Η Align στο 450 Pro έχει αφήσει εκτεθειμένη την μισή περίπου μπαταρία και ενδέχεται σε μία πτώση να χτυπήσει η μπαταρία και να βγει off. `M` !@/-=}{{ !@/-=}{{
Έχω δει σε βίντεο από ξένο φόρουμ μια έχτρα βάση για προστασία της μπαταρίας την οποία βάση μπορείς να την αγοράσεις από μαγαζί ή site. Αφού την είδα πολύ πρακτική έτσι και αποφάσισα να φτιάξω την βασούλα μόνος μου και να την ανεβάσω στο φόρουμ μήπως και κάποιος άλλος φίλος θέλει να την φτιάξει. Στις 2 φωτό που ακολουθούν φαίνεται ότι η μισή μπαταρία είναι σχεδόν στον αέρα.
Μία διευκρίνιση το δικό μου 450 Pro δεν είναι της Align είναι κλώνος με ιμάντα της Famous και ότι καλό ή κακό κάνει η Align περνάει και στις αντιγραφές. !@/-=}{{ :./>,<
Πατεντούλες για Trex 450 Pro.
Πατεντούλες για Trex 450 Pro.
- Συνημμένα
-
- 678.JPG (29.43 KiB) Προβλήθηκε 23 φορές
-
- 123.JPG (50.57 KiB) Προβλήθηκε 23 φορές
Απάντηση: Πατεντούλες για Trex 450 Pro.
Είχα πάρει κάποια στιγμή 2 μεγάλα (μακριά) Battery Plate από EBay για 450αρια ε/κ και μου είχε περισσεύσει το ένα, σκέφτηκα να το χρησιμοποιήσω σαν βάση για το 450 Pro για να μακρύνει η δικιά του. Έχω ανοίξει 2 επιπλέον τρύπες για να πιάσει πιο καλά στο μικρό Battery Plate. Από ένα καμένο esc πήρα το αλουμινένιο λαμαρινάκι το οποίο γύρισα τις δύο άκρες και άνοιξα 2 τρύπες εκεί που θα πιάνει στο frame και μία εκεί που θα πιάνει στο Battery Plate.
Απλά πράγματα παιδιά. V:))
Απλά πράγματα παιδιά. V:))
- Συνημμένα
-
- 100_1582.JPG (22.58 KiB) Προβλήθηκε 23 φορές
-
- 100_1581.JPG (38.4 KiB) Προβλήθηκε 23 φορές
Εδώ έχω τοποθετήσει το Battery Plate επάνω στο 450 Pro με βίδες για πλαστικό, θα μπορούσα να βάλω και περαστές βίδες με παξιμάδι, αλλά δεν νομίζω να έχει πρόβλημα με 5 βίδες. Θα ανοίξω ακόμη μία τρύπα στο Battery Plate για να πιάσει με το λαμαρινάκι με περαστή βίδα. ;;)
- Συνημμένα
-
- 100_1585.JPG (51.18 KiB) Προβλήθηκε 23 φορές
Τοποθέτησα το λαμαρινάκι στο frame με δύο περαστές βίδες για να είναι στιβαρό και με μία περαστή για να πιάνει λαμαρινάκι και Battery Plate. Έβαλα ταινία διπλής όψεως πάνω στο Battery Plate για να καλύψω τα κεφαλάκια από τις βίδες για να μην βρίσκουν στην μπαταρία και μετά από πάνω το Velcro tape.
Έτοιμη η πατεντούλα και το ε/κ έτοιμο για πτώσεις!!!!!! :D :D
Έτοιμη η πατεντούλα και το ε/κ έτοιμο για πτώσεις!!!!!! :D :D
- Συνημμένα
-
- 100_1591.JPG (39.91 KiB) Προβλήθηκε 23 φορές
-
- 100_1589.JPG (65.36 KiB) Προβλήθηκε 23 φορές
Ακόμη τρεις φωτογραφίες με έτοιμο το ε/κ με την πατεντούλα. <++><++><++>
- Συνημμένα
-
- 100_1590.JPG (62.79 KiB) Προβλήθηκε 23 φορές