νεος στο flight sim..

Απάντηση
takaros

νεος στο flight sim..

Δημοσίευση από takaros »

καλησπερα σας.. παρακολουθω καιρο το φορουμ σας ομως λογω τεχνικων προβληματων μονο τωρα μου δινεται η ευκαιρια να ξεκινησω το flight sim.. αρα εχω καποιες αποριες για τις οποιες θα σας ειμουν υποχρεως αν με βοηθουσατε να τις λυσω..

καταρχην λεω να ξεκινησω με το flight simulator X .. το pc μου ειναι αρκετα δυνατο οποτε λογικα δεν θα εχω προβλημα λειτουργιας υπαρχει περιπτωση να εχω καποιο αλλο προβλημα?

τι yoke να επιλεξω ? εχω παρακολουθησει παλιοτερα τοπικ εδω στο φορουμ που δεν λενε και τα καλυτερα για saitek το οποιο φαινεται εντυπωσιακο.. μπορειτε να μου προτεινετε καποιο οικονομικο και αξιοπρεπες yoke?

οποιαδηποτε συμβουλη δεκτη! σας ευχαριστω πολυ για το χρονο σας..

ελπιζω να τα πουμε συντομα και online!
ο Λακης ο Λωτος

Απάντηση: νεος στο flight sim..

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

εγω προτεινω phoenix για sim...ρεαλιστικα μοντελα online gaming και συχνα update με τα καινουρια μοντελακια
takaros

Δημοσίευση από takaros »

σε ευχαριστω πολυ αλλα δεν αναφερομαι σε rc sim αλλα σε εικονικες πτησεις μεσω της aegean virtual και την vatsim..
Scrat

Δημοσίευση από Scrat »

Καλημέρα και από εμένα και να σε καλωσορίσω στην κοινότητα του flight simulation.. Τα Saitek παρουσιάζουν συχνά πυκνά πρόβλημα συνήθως με drivers οπότε και θα σε παραπέμψω στα CH Products. Προσωπικά είμαι κάτοχος ενός X52 και δεν ξετρελαίνομαι πλέον τόσο.. Ωραίο design αλλά πιο πολύ για combat θα το προόριζα..

Δεν θα πρότεινα FSX. ΚΑλύτερα FS9.. Έχει πιο πολλά.. Μπορεί τα default να μη σε ξετρελάνουν αλλά έχει τεράστια γκάμα σκηνικών και α/φων.. Χώρια ότι πτητικά τα μοντέλα έχουν καλύτερο σχεδιασμό ..

Μπες στο forum της hvacc και κατέβασε τα εγχειρίδια.. Μελέτησέ τα και μετά δωστου να καταλάβει!

Καλές πτήσεις και ασφαλείς προσγειώσεις να χεις!!!
takaros

Δημοσίευση από takaros »

μαλιστα αρα παμε για τον fs9 μπορω να τον κατεβασω απο τορρεντ η πρεπει να το εχω αυθεντικο για να μπορω να παιξω online ?

ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις! ευχομαι και σε σενα καλες πτησεις!
ο Λακης ο Λωτος

Δημοσίευση από ο Λακης ο Λωτος »

flight simulator της microsoft..ο πιο διαδεδομενος και πιθανοτατα ο πιο πληρης και ακριβης
Απάντηση

Επιστροφή στο “Flight Simulator - Εικονικές Πτήσεις & Αεροπορικές Εταιρείες”