Slinger by Great Planes

Nick1150

Απάντηση: Slinger by Great Planes

Δημοσίευση από Nick1150 »

Καλησπέρα,

Η πτέρυγα πέταξε μια χαρά, απλά εγώ έχω να πετάξω πάνω από χρόνο

Τα έχω και τα βλέπω στο ράφι μου !@/-=}{{

Είναι ετοιμα και τα τρία να πετάξουν, το ένα θέλει απλά να βάλω καύσιμο και τα άλλα δύο να φορτώσω τις lipo και πετάνε. Ελπίζω κάποια στιγμή να βάλω μπρος >:(
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Μια χαρά τότε. Ήταν δύσκολο στο πέταγμα. Σκέφτομαι να πάρω και εγώ μια πτέρυγα.

Αν θυμάσαι πες τι μοτέρ, ESC, Lipo και servos έβαλες!
bladeskiller

Δημοσίευση από bladeskiller »

Nick1150 έγραψε: Καλησπέρα,

...Ελπίζω κάποια στιγμή να βάλω μπρος >:(

Βάλτα μπρος βρε Νικόλα να πετάξουν ,να σε δούμε κιόλας. Σε χάσαμε τελείως από την πιάτσα.

Φιλικά Κώστας.
Nick1150

Καλησπέρα,

Στο δεύτερο ερώτημα σου δεν μπορώ να είμαι πολύ αναλυτικός γιατί έχει περάει πολύ καιρός. Θυμάμαι ότι έβαλα μοτέρ align, νομίζω 430 (αυτό που έχει το Trex 450 αν δεν κάνω λάθος) και για ESC χρησιμοποίησα αυτό του Belt-CP, 25Α. Τα είχα ήδη βλέπεις και δεν χρειάστηκε να αγοράσω καινούρια. Θυμάμαι είχα πάρει από τον Κύριο Κουτσό και τον αντίστοιχο μειωτήρα για να δουλέψει. Μπαταρία αν θυμάμαι καλά μια 3σελη 2100, αλλά σε αυτό δεν μπορώ να υπογράψω.

Στο πρώτο ερώτημα τώρα... Δεν ξέρω το επίπεδο σου, αλλά εγώ είμαι σε επίπεδο αρχαρίου, με λίγες (15-20) πτήσεις με το Next star της hobbico και λιγότερες με ένα ηλεκτρικό ελικόπτερο hurricane 550 (το έχω πουλήσει καιρό). Με δεδομένη την μικρή εμπειρία, εγώ δυσκολεύτηκα αρκετά. Θυμάμαι ότι το slinger πετάει σαν διάολος και στρίβει ακόμα πιο απότομα από διάολος. Θέλει μεγάλη αυτοσυγκέντρωση και το λάθος μπορεί να γίνει για πλάκα. Η προσγείωση δε, είναι περίεργη και θα πρότεινα χόρτο καθώς εγώ το είχα προσγειώσει στην Ανάβυσσο και μου έγδαρε την κοιλιά του. Γενικά θέλει χώρο για προσγείωση και από πολύ νωρίς κατέβασμα (20-30 εκατοστά) και σβύσιμο του throtle.

Στα θετικά του είναι ότι και να το τσακίσεις, είναι τόσο φθηνό που το αγοράζεις αμέσως, η κατασκευή του είναι πολύ εύκολη και τελειώνει σε ένα απόγευμα και τέλος είναι πολύ ελαφρύ και δεν χαλάει εύκολα.

Ελπίζω να βοήθησα

Νίκος
Nick1150

bladeskiller έγραψε: Βάλτα μπρος βρε Νικόλα να πετάξουν ,να σε δούμε κιόλας. Σε χάσαμε τελείως από την πιάτσα.

Φιλικά Κώστας.

Κώστα μου +(*)

Ααααα ρε Κώστα μου έλειψες φίλε. ΄Ξέρω έχεις δίκιο, και ο λόγος που δεν τα έχω δώσει είναι ακριβώς αυτός. Θέλω να ξαναρχίσω κάποια στιγμή. Που χρόνος όμως ;
King Kostas

Δημοσίευση από King Kostas »

Ευχαριστώ Νικόλα για την απάντηση. Να σε καλά.....και βάλε μπρος να πετάξεις....!!!
Απάντηση

Επιστροφή στο “Ηλεκτρικά Αεροπλάνα”