phoenix rc simulator
Απάντηση: phoenix rc simulator
μα τι να σου πουμε αφου τα λεει ολα... αφηνεις τα στικ στην ουφετερη θεση και μετα τα πας μεχρι το ακρος τους και αυτο εινια...! ξερε οτι πρεπει να εχει κλειστο τον διακοπτη της τηλκ για να δουλεψει..!
-
Αυτό ακριβώς κάνω.
Έχω και κλειστή την Τ/Κ και έχω βγάλει και τον Κρύσταλλο.
Και στις Manual ρυθμίσεις πάλι το ίδιο πρόβλημα .
Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. ??????????????
Έχω και κλειστή την Τ/Κ και έχω βγάλει και τον Κρύσταλλο.
Και στις Manual ρυθμίσεις πάλι το ίδιο πρόβλημα .
Δεν μπορώ να το βρω με τίποτα. ??????????????
Έχεις σίγουρα το σωστό καλώδιο για τη Τ/Κ που έχεις....?
Εφόσον δεν λέει κανεις τα παράγματα με το πραγματικό τους όνομα θα το κάνω εγώ.
Ο PhoenixRC είναι ο καλύτερος εξομοιωτής που κυκλοφορεί μέχρι και αυτήν την στιγμή που μιλάμε...
Είναι πάντα προσωπική μου γνώμη μιας και τους έχω δοκιμάσει όλους και στο ίδιο pc μάλιστα.
Ειδικά όσο αφορά το ελικόπτερο είναι άπαιχτος,έχουν κάνει φοβερή δουλειά ειδικά στον version 2.
Η πραγματική χρησιμότητα ενός sim είναι να προσομοιώνει πρώτο όσο καλύτερα γίνεται την πραγματικότητα,
και δεύτερο τα γραφικά και τα υπόλοιπα.
Πολλοί θα πουν ότι διαφέρει πολύ ο εξομοιωτής με την πραγματική πτήση...!!!
Εγώ θα πω το έξεις:
Και θα αναφερθώ στον PhoenixRC.
Όσοι τον έχουν βεβαια.
Πρώτα πάμε μέσα στο menu και βάζουμε υγρασία και αέρα να φυσάει.
Δημιουργούμε δηλαδή συνθήκες παρόμοιες με την πραγματικότητα.
Μετά πάμε και διαλέγουμε το μοντέλο που θέλουμε και το ρυθμίζουμε σαν το δικό μας
(κινητήρα servo ταχύτητα servo γυροσκόπιο έλικες και πολλά αλλα).
Τώρα είμαστε σχεδόν έτοιμοι να συγκρίνουμε το αποτέλεσμα.
Σύμφωνο με τον mickynoise αλλα διαφωνώ με τον Roinides,πιστεύω πως ο Phoenix έχει και πολύ καλύτερα γραφικά από τον reflex xtr...
Όσο για αυτό που λέει ο φίλος μου ο PRINTEZIS άκυρο γιατί αν πάρεις το σπασμένο δεν θα μπορείς να κανεις update ούτε να παίξεις on line με άλλους χρηστες.
Έχει κυκλοφορήσει ο καινούργιος Phoenix και υπάρχει και στην Ελλάδα με καλούτσικη τιμή.
http://www.myhelis.com/product.php?productid=3873&cat=0&page=1
Όσο για το καλιμπράρισμα δεν είναι και τόσο απλό όσο φαίνεται φιλε bagelis21.
Λοιπόν από ότι θυμάμαι από τις οδηγίες πρέπει να έχεις κάνει λάθος στο setup τις t/k...
Πρέπει πρώτα να κανεις reset στην θέση που θα αποθηκευτή το profile του sim στην t/k.
Ο νέος phoenix δεν δουλεύει με acro (θέλει ελικόπτερο).
Κανεις το πρώτο καλιμπράρισμα και μετά κανεις το advance για να πάρει και το βήμα της Τ/Κ.
Μετά πας μέσα στο profile που έχει δημιουργηθεί μέσα στο sim και φτιάχνεις τους διακόπτες κατά βούληση(Hold+Idleup)
Άλλωστε πριν κανεις calibration σου λέει καθαρά τι να κανεις διάβασε και θα καταλάβεις...
Ο PhoenixRC είναι ο καλύτερος εξομοιωτής που κυκλοφορεί μέχρι και αυτήν την στιγμή που μιλάμε...
Είναι πάντα προσωπική μου γνώμη μιας και τους έχω δοκιμάσει όλους και στο ίδιο pc μάλιστα.
Ειδικά όσο αφορά το ελικόπτερο είναι άπαιχτος,έχουν κάνει φοβερή δουλειά ειδικά στον version 2.
Η πραγματική χρησιμότητα ενός sim είναι να προσομοιώνει πρώτο όσο καλύτερα γίνεται την πραγματικότητα,
και δεύτερο τα γραφικά και τα υπόλοιπα.
Πολλοί θα πουν ότι διαφέρει πολύ ο εξομοιωτής με την πραγματική πτήση...!!!
Εγώ θα πω το έξεις:
Και θα αναφερθώ στον PhoenixRC.
Όσοι τον έχουν βεβαια.
Πρώτα πάμε μέσα στο menu και βάζουμε υγρασία και αέρα να φυσάει.
Δημιουργούμε δηλαδή συνθήκες παρόμοιες με την πραγματικότητα.
Μετά πάμε και διαλέγουμε το μοντέλο που θέλουμε και το ρυθμίζουμε σαν το δικό μας
Τώρα είμαστε σχεδόν έτοιμοι να συγκρίνουμε το αποτέλεσμα.
Σύμφωνο με τον mickynoise αλλα διαφωνώ με τον Roinides,πιστεύω πως ο Phoenix έχει και πολύ καλύτερα γραφικά από τον reflex xtr...
Όσο για αυτό που λέει ο φίλος μου ο PRINTEZIS άκυρο γιατί αν πάρεις το σπασμένο δεν θα μπορείς να κανεις update ούτε να παίξεις on line με άλλους χρηστες.
Έχει κυκλοφορήσει ο καινούργιος Phoenix και υπάρχει και στην Ελλάδα με καλούτσικη τιμή.
http://www.myhelis.com/product.php?productid=3873&cat=0&page=1
Όσο για το καλιμπράρισμα δεν είναι και τόσο απλό όσο φαίνεται φιλε bagelis21.
Λοιπόν από ότι θυμάμαι από τις οδηγίες πρέπει να έχεις κάνει λάθος στο setup τις t/k...
Πρέπει πρώτα να κανεις reset στην θέση που θα αποθηκευτή το profile του sim στην t/k.
Ο νέος phoenix δεν δουλεύει με acro (θέλει ελικόπτερο).
Κανεις το πρώτο καλιμπράρισμα και μετά κανεις το advance για να πάρει και το βήμα της Τ/Κ.
Μετά πας μέσα στο profile που έχει δημιουργηθεί μέσα στο sim και φτιάχνεις τους διακόπτες κατά βούληση(Hold+Idleup)
Άλλωστε πριν κανεις calibration σου λέει καθαρά τι να κανεις διάβασε και θα καταλάβεις...
tony d έγραψε: ↑...Μετά πάμε και διαλέγουμε το μοντέλο που θέλουμε και το ρυθμίζουμε σαν το δικό μας
...
Καλημέρα...
Αυτό ισχύει και στα αεροπλάνα/ανεμόπτερα ή μόνο στα ελικόπτερα ?!
Γενικά ο εξομοιωτής είναι το ίδιο καλός (καλός=ρεαλιστικός) στα αεροπλάνα/ανεμόπτερα,όπως είναι και με τα ελικόπτερα ?
...Ακούγοντας τις συμβουλές έμπειρων μοντελιστών,αποφάσισα να αγοράσω εξομοιωτή και σκέφτομαι το "φοίνικα"...
Nai φιλε μου. Ειναι το ίδιο καλός και στα αεροπλάνα. Απλά τα ελικόπτερα τα έχεις πιο "κοντά" σου, οπότε βλέπεις κάθε κίνηση που κάνεις, ενώ στα αεροπλάνα που πετάνε πιο μακρύά δεν φαινεται.
OK...Ευχαριστώ.....
"Επιστέφω" σε μερικές μέρες για εντυπώσεις "από πρώτο χέρι" !
"Επιστέφω" σε μερικές μέρες για εντυπώσεις "από πρώτο χέρι" !
Γεια χαρά στην παρέα, έχω εδώ και ένα εξάμηνο το phoenix σπασμένο, έχω μια τηλ/νση 4καναλη από το lama και έχω αλλάξει 3 φορές μπαταρίες , μιλάμε για πολλές ώρες εξομοίωσης…..
Κάνει κανονικότατα updates, και με την τελευταία version έχει γίνει ακόμη πιο ρεαλιστικός.. τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!
Για να συνδέσω την DX7 της Spektrum, πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ή την σετάρω όπως την 4καναλη??
Κάνει κανονικότατα updates, και με την τελευταία version έχει γίνει ακόμη πιο ρεαλιστικός.. τον προτείνω ανεπιφύλακτα!!!!
Για να συνδέσω την DX7 της Spektrum, πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ή την σετάρω όπως την 4καναλη??
-
φίλτατε zachmess θα παρακαλούσα να μή κανεις αναφορά σε παράνομα λογισμικά απο το petame
ok,sorry....
δεν το γνώριζα..
δεν το γνώριζα..
-
phoenix rc simulator
zachmess έγραψε: ↑Για να συνδέσω την DX7 της Spektrum, πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ή την σετάρω όπως την 4καναλη??
Επιλέγεις από το menu --> Spektrum --> DX7.
Εχει κανείς Τ/Κ FlySky (9x); Λειτουργεί με αυτό το υλικό;