Προτάσεις για τρεις οθόνες μαζί..

Απάντηση
Scrat

Προτάσεις για τρεις οθόνες μαζί..

Δημοσίευση από Scrat »

Καλημέρα σε όλους! Έχω τρεις οθόνες και θέλω να βγάλω virtual cockpit και να πιάνει και τις τρεις.. Έχω ακούσει διάφορα σενάρια αλλά ψάχνω το καλύτερο από άποψης ποιότητας (και συνάμα τιμής)..

TripleHead2Go? ATI triple screen GPU support? Δύο κάρτες γραφικών NVIDIA? Τι απ'όλα?

Ευχαριστώ!
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Απάντηση: Προτάσεις για τρεις οθόνες μαζί..

Δημοσίευση από CARAPIS »

..., για ριξε μια ματια εδω...

http://www.widowpc.com/2006/03/triplehead2go.php
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

... και εδω θα βρεις αρκετα πραγματακια...

http://www.realtimesoft.com/multimon/links.asp
Άβαταρ μέλους
CARAPIS

Δημοσίευση από CARAPIS »

... και με λεπτομεριες...

http://www.avsim.com/pages/0506/matrox/matrox.htm
Nick1150

Δημοσίευση από Nick1150 »

Καλησπέρα,

Έχω δύο πράγματα να πω...

Όπως ξέρεις εγώ δουλέυω με δύο TH2GO και συνολικά 6 οθόνες. Πριν πάω σε αυτό το setup δοκίμασα με δύο Nvidia και δεν κατάφερα ούτε εγώ αλλά ούτε και ένας φίλος τεχνικός που πραγματικά ΞΕΡΕΙ. Προσοχή το πρόβλημα δεν είναι η όποια Nvidia να δει τις 3 οθόνες, αλλά τρέχοντας το FS9 έβγαζε διάφορα θέματα και conflicts. Δεν έχω διαβάσει καθόλου τα παραπάνω λινκς και δεν ξέρω τι λένε, πάντως η διπλή κάρτα γραφικών εμένα με παίδεψε αρκετές εβδομάδες.... Αμέσως μετά δοκίμασα με μια TH2GO και μέσα σε 10 λεπτά με ένα απλό setup απλό install και ένα restart απλά δούλεψε ρολόι. Το έξτρα δώρο στην TH2GO είναι ότι άπό την στιγμή που η κάρτα γραφικών σου έχει 2 θύρες, οι 3 οθόνες συνδέονται στην μια και μένει και μια ελεύθερη για μια 4η οθόνη. Θέματα conflicts, shutdowns, κλπ προβλήματα δεν είχα ποτέ ένα χρόνο τώρα. Δουλεύουν κάθε μέρα και πολλές φορές 24 ώρες την ημέρα για πολλές ημέρες και δεν έχουν κανένα θέμα. Τέλος οι TH2GO είναι εξωτερικά και μπορούν ανα πάσα στιγμή να μεταφερθούν σε άλλο PC σε περίπτωση αναβάθμισης η αλλαγής του PC σου. Τα αρνητικά..... οι TH2GO για να δουλέψουν άψογα πρέπει να έχεις συνδέσει και τις 3 οθόνες και όχι πχ. 2 οθόνες και η 3η θύρα κενή. Σε μια τέτοια περίπτωση έχω διαβάσει ότι δημιουργούνται θέματα. Επίσης ο απόλυτος συνδιασμός είναι και οι τρεις οθόνες να είναι ίδιες σε ανάλυση και μέγεθος πχ. 3 οθόνες 19άρες με την ίδια ανάλυση.

Το 2ο που θέλω να πω είναι επειδή μιλάς για virtual cockpit, ότι το VC του FS9 έχει θέματα με τις πολλαπλές οθόνες. Όχι ως προς την βασική εμφάνιση και κίνηση μέσα σε αυτό, αλλά ως προς τους χειρισμούς των διακοπτών και ως προς τα φώτα. Για παράδειγμα κάποιοι διακόπτες του MCP δεν πατιούνται με το ποντίκι και πρέπει να ξέρεις το shortcut για να το κάνεις με το πληκτρολόγιο. Αυτό το θέμα με έκανε να πάω σε main panel view. Υπάρχουν software-κες λύσεις αλλά δεν το έψαξα περισσότερο γιατί προτιμώ τον ελεύθερο μου χρόνο να "πετάω" και λιγότερο να λύνω προβλήματα.

Ως εκ τούτου εγώ πήγα στην λύση TH2GO αναγκαστικά αν και δεν ήταν αρχικά η δική μου προτίμηση. Αν με ρωτήσεις, θα σου πω ότι όχι μόνο δεν το μετάνιωσα αλλά αντιθέτως αν το ήξερα τότε θα πήγαινα από την αρχή. Έχω διαβάσει ότι σύντομα θα βγει και QH2GO, δηλαδή 4 οθόνες!!! Θα είμαι σίγουρα ο πρώτος πελάτης ^%^
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”