1/4 scale F-16 4x turbine engines!!
Απάντηση: 1/4 scale F-16 4x turbine engines!!
ok ok
εδω μεσα εχετε ενα προβλημα μερικοι νομιζετε οτι δεν υπαρχουν αλλες αποψεις εκτος απο των κορυφαιων και της ομυγηρης
το project ειναι ανοητο 4 τουρμπινες δεν προσδιδουν τιποτα απο ενα ιδιο με μια
ειναι αποτυχια
τι βαζετε ονοματα θα σας σωσουν οι αποψεις των κορυφαιων ?
σας παρακαλω πολυ δειτε τι γραφω
και ναι πεταω 25αρια και φοαμενια και εχω αποψη και πεταω για το κεφι μου μονο
το project ειναι πατατα μεγαλη
μην επιτιθεστε εκθεστε την αποψη σας ο αερομοντελισμος οπως και οτι αλλο στην ελλαδα ειναι καταδικασμενο, η αποψη μου δεν παει πιο βαθεια στον βουρκο οτι ειναι ηδη
εδω μεσα εχετε ενα προβλημα μερικοι νομιζετε οτι δεν υπαρχουν αλλες αποψεις εκτος απο των κορυφαιων και της ομυγηρης
το project ειναι ανοητο 4 τουρμπινες δεν προσδιδουν τιποτα απο ενα ιδιο με μια
ειναι αποτυχια
τι βαζετε ονοματα θα σας σωσουν οι αποψεις των κορυφαιων ?
σας παρακαλω πολυ δειτε τι γραφω
και ναι πεταω 25αρια και φοαμενια και εχω αποψη και πεταω για το κεφι μου μονο
το project ειναι πατατα μεγαλη
μην επιτιθεστε εκθεστε την αποψη σας ο αερομοντελισμος οπως και οτι αλλο στην ελλαδα ειναι καταδικασμενο, η αποψη μου δεν παει πιο βαθεια στον βουρκο οτι ειναι ηδη
-
jppp έγραψε: ↑
......μην επιτιθεστε εκθεστε την αποψη σας ο αερομοντελισμος οπως και οτι αλλο στην ελλαδα ειναι καταδικασμενο....
+1000
Lets see the bright site!!!......+(*)
-
Jppp
Μη τα βάζεις πάντα με τους άλλους .........είπες την άποψη σου και οι άλλοι την δική τους
Φυσικά και όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψης
Αυτά τα "εδω μέσα" όμως να τα κόψεις γιατί κατάντησε αηδία πια
Το είπες μια το είπες δύο και τρεις
Η συμπεριφορά σου μόνο προσβλητική μπορεί να θεωρηθεί για το petame δηλαδή όλους εμάς
Αν δεν σου κάνουμε ………….τον δρόμο το ξέρεις
Μη τα βάζεις πάντα με τους άλλους .........είπες την άποψη σου και οι άλλοι την δική τους
Φυσικά και όλοι έχουν το δικαίωμα της άποψης
Αυτά τα "εδω μέσα" όμως να τα κόψεις γιατί κατάντησε αηδία πια
Το είπες μια το είπες δύο και τρεις
Η συμπεριφορά σου μόνο προσβλητική μπορεί να θεωρηθεί για το petame δηλαδή όλους εμάς
Αν δεν σου κάνουμε ………….τον δρόμο το ξέρεις
Θα συμφωνίσω σε κάποια πράγματα με τον jppp.
H προσγείωση ήταν για τα μπάζα. Οσο αφορά το συνολικό project, σίγουρα εχει ρίξει τρελή δουλειά ο τύπος και πολλά λεφτά. Αλλα και πάλι...
...jet ειναι (συνεπώς και για μενα δεν εχει νοημα)
χαχαχαχαχαχα
H προσγείωση ήταν για τα μπάζα. Οσο αφορά το συνολικό project, σίγουρα εχει ρίξει τρελή δουλειά ο τύπος και πολλά λεφτά. Αλλα και πάλι...
...jet ειναι (συνεπώς και για μενα δεν εχει νοημα)
χαχαχαχαχαχα
Όποιος έχει τα α..δια και τα λεφτά ας φτιάξει κάτι αντίστοιχο και να πετάξει!!Να δούμε και καμιά προσγείωση της προκοπής ρε αδερφέ...
Με μία τουρμπινα(JetCat 20 θα έιναι καλή νομίζω και οικονική στο καυσιμο) και περιμένω βίντεο!!
Ότι του φανεί του λωλοστεφανή!!
Με μία τουρμπινα(JetCat 20 θα έιναι καλή νομίζω και οικονική στο καυσιμο) και περιμένω βίντεο!!
Ότι του φανεί του λωλοστεφανή!!
-
Γιάννη αύριο θα πει και για το δικό σου project (Εngels Mustang) τα ίδια πράγματα
(ακόμη και αν η πρώτη προσγείωση γίνει βελούδο)
Ας σεβαστούμε το κόπο και το μεράκι αυτών που φτιάχνουν κάτι που πολλοί από εμάς ίσως δεν δούμε ποτέ............
Το ότι δεν μου αρέσουν τα jet το ξέρουν και οι πέτρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είδαμε ένα αξιοθαύμαστο κατασκεύασμα
Δηλαδή όσοι κάνουν μοντελάρες όπως ο ankon o carapis o Μιχαηλίδης, εσύ σιγά σιγα όπως και άλλοι πολλοί (συγγνώμη για τις λίγες αναφορές αλλά θα έπαιρνε πολλές σελίδες) θα πρέπει να ντρέπονται επειδή κάποιος θα πει ότι είναι ανούσιο επειδή απλά δεν το καταλαβαίνει η το πάει «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»
Η προσπάθεια …….το έχω ξαναπεί είναι αξιέπαινη σε όποιο αποτέλεσμα και να καταλήξει ακόμη και αν δεν είναι του γούστου μας
Ούτε κρίνεται από μια κακή προσγείωση
Ακόμη και στον κασκάκια χε! Χε! Θα κάτσει καποια βαριά ………….τι σημαίνει ότι δεν είναι πιλοτάρα ?
Ας σεβαστούμε το κόπο και το μεράκι αυτών που φτιάχνουν κάτι που πολλοί από εμάς ίσως δεν δούμε ποτέ............
Το ότι δεν μου αρέσουν τα jet το ξέρουν και οι πέτρες αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είδαμε ένα αξιοθαύμαστο κατασκεύασμα
Δηλαδή όσοι κάνουν μοντελάρες όπως ο ankon o carapis o Μιχαηλίδης, εσύ σιγά σιγα όπως και άλλοι πολλοί (συγγνώμη για τις λίγες αναφορές αλλά θα έπαιρνε πολλές σελίδες) θα πρέπει να ντρέπονται επειδή κάποιος θα πει ότι είναι ανούσιο επειδή απλά δεν το καταλαβαίνει η το πάει «όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια»
Η προσπάθεια …….το έχω ξαναπεί είναι αξιέπαινη σε όποιο αποτέλεσμα και να καταλήξει ακόμη και αν δεν είναι του γούστου μας
Ακόμη και στον κασκάκια χε! Χε! Θα κάτσει καποια βαριά ………….τι σημαίνει ότι δεν είναι πιλοτάρα ?
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑Γιάννη αύριο θα πει και για το δικό σου project (Εngels Mustang) τα ίδια πράγματα
Καλά ρε Αντώνη ουτε πότε κάνουμε χαβαλέ δεν καταλαβαίνεις?
χαχαχαχαχα
ps1: Οσο αφορά την γνώμη του, όποια και αν ειναι αυτή, ειναι σεβαστή! (Ας τολμήσει να πει τιποτα για το engels και θα σου πώ εγώ ~!!) :D
ps2: Η δουλειά που εχει ριξει το άτομο ειναι απίστευτη, ακόμα και για στατικό.
Προφανώς ο jppp φτιάχνει μοντέλα για να πετανε και για την παρτη του, αδιαφορωντας για την εμφάνιση και την κριτική των άλλων. Και από μια μεριά καλά κάνει.
Το forum του δίνει κάθε δικαίωμα να πει ελευθερα την γνώμη του, και αυτό πρέπει να το στηριξουμε
-
τον κατάλαβα τον χαβαλέ πιλοτάρα ...............πάτημα ήθελα χα! χα!
..............και ακριβώς αυτό έγραψα .............ο κάθε ένας κάνει ότι τον ικανοποιεί (η ότι μπορεί ) και δεν είναι σωστό να τον κριτικάρουμε άσχημα για τις επιλογές η τις ικανότητες του
..............και ακριβώς αυτό έγραψα .............ο κάθε ένας κάνει ότι τον ικανοποιεί (η ότι μπορεί ) και δεν είναι σωστό να τον κριτικάρουμε άσχημα για τις επιλογές η τις ικανότητες του
καλημερα
οι κορυφαιοι αερομοντελιστε δεν γραφουν εδω διοτι δεν μπορουν λογω παρεξηγησεων
δευτερον αξιεπενοτατη προσπαθεια σουπερ πιλοτος αλλα μεγαλη πατατα ολο το project
μπραβο στο παλικαρι το επομενο να ειναι 8 τουρμπινες σε ενα φ-16
τριτον αγαπημενε μου αντωνη καποια στιγμη θα την κανω απο ολα τα φορουμ αλλα αυτοι που εδειξαν ενδιαφερον και κατανοηση θα μεινουν στο μυαλο μου
δεν θελω να συμφωνει κανεις με την αποψη μου δεν με ενδιαφερει αλλωστε
με κολακευει αλλα δεν με ενδιαφερει απλα θελω ολες οι αποψεις να ακουγονται
ποτε δεν αρνηθηκα να θαυμασω κατι αξιο θαυμασμου το συγκεκριμενο
δεν μου γεμιζει το ματι, οχι οσοι κανουν μοντελαρες εχουν balls
, απλα υποπτευομαι οτι ο πιλοτος αυτος ηθελε να κανει την διαφορα δεν την εκανε ομως .
στην ελλαδα δεν νομιζω να υπαρχει ενας να εχει βαλει 4 σε ενα φ-16 ουτε ενας
μονο στην αμερικη οπως ειπε ο dr
αν τα κανω κρεμασταρια δεν ξερω ισως εχετε δικιο αλλα γιατι θαυμαζω ενα hotspot ενα φ-16 ενα su-27 δικινητηριο ενα φ-14 kai oxi αυτο ?
οι κορυφαιοι αερομοντελιστε δεν γραφουν εδω διοτι δεν μπορουν λογω παρεξηγησεων
δευτερον αξιεπενοτατη προσπαθεια σουπερ πιλοτος αλλα μεγαλη πατατα ολο το project
μπραβο στο παλικαρι το επομενο να ειναι 8 τουρμπινες σε ενα φ-16
τριτον αγαπημενε μου αντωνη καποια στιγμη θα την κανω απο ολα τα φορουμ αλλα αυτοι που εδειξαν ενδιαφερον και κατανοηση θα μεινουν στο μυαλο μου
δεν θελω να συμφωνει κανεις με την αποψη μου δεν με ενδιαφερει αλλωστε
με κολακευει αλλα δεν με ενδιαφερει απλα θελω ολες οι αποψεις να ακουγονται
ποτε δεν αρνηθηκα να θαυμασω κατι αξιο θαυμασμου το συγκεκριμενο
δεν μου γεμιζει το ματι, οχι οσοι κανουν μοντελαρες εχουν balls
, απλα υποπτευομαι οτι ο πιλοτος αυτος ηθελε να κανει την διαφορα δεν την εκανε ομως .
στην ελλαδα δεν νομιζω να υπαρχει ενας να εχει βαλει 4 σε ενα φ-16 ουτε ενας
μονο στην αμερικη οπως ειπε ο dr
αν τα κανω κρεμασταρια δεν ξερω ισως εχετε δικιο αλλα γιατι θαυμαζω ενα hotspot ενα φ-16 ενα su-27 δικινητηριο ενα φ-14 kai oxi αυτο ?
-
………………και πάλι κάνεις λάθος
Στο petame και σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν άριστοι μοντελιστές και πιλότοι (το κορυφαίοι είναι τίτλος που δεν τους ενδιαφέρει) οι οποίοι μεταφέρουν τα φώτα του και σε εμάς τους υπόλοιπους
Υπάρχουν κόντρες όπως σε όλες τις κοινωνικές ομάδες αλλά υπάρχει αλληλεγγύη και σεβασμός για το έργο του άλλου
Η κακοπροαίρετη κριτική ευτυχώς είναι προνόμιο λίγων (που όμως κάποιες φορές αρκεί για να στερηθούμε πράγματι τη παρουσία ανθρώπων που στολίζουν τον χώρο και μας προφέρουν γνώσεις που τόσο χρειαζόμαστε)
πες μου ευθέως
αν έκανες ένα χρόνο να φτιάξεις ένα μοντέλο (ότι και να είναι αυτό) έβαζες δουλειά και χρήμα
Δυσκολίες και επιτυχίες ,αγονία για το τελικό αποτέλεσμα, την πτήση την, προσγείωση. (Σίγουρα έκανες το ποιο ωραίο μοντέλο στο κόσμο )…………..
θα ήθελες να ακούσεις από κάποιους ʽʼπονηρούληδεςʼʼ ότι όλα αυτά ήταν πατάτα???????
Στο petame και σε όλα τα φόρουμ υπάρχουν άριστοι μοντελιστές και πιλότοι (το κορυφαίοι είναι τίτλος που δεν τους ενδιαφέρει) οι οποίοι μεταφέρουν τα φώτα του και σε εμάς τους υπόλοιπους
Υπάρχουν κόντρες όπως σε όλες τις κοινωνικές ομάδες αλλά υπάρχει αλληλεγγύη και σεβασμός για το έργο του άλλου
Η κακοπροαίρετη κριτική ευτυχώς είναι προνόμιο λίγων (που όμως κάποιες φορές αρκεί για να στερηθούμε πράγματι τη παρουσία ανθρώπων που στολίζουν τον χώρο και μας προφέρουν γνώσεις που τόσο χρειαζόμαστε)
πες μου ευθέως
αν έκανες ένα χρόνο να φτιάξεις ένα μοντέλο (ότι και να είναι αυτό) έβαζες δουλειά και χρήμα
Δυσκολίες και επιτυχίες ,αγονία για το τελικό αποτέλεσμα, την πτήση την, προσγείωση. (Σίγουρα έκανες το ποιο ωραίο μοντέλο στο κόσμο )…………..
θα ήθελες να ακούσεις από κάποιους ʽʼπονηρούληδεςʼʼ ότι όλα αυτά ήταν πατάτα???????
-
1/4 scale F-16 4x turbine engines!!
Κύριοι το θέμα θα τελειώσει εδώ.
Απολαύστε, διαφωνήστε, κριτικάρετε ή προτείνετε οτιδήποτε θέλετε. Κάντε το όμως με επιχειρήματα και χωρίς να προσβάλετε το χώρο και τα μέλη του.
Δεν οφείλει κανείς να υπομένει εσαεί προσβολές και μπούρδες.
jppp αποκλείστηκες από το http://www.petame.gr
για ένα τετραήμερο. Είχες προειδοποιηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν, για ανάρμοστη συμπεριφορά, ...αλλά δεν πτοήθηκες. Την επόμενη φορά θα ακολουθήσει η οριστική διαγραφή σου για να ηρεμήσεις και εσύ, να ηρεμήσουμε και εμείς.
Προτείνω, ορισμένοι να κόψουν τις μαγκιές και τις ειρωνίες και να προσαρμοστούν με τους ρυθμούς όλων των υπολοίπων, γιατί μόνο έτσι θα πάμε παρακάτω.
Παρακαλώ να μη δοθεί συνέχεια. Σε άλλη περίπτωση τα μηνύματα θα διαγραφούν.
Απολαύστε, διαφωνήστε, κριτικάρετε ή προτείνετε οτιδήποτε θέλετε. Κάντε το όμως με επιχειρήματα και χωρίς να προσβάλετε το χώρο και τα μέλη του.
Δεν οφείλει κανείς να υπομένει εσαεί προσβολές και μπούρδες.
jppp αποκλείστηκες από το http://www.petame.gr
για ένα τετραήμερο. Είχες προειδοποιηθεί άλλες δύο φορές στο παρελθόν, για ανάρμοστη συμπεριφορά, ...αλλά δεν πτοήθηκες. Την επόμενη φορά θα ακολουθήσει η οριστική διαγραφή σου για να ηρεμήσεις και εσύ, να ηρεμήσουμε και εμείς.
Προτείνω, ορισμένοι να κόψουν τις μαγκιές και τις ειρωνίες και να προσαρμοστούν με τους ρυθμούς όλων των υπολοίπων, γιατί μόνο έτσι θα πάμε παρακάτω.
Παρακαλώ να μη δοθεί συνέχεια. Σε άλλη περίπτωση τα μηνύματα θα διαγραφούν.
- Dell Gatto Grande
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τον Αντώνη!
jppp όλες o γνώμες είναι δεκτες αλλα
απρεπή σχόλια και αγενή κοσμητικά επίθετα
δεν είναι ανεκτά στο πετάμε.
αν δε περιμένω θαυμασμό για την προσπάθεια αυτού του μοντελιστh τουλάχιστον περιμένω "απο ολους"
την τυπική ευγενία που χαρακτηρίζει τις δημόσιες συζητήσεις.:00//
όσο για το f16 δυστυχώς δεν υπάρχουν τόσο μεγάλoi μοντεlistikoi κινητήρες για ένα τόσο μεγάλο μοντέλο άρα η επιλογή τεσσάρων ήταν μονόδρομος.
όσο για την προσγείωση κατά την ταπεινή μου γνώμη το up elevator throw όπως σχολίασα και στο RCU δεν ήταν αρκετό.
ο χειριστής τελειωσε από up (συν ότι χρειάστηκε και το up tim) με αποτέλεσμα να μην κράτηση το flair με tη μύτη ψιλά για να φρενάρει το αεροπλάνο,να πατήσει γρήγορα και να χοροπηδήσει.
κατά τα αλλα είμαι ενήμερος ότι ο πανευτυχής ιδιοκτητης και πολύ έμπειρος μοντελιστhs ήδη έχει διόρθωση τις τελευταίες ατέλειες που παρουσιάστηκαν στην παρθενική πτήση και το μοντέλο έχει ετοιμοπόλεμο!
ελπίζω σύντομα να έχουμε και αλλα video να είστε καλά
jppp όλες o γνώμες είναι δεκτες αλλα
απρεπή σχόλια και αγενή κοσμητικά επίθετα
δεν είναι ανεκτά στο πετάμε.
αν δε περιμένω θαυμασμό για την προσπάθεια αυτού του μοντελιστh τουλάχιστον περιμένω "απο ολους"
την τυπική ευγενία που χαρακτηρίζει τις δημόσιες συζητήσεις.:00//
όσο για το f16 δυστυχώς δεν υπάρχουν τόσο μεγάλoi μοντεlistikoi κινητήρες για ένα τόσο μεγάλο μοντέλο άρα η επιλογή τεσσάρων ήταν μονόδρομος.
όσο για την προσγείωση κατά την ταπεινή μου γνώμη το up elevator throw όπως σχολίασα και στο RCU δεν ήταν αρκετό.
ο χειριστής τελειωσε από up (συν ότι χρειάστηκε και το up tim) με αποτέλεσμα να μην κράτηση το flair με tη μύτη ψιλά για να φρενάρει το αεροπλάνο,να πατήσει γρήγορα και να χοροπηδήσει.
κατά τα αλλα είμαι ενήμερος ότι ο πανευτυχής ιδιοκτητης και πολύ έμπειρος μοντελιστhs ήδη έχει διόρθωση τις τελευταίες ατέλειες που παρουσιάστηκαν στην παρθενική πτήση και το μοντέλο έχει ετοιμοπόλεμο!
ελπίζω σύντομα να έχουμε και αλλα video να είστε καλά
- Συνημμένα
-
- Cz80096.jpg (69.7 KiB) Προβλήθηκε 87 φορές
-
τι κρατάει στο χέρι σε αυτή την φωτογραφία gatte?
ακυρο το είδα ..............
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑τι κρατάει στο χέρι σε αυτή την φωτογραφία gatte?
..., μπιρουλαααααα Αντωνη για το 'βαπτισμα', & τα καλοριζικα..._P_P !!!
Οντως πολυ ωραιο μοντελο, οεοοοοοο...!!! @P@:>)@P@
-
Το αεροπλάνο δεν έχει elerons...!?!Γιατί?