αφού δεν έπεσε από τις πτητικές σου ικανότητες @$-?>.........έδειξε τα άριστα πτητικά του χαρακτηριστικά
πολύ καλή συμπεριφορά και στις πολύ κλειστές στροφές που είδαμε για το μέγεθος του............ παρά την ήπια δίεδρο του
Μπράβο σου άξιζε η προσπάθεια και η επιμονή στη ιδιοκατασκευή σου:>):>>>
Οι κατασκευές μου
-
Απάντηση: Οι κατασκευες μου
πολυ ωραια και πολυ καλη δουλεια αλλα να σε ρωτησω κατι απο που το αγοραζεις αυτο το υλικο για να φτιαξεις τον σκελετο απο το αεροπλανο γιατι ψαχνω και δεν βρισκω!!!!!
-
spyros95 έγραψε: ↑πολυ ωραια και πολυ καλη δουλεια αλλα να σε ρωτησω κατι απο που το αγοραζεις αυτο το υλικο για να φτιαξεις τον σκελετο απο το αεροπλανο γιατι ψαχνω και δεν βρισκω!!!!!
κόντρα πλακέ 3.5 χιλιοστά αγιούζ
ρώτα σε εργοστάσια ξυλιάς να σου πουν
ξέχασα πώς λέγετε το εργοστάσιο πάντως είναι στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης
@P@
_Β_ΟΟκ θα το ψαξω λιγο.Πντως ευχαριστω πολυ!Στη θεση αμα ειχα και εγω τετοιο υλικο θα προσπαθουσα να φτιαξω αυτο εδω!!!!!!!!!http://www.youtube.com/watch?v=eCbwejFXqKU
-
Απάντηση: Οι κατασκευές μου
::)
πολύ ωραίο αλλά μου αρέσουν τα αεροπλάνα
πολύ ωραίο αλλά μου αρέσουν τα αεροπλάνα
Απάντηση: Οι κατασκευές μου
Μπράβο romanos1983!!
Πολύ καλή η ιδιοκατασκευή σου!!! Με πραγματικές δυνατότητες STOL (Short Take Off and Landing).. που ζηλεύουν ακόμα και το Pilatus Porter και το Wilga 2000!!!!*SAR* (δεν τους δίνεις τα σχέδια λέω εγώ μπάς και φτιάξουν τα δικά τους να πετάνε καλλίτερα;;;:D)
Πολύ καλή και η πτήση του μοντέλου που πάει "τραίνο" στον αέρα και δεν "μασάει' ούτε απο τα 4 τουλάχιστον μποφωράκια που φύσαγε στο βίντεο....
Ίσως θα πρέπει να βάλεις dual rates (στο διακόπτη μικρή μεγάλη κίνηση στο elevator) για να αποφεύγεις τους δελφινισμούς στην προσγείωση μέχρι να το μάθεις και μετά δεν θα σε προβληματίζει καθόλου....Αντίθετα θα παίζεις κιόλας κάνοντας αποπροσγειώσεις σε πολύ μικρό χώρο διαδρόμου....
Το εργαλείο πετάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! Συγχαρητήρια και πάλι για την κατασκευή σου. Περιμένουμε σε νέες πτήσεις και κατασκευές σου όσο θα βελτιώνεσαι και στον τομέα της πτήσης θα αναδικνύεις και καλλίτερα τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα πετάς..... Και πάλι μπράβο..ΕΥΓΕ!
Του έχεις δώσει κάποιο όνομα;; Πού πετάς;;;
Καλή χρονιά με περίσεια χρόνου για πτήσεις!!
Τρύφωνας
Πολύ καλή η ιδιοκατασκευή σου!!! Με πραγματικές δυνατότητες STOL (Short Take Off and Landing).. που ζηλεύουν ακόμα και το Pilatus Porter και το Wilga 2000!!!!*SAR* (δεν τους δίνεις τα σχέδια λέω εγώ μπάς και φτιάξουν τα δικά τους να πετάνε καλλίτερα;;;:D)
Πολύ καλή και η πτήση του μοντέλου που πάει "τραίνο" στον αέρα και δεν "μασάει' ούτε απο τα 4 τουλάχιστον μποφωράκια που φύσαγε στο βίντεο....
Ίσως θα πρέπει να βάλεις dual rates (στο διακόπτη μικρή μεγάλη κίνηση στο elevator) για να αποφεύγεις τους δελφινισμούς στην προσγείωση μέχρι να το μάθεις και μετά δεν θα σε προβληματίζει καθόλου....Αντίθετα θα παίζεις κιόλας κάνοντας αποπροσγειώσεις σε πολύ μικρό χώρο διαδρόμου....
Το εργαλείο πετάει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!! Συγχαρητήρια και πάλι για την κατασκευή σου. Περιμένουμε σε νέες πτήσεις και κατασκευές σου όσο θα βελτιώνεσαι και στον τομέα της πτήσης θα αναδικνύεις και καλλίτερα τα χαρακτηριστικά του μοντέλου που θα πετάς..... Και πάλι μπράβο..ΕΥΓΕ!
Του έχεις δώσει κάποιο όνομα;; Πού πετάς;;;
Καλή χρονιά με περίσεια χρόνου για πτήσεις!!
Τρύφωνας