Πεντέλη κ.α.
Να κοπούν τα αστειάκια των "εντεταλμένων" εδώ.
Όσοι ζήτησαν διαγραφή, η διαγραφή τους έχει ήδη ολοκληρωθεί.
Το "μαγαζάκι" σας άλλαξε λουκέτο. Αν δε μπορείτε να δεχτείτε ότι αρνούμεθα καθέτως για το καλό όλων, οποιαδήποτε απαγορεύση ΠΡΙΝ ΤΗ ΣΩΣΤΗ ΥΠΟΔΟΜΗ ΩΣ ΩΦΕΛΕΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ και όσοι αναμασάτε διαρκώς την καραμέλα της υποτιθέμενης γενικής άρνησής μας στους κανονισμούς, τότε οι μισοί θα διαγράφεστε -και θα ηρεμούμε-, ενώ οι υπόλοιποι θα απομακρύνεστε (και πάλι θα ηρεμούμε). Το σίγουρο είναι ότι δε θα επιτρέψομε άλλο στην "αυλή" των κοκκόρων να παραπλανούν τους υπόλοιπους για την τάχα μου δηθεν ασφάλιση στα Δερβενάκια.
Το petame έχει ξεκαθαρίσει τη θέση του ως προς την ελευθερία των μοντελιστών αλλά και των ανυποψίαστων που απλώς θέλουν να παίξουν με τα παιγνίδια τους (γατί και αυτά συμπεριλαμβάνονται στις απαγορεύσεις).
Όποιος τολμά, ας πάρει τον παρόντα κανονισμό και ας τον επιδειξει στο Σ.Ε.Φ., στην Ανάβυσσο, στον Ασπρόπυργο, στο Σχοινιά, στα Σπατα, στην Πάχη, στην Πεντέλη κ.α.
Να κοπούν τα αστειάκια των "εντεταλμένων" εδώ.