Easy Star - Multiplex
-
Απάντηση: Easy Star - Multiplex
σαν το easy star δεν είναι κανένα............. βλέπεις το πετάς και από την ταράτσα σου
Όμως με το να δώσεις κοντά στα 80 ευρώ ακόμη για μοτέρ speed control 2 νέα servos και carbon δώσε κάτι ακόμη να πάρεις ένα μοντέλο που να τα έχει όλα επάνω
κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι και το T28 της parkzone http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=5385
μοντέλο με τα ποιο χαλαρά χαρακτηριστικά που μπορείς να βρεις σε χαμηλοπτέρυγο
το έχουμε πάρει πολλοί και σου το προτείνω
Έτσι θα σου μείνει το easystar για την ταράτσα την παραλία την πλαγιά η το κοντινό χωράφι μια και όλα τα άλλα θέλουν διάδρομο
Όμως με το να δώσεις κοντά στα 80 ευρώ ακόμη για μοτέρ speed control 2 νέα servos και carbon δώσε κάτι ακόμη να πάρεις ένα μοντέλο που να τα έχει όλα επάνω
κάτι τέτοιο θα μπορούσε να είναι και το T28 της parkzone http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=5385
μοντέλο με τα ποιο χαλαρά χαρακτηριστικά που μπορείς να βρεις σε χαμηλοπτέρυγο
το έχουμε πάρει πολλοί και σου το προτείνω
Έτσι θα σου μείνει το easystar για την ταράτσα την παραλία την πλαγιά η το κοντινό χωράφι μια και όλα τα άλλα θέλουν διάδρομο
Το καλλίτερο είναι να δείς αρκετά μοντέλα εν πτήση για να αποφασίσεις καλλίτερα. Έχει κανένα μοντελοδρόμιο ή αλάνα κοντά εκεί που μένεις;;;...Καλλίτερα να τα βλέπεις πως πετάνε και να αποφασίσεις επι τόπου.
Τρύφωνας έγραψε: ↑Πέρνα απο Μαραθώνα να δείς αρκετά μοντέλα εν πτήση για να αποφασίσεις καλλίτερα. Αν έρθεις Σάββατο ή Κυριακή θα δείς πάνω απο 30 μοντέλα...Καλλίτερα να τα βλέπεις πως πετάνε και να αποφασίσεις επι τόπου.
το θελω παρα πολυ αλλα ειναι αδυνατο γιατι ειμαι μακρυα σας!
αν με φερει ο δρομος-βασικα χρονος να βρεθει,να γνωριστουμε και απο κοντα!
πηρα εδω και λιγο καιρο mustung p51 της kyosho με τριφασικο κινητηρα 1200Kv.το πεταξα μια φορα και πηγαινε "βαρκα" δεξια-αριστερα και ετσι το αφησα στην ακρη οταν θα ειμαι πιο ετοιμος!με προβληματισε το μικρο του μεγεθος!
edit@@
καθε κυριακη απογευμα και μερικες καθημερινες-απογευματα,μαζευομαστε παρεα περιπου 6 ατομα σε περιοχη παλαιου ελικοδρομιου με απλα
και πεταμε τα μοντελα μας!
μου αρεσε αρκετα το yunk 54 ενος φιλου!
pro8 έγραψε: ↑το θελω παρα πολυ αλλα ειναι αδυνατο γιατι ειμαι μακρυα σας!
αν με φερει ο δρομος-βασικα χρονος να βρεθει θα γνωριστουμε και απο κοντα!
πηρα εδω και λιγο καιρο mustung p51 της kyosho με τριφασικο κινητηρα 1200Kv.το πεταξα μια φορα και πηγαινε "βαρκα" δεξια-αριστερα και ετσι το αφησα στην ακρη οταν θα ειμαι πιο ετοιμος!με προβληματισε το μικρο του μεγεθος!
Τα πολεμόπουλα θέλουν εμπειρεία. Μην το βάζεις κάτω. με την αγάπη που έχεις σύντομα θα μπορείς να το πετάξεις. Ο Αντώνης με πληροφόρησε οτι είσαι απο Κατερίνη. Ελπίζω να υπάρχει κάποιος σύλλογος κοντά εκεί....Ή κάποιος έμπειρος να σε βοηθήσει...Αν δεν υπάρχει τότε θα το προσπαθήσουμε απο εδώ με το φόρουμ.
Όπως και να έχει εύχομαι καλές πτήσεις και ασφαλείς προσγειώσεις.
Τρύφωνας
Τρύφωνας έγραψε: ↑Τα πολεμόπουλα θέλουν εμπειρεία. Μην το βάζεις κάτω. με την αγάπη που έχεις σύντομα θα μπορείς να το πετάξεις. Ο Αντώνης με πληροφόρησε οτι είσαι απο Κατερίνη. Ελπίζω να υπάρχει κάποιος σύλλογος κοντά εκεί....Ή κάποιος έμπειρος να σε βοηθήσει...Αν δεν υπάρχει τότε θα το προσπαθήσουμε απο εδώ με το φόρουμ.
Όπως και να έχει εύχομαι καλές πτήσεις και ασφαλείς προσγειώσεις.
Τρύφωνας
Συλλογος υπαρχει,αλλα εδρεύει σ'ενα χωριο εξω απο την πολη και δεν εχω αμεση επαφη μαζι τους!μεμονομενες παρεες ισως υπαρχουν,οπως η δικη μου.Ενα ακομη μειονεκτημα για εμενα ειναι το γεγονος οτι δεν υπαρχουν καταστηματα μοντελισμου στην πολη μου!ετσι αναγκαζομαι αυτο που αγοραζω να το βλεπω μονο σε φωτογραφιες και video!
Εδω
υπάρχουν μαγνητακια λογιών-λογιών ,για τα φτερά του easystar..
Επίσης διαθέτει depron-dow-balsa για τους ενδιαφερομένους.
Δεν έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα μέχρι στιγμής για να γνωρίζω την διαθεσιμότητα των προϊόντων
υπάρχουν μαγνητακια λογιών-λογιών ,για τα φτερά του easystar..
Επίσης διαθέτει depron-dow-balsa για τους ενδιαφερομένους.
Δεν έχω επικοινωνήσει με το κατάστημα μέχρι στιγμής για να γνωρίζω την διαθεσιμότητα των προϊόντων
για να δουμε... γιατι εκτος απο την καμαρα που γινεται παντοφλα.. τα φτερα τεινουν να γλυστρουν προς τα εξωθεν ολο και συχνοτερα και το βελκρο δεν τα κραταει πολυ ικανοποιητικα...πφφφφφ.. στη ναουσα ειναι ρε μαν? ποσα μεταφορικα θα θενε?
Ο ΛΑΚΗΣ Ο ΛΩΤΟΣ έγραψε: ↑για να δουμε... γιατι εκτος απο την καμαρα που γινεται παντοφλα.. τα φτερα τεινουν να γλυστρουν προς τα εξωθεν ολο και συχνοτερα και το βελκρο δεν τα κραταει πολυ ικανοποιητικα...πφφφφφ.. στη ναουσα ειναι ρε μαν? ποσα μεταφορικα θα θενε?
σε αντικατασταση της πλαστικης βεργας των φτερων,τοποθετησα μια αλουμινιου στρογγυλη βεργα των 60γρ στην ιδια ακριβως διαμετρο ισως και 1μμ μεγαλυτερου!
πηγα σε ενα καταστημα με κουφωματα αλουμινιων και του ζητησα ενα κομματι ντιζα απο μηχανισμο της cas!
-
Η βέργα που έχει από την μαμά του είναι μια χαρά
Ποτέ δεν άκουσα να έχει σπάσει
Αυτό που είναι ποιο σωστό είναι να βάλεις carbon 2,5mm για να ενισχύσεις το υπόλοιπο φτερό ώστε να μη λυγίζει από τον αέρα η το loop (πρόσεξε το και στο video) Με το carbon το φτερό μένει ίσιο χωρίς να χάνει τον αέρα του Έτσι αυξάνεται η σταθερότητα αλλά και η μηχανική αντοχή της πτέρυγας ειδικότερα αν έχεις σκοπό να κόψεις ailerons
Προτιμότερο λοιπόν το βάρος που θα προσθέσεις να είναι εκεί
Όσο για το στερέωμα των φτερών δείτε στην προηγούμενη σελίδα τι έχω κάνει και τα φτερά είναι απoλύτος σταθερά παρά τις απαιτήσεις με το νέο setup
Αν αποφασίσεις να κόψεις aileron πρέπει να είναι 48 cm Χ 4,5 cm ξεκινώντας από το σημείο που σταματά η καμπύλη του φτερού Το δε servo πρέπει να μπει στο κέντρο βάρους του μοντέλου για να μη γίνει πισόβαρο και φυσικά τόσο βαθειά ώστε να είναι πρόσωπο με την επιφάνεια
Μία ακόμη βέργα πρέπει να μπει στο stabilizer που όλοι σίγουρα έχετε διαπιστώσει ότι παθαίνει εύκολα ζημιά και με τον καιρό μαλακώνει
Ποτέ δεν άκουσα να έχει σπάσει
Αυτό που είναι ποιο σωστό είναι να βάλεις carbon 2,5mm για να ενισχύσεις το υπόλοιπο φτερό ώστε να μη λυγίζει από τον αέρα η το loop (πρόσεξε το και στο video) Με το carbon το φτερό μένει ίσιο χωρίς να χάνει τον αέρα του Έτσι αυξάνεται η σταθερότητα αλλά και η μηχανική αντοχή της πτέρυγας ειδικότερα αν έχεις σκοπό να κόψεις ailerons
Προτιμότερο λοιπόν το βάρος που θα προσθέσεις να είναι εκεί
Όσο για το στερέωμα των φτερών δείτε στην προηγούμενη σελίδα τι έχω κάνει και τα φτερά είναι απoλύτος σταθερά παρά τις απαιτήσεις με το νέο setup
Αν αποφασίσεις να κόψεις aileron πρέπει να είναι 48 cm Χ 4,5 cm ξεκινώντας από το σημείο που σταματά η καμπύλη του φτερού Το δε servo πρέπει να μπει στο κέντρο βάρους του μοντέλου για να μη γίνει πισόβαρο και φυσικά τόσο βαθειά ώστε να είναι πρόσωπο με την επιφάνεια
Μία ακόμη βέργα πρέπει να μπει στο stabilizer που όλοι σίγουρα έχετε διαπιστώσει ότι παθαίνει εύκολα ζημιά και με τον καιρό μαλακώνει
Αντώνη καλημέρα
Εκανα την πατέντα σου με το velcro στο easy star μου και ειναι μια χαρά. Και δεν παίζουν τα φτερά και είναι ασφαλισμένα στο σκάφος. Αψογη ιδέα.!!!!!!!!!!!!!
Εκανα την πατέντα σου με το velcro στο easy star μου και ειναι μια χαρά. Και δεν παίζουν τα φτερά και είναι ασφαλισμένα στο σκάφος. Αψογη ιδέα.!!!!!!!!!!!!!
-
απλή και σταθερή αρκεί να κολλήσεις καλά τα velcro στα φτερά ..........και αν σου αρέσει η λεπτομέρεια να κόψεις λίγο απο το elapor για να έρθουν πρόσωπο
παιδια εγω παραγγειλα απο το καταστημα που αναφερει ο φιλος pro8 πριν απο 2 μηνες ξυλεια μπαλσα και ουδεμια ειδοποιηση ελαβα μεχρι τωρα.
Αντώνης Κριτζάς έγραψε: ↑απλή και σταθερή αρκεί να κολλήσεις καλά τα velcro στα φτερά ..........και αν σου αρέσει η λεπτομέρεια να κόψεις λίγο απο το elapor για να έρθουν πρόσωπο
Ετσι το έκανα και ειναι τέλειο.
Ευχαριστώ
Ερχεται..ημιτελες προς το παρων... αλλα τα φτερα τα σπανεεεεεεεεεεεεεεε! το επομενο προτζεκτ θα ειναι elevator στο humming bird...
- Συνημμένα
-
- DSC01532[1].jpg (93.91 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- DSC01528.jpg (96.25 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές
-
- DSC01525.jpg (98.8 KiB) Προβλήθηκε 74 φορές