Mogolos έγραψε: ↑Φιλε Dr.KC μέρχι ενος σημειου θα συμφωνίσω μαζί σου, αλλα δεν εχω τραπεζικό λογαριασμό, ουτε κάτρες, δανεια, πορσε, εξωχικό, δεν πείρα κρατική επιχορήγηση, ουτε λεφτα από την ΕΕ, δεν ειμαι δημόσιος υπάληλος και πληρώνω ολους τους λογαριασμούς μου, την εφορια μου κλπ κλπ.
Ανήκω και εγώ στην ίδια κατηγορία με σένα….αλλά δυστυχώς είμαστε λίγοι, και αυτό θα φανεί σε λίγο καιρό από τώρα. Δεν είναι ανάγκη να είσαι στην κλίμακα που περιγράφεις πιο πάνω για να πάθει την ζημιά που έπαθε η Ελλάδα μας. Αυτοί μάλιστα δεν ξεπερνάνε τις 10.000 του Ελληνικού πληθυσμού…και πολλούς λέω.
Τρύφωνας έγραψε: ↑Υπάρχει όμως όλα αυτά τα χρόνια και η λέξη ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ του κρατικού χρήματος.......
Η ζημιά οφείλετε και στην κακοδιαχείριση…αλλά δεν φταίει μόνο αυτό.
Ο Έλληνας είναι αρκετά βολεμένος και αρκετά βολεψάκιας.
Mogolos έγραψε: ↑
Δηλαδή 35 χρόνια τώρα ολοι οι κυβερνήτες δεν φταινε?
Δυστυχώς φίλε μου δεν φταίει. Όλα έγιναν με την ανοχή μας και την στήριξη μας.
Θεωρώ ότι αργά η γρήγορα θα φανεί ότι οι δημόσιοι υπάλληλοι δεν ήταν μόνο 380.000 διότι σε αυτούς υπάρχουν μόνο οι μόνιμοι, χωρίς να προσμετρούμε τους κάτωθι:
1. Αναπληρωτές (και δε μιλάω για καθηγητές!)
2. Αποσπασμένους / παγωμένους / διπλό-θεσήτες
3. Συμβασιούχους αορίστου (με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου)
4. Συμβασιούχους ορισμένου χρόνου (με σύμβαση ιδιωτικού δικαίου)
5. Συμβούλους Διευθύνσεων
6. Τεχνικούς Συμβούλους
7. Συμβούλους επιδοτούμενων προγραμμάτων
8. Μέλη επιτροπών
9. Εποχικούς
10. Στελέχη τοπικής αυτοδιοικήσεις…..κτλ κτλ κτλ.
Κάποιος από τους παραπάνω μπορέι να είναι πατέρας μας, μάνα μας, αδερφός/η, άδερφος/η, θείος/α, φίλος/η, κουμπάρος/α, κολλητός/η, γκόμενα…κτλ κτλ κτλ…
Και για να μπουν όλοι κάπου, πέρα από τα «τυπικά» προσόντα…..ωχ Παναγιά μου….χρειαστήκαν και άλλα πραματάκια…. !!!! Μη ξεχνάμε ότι ο ΑΣΕΠ είναι μόδα της 5ετίας…πριν τι κάναμε.
Τρύφωνας έγραψε: ↑
Υπάρχει και η λέξη "μπουγιαμπέσα" που την ανακατεύουν τόσα χρόνια και την αδειάζουν όποτε λάχει στις τσέπες.....
Αυτή η ατάκα Τρύφωνα είναι όλα τα λεφτά…..!!!! RESPECT
Η ΑΡΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ είναι το μόνο ηθικό που θα πρέπει να γίνει.
Για μένα αυτό θα ήταν ίσως η καλύτερη αρχή. Το θέμα είναι ότι αν γίνει κάτι τέτοιο θα καταρρεύσει όλο το υπάρχων σύστημα…..μήπως ήρθε η ώρα;
Αλλιώς αν πιέσουν κι άλλο τον κοσμάκι τους βλέπω πολύ χλωμούς τους 300.
Στην Αργεντινή τους φυγάδευσαν με ελικόπτερο απο το κοινοβούλιο για να μην τους "λυντσάρουν"....Εδώ θα προλάβουν;;;;;;
Το βλέπω πολύ ζωντανό σενάριο για μετά το Σεπτέμβρη.