Raptor 30 ή 50?

spithas

Raptor 30 ή 50?

Δημοσίευση από spithas »

Καλησπερα σας.Πιστευω πως ήρθε η στιγμη να ασχοληθω με nitro.Δεν μπορω αλλο να περιμένω πότε θα φορτίσουν οι μπαταριες κτλ.Εδω θα χρειαστω τα φωτα σας.Κανω απλες πτησεις οχι 3d με ενα 450αρι.Αυτο θελω να συνεχισω να κανω και με το nitro.Προς το παρων δεν με ενδιαφερει το 3D επειδη δεν εχω και το απαραίτητο χρόνο.Θα θελα να μου πείτε τις γνώμες σας για αυτα τα 2 heli.
GREECEPILOT

Απάντηση: Raptor 30 ή 50?

Δημοσίευση από GREECEPILOT »

Καλήμέρα αδερφέ...Θα ήθελα να σου πω την γνώμη μου χωρίς να είμαι ο μιστερ έμπειρος...Κατά την άποψή μου λοιπόν όσο πιο μεγάλο το ελικόπτερο τόσο το καλύτερο...εάν ξεκινούσα τώρα θα άρχιζα με 700άρι,χιχιχι....
Σίγουρα το ράπτορ 50 κατ'εμέ αλλά να σε αποπροσανατολίσω λίγο ακόμα?? Τι θα έλεγες για κανένα νίτρο 600άρι (align TREX600)???:p:p
Aπόστολος.
Mogolos

Δημοσίευση από Mogolos »

GREECEPILOT έγραψε: Καλήμέρα αδερφέ...Θα ήθελα να σου πω την γνώμη μου χωρίς να είμαι ο μιστερ έμπειρος...Κατά την άποψή μου λοιπόν όσο πιο μεγάλο το ελικόπτερο τόσο το καλύτερο...εάν ξεκινούσα τώρα θα άρχιζα με 700άρι,χιχιχι....
Σίγουρα το ράπτορ 50 κατ'εμέ αλλά να σε αποπροσανατολίσω λίγο ακόμα?? Τι θα έλεγες για κανένα νίτρο 600άρι (align TREX600)???:p:p
Aπόστολος.

+10000000 και από μενα
tasospap

Δημοσίευση από tasospap »

Φιλε καλημερα .Εγω εχω το 30αρι που ειναι δασκαλα.Τωρα αφου λες οτι εχεις καποια εμπειρια για μενα προσωπικα πηγαινε κατευθειαν σε 50αρι ετσι ωστε να αποφυγεις λιγο αργοτερα τα περιτα εξοδα αλλαγης μοντελου.
spithas

Δημοσίευση από spithas »

Με βαλατε σε σκέψεις.Δηλαδη αναμεσα στο 50ααρι raptor και το TREX600 θα διαλεγατε το TREX600?Στην ποιοτητα κατασκευης εχουν διαφορα?Οσον αφορα τα ανταλακτικα βλέπω οτι υπαρχουν παντου.
GREECEPILOT

Kαλημέρα....εμείς εκθέτουμε τις απόψεις μας και εσύ αποφασίζεις:p Μην πουν ότι κάνουμε και τους πωλητές κιόλας!! Πάντος εγώ ανάμεσα στα δύο θα προτιμούσα το ΤΡΕΞ....αυτά:)
spithas

Δημοσίευση από spithas »

Ευχαριστω πολυ παιδια για τις απαντησεις σας.
Γιάννης Ζαφείρης

Raptor 30 ή 50?

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Κύριοι, όταν το ερώτημα αφορά στην αγορά μεταξύ του R50 και R30, δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι απαντήσεις ανακατεύουν και άλλο ελικόπτερο;
Η μόνη εξήγηση, είναι -ίσως- για να "ανακατευτεί" και ο ενδιαφερόμενος;

Μεταξύ του R30 και R50 προτείνω να επιλέξεις τον δεύτερο, γιατί είναι λίγο μεγαλύτερος και αρκετά σταθερότερος.
Το T-Rex 600, είναι πιο "ακροβατικό" (χωρίς ο Raptor να στερείται 3d ακροβατικές μανούβρες) και αρκετά ασταθέστερο εν συγκρίσει με τον Raptor.

Εν ολίγοις, ο Raptor χαρακτηρίζεται ως πιο "εκπαιδευτικός", που θα σου δώσει ικανοποίηση αρκετά αργότερα και στα ακροβατικά σου.
Το T-Rex θα σε δυσκολέψει περισσότερο.
GREECEPILOT

Χάρην αστεϊσμού αναφέρθηκα στο ΤΡΕΞ Γιάννη....Πάντως θεωρώ ότι σίγουρα ξέρεις περισσότερα από εμένα στο θέμα αυτό οπότε πάω πάσο:,)
_P_P
Γιάννης Ζαφείρης

Raptor 30 ή 50?

Δημοσίευση από Γιάννης Ζαφείρης »

Δεκτός ο αστεϊσμός, όμως ωστόσο ο άλλος πρόκειται να διαθέσει ένα μεγάλο ποσό για αγορά.
Από την άλλη, ως προς την αναφορά σου σε μεγαλύτερο ελικόπτερο, συμφωνώ ότι είναι ακόμη σταθερότερο και άρα ακόμη πιο εύκολο για ξεκίνημα. Δυστυχώς όμως, ανεβαίνει πολύ η τιμή, το κόστος επιδιόρθωσης, η κατανάλωση και ασφαλώς αυξάνεται και η επικινδυνότητα.

Το χειρότερο που μπορεί να κάνει κανείς (ως προς την εκπαίδευση), είναι να ξεκινήσει με ηλεκτρικό μονού στροφείου μικρού μεγέθους (όπως 400 - 450). Είναι ιδιαίτερα νευρικά και οι πολλές πτώσεις αναπόφευκτες.
GREECEPILOT

Καλημέρα σας...Τελικά έχουμε πολλές απόψεις για το πως πρέπει να ξεκινήσει κανείς και γενικά πως θα κλιμακώσει σε στάδια... Οι πιο πολύτιμες συμβουλές μπορούν και πρέπει να προέλθουν από αυτούς που έχουν σπάσει πολλά πετούμενα,χιχι....:D
v_tolias

Δημοσίευση από v_tolias »

Γιάννης Ζαφείρης έγραψε: Κύριοι, όταν το ερώτημα αφορά στην αγορά μεταξύ του R50 και R30, δε μπορώ να καταλάβω γιατί οι απαντήσεις ανακατεύουν και άλλο ελικόπτερο;
Η μόνη εξήγηση, είναι -ίσως- για να "ανακατευτεί" και ο ενδιαφερόμενος;

Μεταξύ του R30 και R50 προτείνω να επιλέξεις τον δεύτερο, γιατί είναι λίγο μεγαλύτερος και αρκετά σταθερότερος.
Το T-Rex 600, είναι πιο "ακροβατικό" (χωρίς ο Raptor να στερείται 3d ακροβατικές μανούβρες) και αρκετά ασταθέστερο εν συγκρίσει με τον Raptor.

Εν ολίγοις, ο Raptor χαρακτηρίζεται ως πιο "εκπαιδευτικός", που θα σου δώσει ικανοποίηση αρκετά αργότερα και στα ακροβατικά σου.
Το T-Rex θα σε δυσκολέψει περισσότερο.

Μπορεί να μην γνωρίζει για το T-Rex..
Ένα ακραίο παραδειγμα:
Αν με ρωτήσει κάποιος στο δρόμο:
"Να αυτοκτονίσω με μαχαίρι ή με όπλο?" Τί πρέπει να του απαντήσω???
GREECEPILOT

Φίλε spitha αποφάσησες τελικά ποιο από τα δύο ελικόπτερα σε "τραβάει" περισσότερο?_P_P
politisvasilis

Δημοσίευση από politisvasilis »

Καλισπερα φιλε μου. και εγω θα σου προτεινα 50αρι γιατι κανεις δεν σταματαει σε μια απλη πτιση. το 30αρη οπως και να το κανουμε στερειτε κατα πολυ του 50ριου.
φιλικα Βασιλης.
psomaras

Δημοσίευση από psomaras »

-------------------
Απάντηση

Επιστροφή στο “Θερμικά Ελικόπτερα”