Χαρίζεται Easy Glider

Απάντηση
fazerdreamer

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ EASY GLIDER

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Οποιος ενδιαφερομενος για την ανεμοπορια,θα προτιμουσα καινουριος στον χωρο,χαριζω το easy glider by multiplex το οποιο εχει επανω τα servo+speedcontrol(2-3li-po)+brushedmotor,ειχε μια πτωση απο αστοχια τ/κ και χρειαζεται 2-3ωρες εργασια με ζεστο νερακι βλεπε(elapor)ωστε να ξανα εκτελεσει αυτο που εκανε παντα σωστα!

6937896120
Στεφανος.
3dakias

Απάντηση: ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ EASY GLIDER

Δημοσίευση από 3dakias »

Φιλε ενδιαφερομαι, ειμαι καινουριος στα πετουμενα. Εχω λαμα και ηθελα να ασχοληθω με τα ανεμοπτερα.
Ειμαι 13 χρονων για πες?
fazerdreamer

Απάντηση: Χαρίζεται Easy Glider

Δημοσίευση από fazerdreamer »

Το ανεμοπτερακι τελικως παραχωρηθηκε στον νεαρο μοντελλιστη και ευχομαι πολλα υποσχομενο http://www.petame.gr/forumv/member.php?u=675
περιμενουμε να μας ενημερωσει για την πορεια επισκευης του και συντομα να τον δουμε παρεα με το ανεμοπτερακι στον''αερα''!

Μ.Φ.Χ.
Στεφανος.
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

το εφτιαξα το ανεμοπτερο..απο βδομαδα θα παω στο γιατρακο να παρω οτι μου λυπει για να το τελειωσω..θα αναβασω και φοτο;;)
3dakias

Δημοσίευση από 3dakias »

τα δυο σερβο που ειχες για rudder kai elevator ειχαν φαει γραναζια και θα παρω δυο τεττοια μπαταρια υψιλον και προπελα...δεν δουλεψα με νερο αλλα με το μπιστολακι μαλλιων της μητερας μου=B= ισιωσα το μοτερ για πες μου λιγο τι μπαταρια θελει μπας και βρω απο κανεναν φιλο μου?το φτερο το ισιωσα και εκανα μια πατεντα με χαρτι και μονωτικη ταινια:εβαλα το χαρτι γτ ειχε μια γουβα και το κολλησα με την μονωτικη...το μοτερ το κολλησα με συλικονη με το μπιστολι..απο βδομαδα θα το πεταω@P@αυριο μαλλον θα ανεβασω φοτο 5 ωρες δουλευα...ουτε τουαελετα δεν πηγα χαχαχα μονο μια δοκιμη εκανα να δω αμα παει ισια και οταν το πεταξα εβαλα μοτερ και μια μπαταρια απο το λαμα και επεσαν και τα δυο εψαγνα μες τα χορτα και τα βρηκα...παω να διαβασω τωρα τα λεμε αργοτερα
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Μπράβω ρε μάγκα.

Έχεις άντερα. Κάτι μου θυμίζουν όλα αυτά.

Και πάλι μπράβω.
Απάντηση

Επιστροφή στο “Χαρίζεται”