Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων

Απάντηση
Αντώνης Κριτζάς

Απάντηση: Κανονισμός πτήσεων Αερομοντέλων

Δημοσίευση από Αντώνης Κριτζάς »

Τότε και τώρα
Πολύ φοβάμαι ότι όπως τότε έτσι και τώρα θα μείνουμε στα θα
Γιατί ?
Γιατί όλοι μας (μαζί και εγώ) χαμένοι στα προβλήματα της καθημερινότητας μας περιμένουμε από τους άλλους να υλοποιήσουν αυτά που θα σώσουν το χόμπι μας
Ναι συμφωνώ με αυτές τις προτάσεις θα πούμε αλλά που να αφήσω την δουλειά μου η τις κατασκευές μου και τρέχω σε συνελεύσεις και οργανώσεις (άσε που μπορεί να χρειαστεί να δώσω και κανένα δεκάρικο)
Ας γράψω δυο αράδες συμπαράστασης σε ένα forum αλλά ως εκεί (έχω τα δικά μου να ασχοληθώ)
Πράγματι στην σημερινή εποχή που ο χρόνος για πολλούς είναι πολυτέλεια θα μπορούσαν να ευσταθούν ορισμένα από αυτά αλλά αν δεν κουνηθούμε θα χάσουμε και αυτό το δικαίωμα του διαμαρτυρείν διότι κανείς δεν θα μας δίνει σημασία ότι και να λέμε αφού θα ξέρει ότι μόνο λόγια ήμαστε και ανίκανοι για πράξεις………………οπότε οι επιτήδειοι θα αλωνίζουν και θα βγάζουν σε βάρος μας εκτρώματα κανονισμούς κατά πως τους βολεύει

Ήρθε η ώρα που κάτι πρέπει να κάνουμε και να υποστηρίξουμε δράσεις σαν και αυτές που προτείνονται παραπάνω …………..είται είμαστε μοντελισταράδες είτε πετάμε ένα μικρό φοαμένιο ηλεκτρικούλι
Ίσως πάλι περιμένουμε αυτούς που θα μπουν μπροστάρηδες σε μια τέτοια προσπάθεια για να ακολουθήσουμε
Τι λέτε θα υπάρξουν?
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πεδία Πτήσεων - Μοντελοδρόμια/flight fields”