Εξομειωτές rc
Εξομειωτές rc
1) κανει η τ/κ του ελικοπτερου HONEY FP ΣΕ ΕΞΟΜΕΙΩΤΗ PHOENIX ή G4 εχει δικο της καλωδιο συνδεσης με usb ;
2) ξερει κανεις για ΕΞΟΜΕΙΩΤΗ PHOENIX ή G4 αν μπορω να τους κατεβασω free ή να βρω σπαστιρια για δεμο εκδοσεις ;
2) ξερει κανεις για ΕΞΟΜΕΙΩΤΗ PHOENIX ή G4 αν μπορω να τους κατεβασω free ή να βρω σπαστιρια για δεμο εκδοσεις ;
Απάντηση: ΕΞΟΜΕΙΩΤΕΣ RC
Παρακαλώ συζητήσεις για παράνομο υλικό ( Dongle emu – cracks etc etc ) να μην γινονται δημοσια . Οποιος θελεινα δωσει τετοιου ειδους πληροφοριες υπαρχουν και τα PM
ευχαριστώ
ευχαριστώ
Στην ερωτήση τώρα. Το G4 δίνει μαζί και μια usb κατεύθυνση οπότε δεν εχεις πρόβλημα. Το Reflex σου δίνει ένα Dongle οπου συνδέεις την κατεύθυνση σου όπως έρχεται έχει καλώδιο για JR και spectrum και υπάρχουν adaptors για διάφορες μάρκες αν η κατεύθυνση σου εχει trainer plug και ειναι συμβατό με κάποια από αυτές, τοτε θα δουλέψει πχ η Sapac που εχουν τα RTF της sapac μέσα παίζει κατευθείαν ;) .
Μια Photo απο το Βύσμα και θα μπορούμε να σου απαντήσουμε .
Μια Photo απο το Βύσμα και θα μπορούμε να σου απαντήσουμε .
To AEROFLY το έχει χρισιμοποιήσει κανείς ;
ωραιο το aerofly αλλα το g4 ειναι αλλο πραγμα.πιο ωραια γραφικα και πιο πολλα ιπταμενα.
-
http://www.rc-sim.de/wbb3/index.php?page=Database
εδώ υπάρχουν εκατοντάδες μοντέλα και όχι μόνο για τα περισότερα sims που υπάρχουν στο δέ aerofly δεν ξέρεις τι να πρωτοκατεβάσεις
Αξίζει ο κόπος για ένα registration
εδώ υπάρχουν εκατοντάδες μοντέλα και όχι μόνο για τα περισότερα sims που υπάρχουν στο δέ aerofly δεν ξέρεις τι να πρωτοκατεβάσεις
Αξίζει ο κόπος για ένα registration
-
Merlin έγραψε: ↑To AEROFLY το έχει χρισιμοποιήσει κανείς ;
Αυτό χρησιμοποιώ εγω και το clearview (πολύ καλυτερο απο το FMS )
Το aerofly βρίσκετε στην κορυφή της κατηγορίας με αρκετά μοντέλα που κάποια απο αυτά είναι ρεαλιστικότατα στην πτήση και κάποια άλλα ΄πολύ ευκολότερα απο την πραγματικότητα
Εχει πάρα πολλα ανεμόπτερα και καλή απόδοση στην δυναμική πτήση στα sκenerys βουνου αλλα πολύ κακή απόδοση σε θερμικά
Σε ότι αφορά τα ελικόπτερα νομίζω οτι κάνει πολύ καλά την δουλειά του
Μπορείς απο τις ρυθμίσεις του κάθε μοντέλου να το κάνεις ακριβώς όπως το θέλεις
Εκεί που σε κανένα sim δεν έχω μείνει ικανοποιημένος είναι οι καιρικές συνθήκες και τα gust
Eχω δουλέψει με aerofly ήταν αρκετά καλό συνεργάστηκε και με τις δυο ΤΚ : ART-TECH ,E-FLY που έχω τ/κ του ελικοπτέρου HONEY FP με βύσμα καρφί τζακ τις ΤΚ σε usb όπως και του αεροπλάνου μου cesna 185
Ελάχιστες ρυθμίσεις χρειάστηκαν και βρήκα αντίστοιχα μοντέλα για εξάσκηση να κατεβάσω ρώτα αν χρειάζεσαι λεπτομέρειες
Ελάχιστες ρυθμίσεις χρειάστηκαν και βρήκα αντίστοιχα μοντέλα για εξάσκηση να κατεβάσω ρώτα αν χρειάζεσαι λεπτομέρειες
Ξέρει κανείς πως μπορώ να εγκαταστήσω το G4 REALFLIGHT ;
Μου βγάζει κάποιο μήνυμα αριθμητικό όταν τελειώνει η εγκατάσταση << Έχω Ελληνικά Windows XP με SP2>>
Από ότι έχω δει σε κάποιες συζητήσεις το πρόβλημα οφείλεται στην Ελληνική χρήση ονομάτων 1) στο όνομα Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ και 2)ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΥ έκανα αλλαγές και στα δυο σε λατινικούς συνεχόμενους χαρακτήρες 1) ΗΥ 2)EGGRAFA και την εγκατάσταση την έκανα σε κατάλογο με όνομα λατινικό G4 σε αλλο Δισκο απο τον προτεινόμενο όμως το μήνυμα αριθμητικό συνεχίζει
Μου βγάζει κάποιο μήνυμα αριθμητικό όταν τελειώνει η εγκατάσταση << Έχω Ελληνικά Windows XP με SP2>>
Από ότι έχω δει σε κάποιες συζητήσεις το πρόβλημα οφείλεται στην Ελληνική χρήση ονομάτων 1) στο όνομα Ο ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗΣ ΜΟΥ και 2)ΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΜΟΥ έκανα αλλαγές και στα δυο σε λατινικούς συνεχόμενους χαρακτήρες 1) ΗΥ 2)EGGRAFA και την εγκατάσταση την έκανα σε κατάλογο με όνομα λατινικό G4 σε αλλο Δισκο απο τον προτεινόμενο όμως το μήνυμα αριθμητικό συνεχίζει
Απάντηση: Εξομειωτές rc
Όταν είχα real flight, αν και μου είχαν πει το θέμα με τα ελληνικά XP, δεν είχα κανένα πρόβλημα. Μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.
εχει δοκιμάσει κανεις σας να πεταξει με το realflight to 5 που παιζει ονλαιν?
-
Τα έγγραφα θα τα γραψεις my documents
-
Δοκίμασα το real Flight g4.5 μα δε μπορώ να πω ότι είναι καλύτερο από το aerofly
Τα βασικά που μπορώ να πω σαν διαφορές είναι
Τι δεν μου άρεσε
Α τα physics και γενικά οι αντιδράσεις των αεροπλάνων δεν είναι οι πρέπουσες κατά την πτήση
Β στα περισσότερα τοπία το μοντέλο όταν βγει από τον διάδρομο συνεχίζει να κινείται λες και πατάει σε άσφαλτο χωρίς καμία ανατάραξη η κόλλημα (τα ίδια και στην απογείωση προσγείωση σε χόρτο)
Γ και σημαντικότατο κατά την άποψη μου η προσγείωση γίνεται σχεδόν πάντα πανεύκολα χωρίς το μοντέλο να πέφτει σε απώλεια στήριξης ακόμη και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες και χωρίς την παραμικρή ζημιά σχεδόν και σε αφύσικα βαριά προσγείωση
Δ αν κατά την πτήση η και την χαμηλή διέλευση το μοντέλο ακουμπήσει κάτω συνεχίζει να πετά χωρίς ζημιά (κάτι που δεν θα γινόταν σε πραγματική πτήση)
Ε στην πτήση ανεμόπτερου σε δυναμικό οι αντιδράσεις είναι και πάλι αφύσικες χωρίς τα μοντέλα να στολάρουν εύκολα η να ρίχνουν φτερό σε συγκεκριμένες καταστάσεις
Τι μου άρεσε
Α αρκετά καλή αντίδραση στα ελικόπτερα (με επιφύλαξη μια και δεν έχω μεγάλη πτητική εμπειρία σε αυτά)
Β ο καταπληκτικός ήχος του ανέμου στο βουνό που αλλάζει ανάλογα την ένταση καθώς και το σφύριγμα που κάνουν τα μοντέλα (πολύ φυσιολογικότερο από το aerofly)
Γ το variometer και οι ενδείξεις των ρευμάτων του αέρα
Δ και καλύτερο οι ρεαλιστικές αντιδράσεις των μοντέλων σε συνθήκες αέρα και gust (ίσως οι καλύτερες στα sim που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα
Ε το thermal park
Αν τώρα μου έλεγε κάποιος ποιο θα πρότεινα από τα δύο θα έλεγα το aerofly λόγω της ρεαλιστικότερης συμπεριφοράς κατά την πτήση αλλά και της μεγαλύτερης ποικιλίας μοντέλων που μπορεί να βρει κάποιος
Τώρα θέλω να δοκιμάσω και το phoenix για να έχω άποψη (πάντα προσωπική) για τη τριάδα των βασικότερων RC sims της αγοράς http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=1655&highlight=aerofly
Τα βασικά που μπορώ να πω σαν διαφορές είναι
Τι δεν μου άρεσε
Α τα physics και γενικά οι αντιδράσεις των αεροπλάνων δεν είναι οι πρέπουσες κατά την πτήση
Β στα περισσότερα τοπία το μοντέλο όταν βγει από τον διάδρομο συνεχίζει να κινείται λες και πατάει σε άσφαλτο χωρίς καμία ανατάραξη η κόλλημα (τα ίδια και στην απογείωση προσγείωση σε χόρτο)
Γ και σημαντικότατο κατά την άποψη μου η προσγείωση γίνεται σχεδόν πάντα πανεύκολα χωρίς το μοντέλο να πέφτει σε απώλεια στήριξης ακόμη και σε πολύ χαμηλές ταχύτητες και χωρίς την παραμικρή ζημιά σχεδόν και σε αφύσικα βαριά προσγείωση
Δ αν κατά την πτήση η και την χαμηλή διέλευση το μοντέλο ακουμπήσει κάτω συνεχίζει να πετά χωρίς ζημιά (κάτι που δεν θα γινόταν σε πραγματική πτήση)
Ε στην πτήση ανεμόπτερου σε δυναμικό οι αντιδράσεις είναι και πάλι αφύσικες χωρίς τα μοντέλα να στολάρουν εύκολα η να ρίχνουν φτερό σε συγκεκριμένες καταστάσεις
Τι μου άρεσε
Α αρκετά καλή αντίδραση στα ελικόπτερα (με επιφύλαξη μια και δεν έχω μεγάλη πτητική εμπειρία σε αυτά)
Β ο καταπληκτικός ήχος του ανέμου στο βουνό που αλλάζει ανάλογα την ένταση καθώς και το σφύριγμα που κάνουν τα μοντέλα (πολύ φυσιολογικότερο από το aerofly)
Γ το variometer και οι ενδείξεις των ρευμάτων του αέρα
Δ και καλύτερο οι ρεαλιστικές αντιδράσεις των μοντέλων σε συνθήκες αέρα και gust (ίσως οι καλύτερες στα sim που έχω δοκιμάσει μέχρι τώρα
Ε το thermal park
Αν τώρα μου έλεγε κάποιος ποιο θα πρότεινα από τα δύο θα έλεγα το aerofly λόγω της ρεαλιστικότερης συμπεριφοράς κατά την πτήση αλλά και της μεγαλύτερης ποικιλίας μοντέλων που μπορεί να βρει κάποιος
Τώρα θέλω να δοκιμάσω και το phoenix για να έχω άποψη (πάντα προσωπική) για τη τριάδα των βασικότερων RC sims της αγοράς http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=1655&highlight=aerofly
Έχω ένα G2 Great Planes.
Με τα σημερινά δεδομένα είναι απαρχαιωμένος.
Ήθελα να ρωτήσω, αξίζει να πάρω τον G5; ή να αγοράσω κάποιον άλλον;@P@
Με τα σημερινά δεδομένα είναι απαρχαιωμένος.
Ήθελα να ρωτήσω, αξίζει να πάρω τον G5; ή να αγοράσω κάποιον άλλον;@P@
Eida το real flight και ΕΠΑΘΑ ΠΛΑΚΑ!
Δεν εχω ξαναδεί τοσο ΧΑΛΙΑ εξωμειωτή!!
Το phoenix που εχω ειναι απίστευτα καλυτερο και το συνηστώ σε ολους
Δεν εχω ξαναδεί τοσο ΧΑΛΙΑ εξωμειωτή!!
Το phoenix που εχω ειναι απίστευτα καλυτερο και το συνηστώ σε ολους