Κατασκευή διπλάνου Ultimate
Απάντηση: Κατασκευή διπλάνου Ultimate
η κοκκινο μπλε λευκο...1
η κιτρινο μαυρο θα βγει...2
ειδωμεν
η κιτρινο μαυρο θα βγει...2
ειδωμεν
εκανα απλως το..............καθηκον μου.......περιμενω να το δω βαμενο λωτεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!`M`
#**Κατεληξα και στο χρωμα κωστη... αυτο θα προσπαθησω να βγαλω μαν...
AΚΥΡΟ... Μου Βγηκε αλά αντ αλλων...ουφφφ...
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ SCHEME αλλα αυτα παθαινεις εαν εχεις το σκυλο διπλα σου και ειναι 40 κιλα και σκουνταει....>F<(χαλας μια τις γραμμες μιας πτερυγας και μετα τα κανεις ολα MIX και οτι βγει!)`M`
ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ SCHEME αλλα αυτα παθαινεις εαν εχεις το σκυλο διπλα σου και ειναι 40 κιλα και σκουνταει....>F<(χαλας μια τις γραμμες μιας πτερυγας και μετα τα κανεις ολα MIX και οτι βγει!)`M`
Αααα..που'σαι διπλανε..το F-22 RAPTOR το βαφεις ΕΣΥ!!
Θα το φέρεις αύριο να το δούμε από κοντά!!???
δεν πιστευω στα ματια μου.............οφθαλμαπατη.........δεν μπορει.........αποκλειεται να ειναι το διπλανακι που φτιαξαμε ετσι? πλακα μας κανεις...w
Αμα ορισει ο κασκεντερ-τεστ pilot 2πλανοςνα του παρει τον αερα πρωτα ναι!
ειναι ανεγγιχτο ακομα..τρυφερουδι....μονο ενα τεστ μινι flight εχει κανει και αυτο αβαφτο.. αμα πει ναι ο κωστης θα πεταξει αυριο....
ειναι ανεγγιχτο ακομα..τρυφερουδι....μονο ενα τεστ μινι flight εχει κανει και αυτο αβαφτο.. αμα πει ναι ο κωστης θα πεταξει αυριο....
Αμάν ρε Λωτέεεεε.
Πως θα το βλέπεις την ώρα που πετάει?
Βγάλε τα ηλεκτρονικά και ρίξτου νερό με πίεση για να φύγει η μπογιά και ξαναβάφτο από την αρχή ;)
Πως θα το βλέπεις την ώρα που πετάει?
Βγάλε τα ηλεκτρονικά και ρίξτου νερό με πίεση για να φύγει η μπογιά και ξαναβάφτο από την αρχή ;)
λες να μην φαινεται το χακι σε ουρανο? χεχεχε
Lotus...χρειάζεσαι άμεσα σεμινάρια...στο βάψιμο !!!
η ταν, η, τα πετάν...