Είδα ότι μέσα σε δύο μέρες κλειδώθηκαν δύο θέματα..
Το πρώτο http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=6174&page=1
δεν κατάλαβα γιατί.. Ήθελα και εγώ να δώσω απάντηση-βοήθεια στο φίλο p.simos αλλά δεν μπόρεσα.. Φυσικά δεν ήθελα να μπλέξω σε αντιπαράθεση!!
Το δευτέρο http://www.petame.gr/forum/viewtopic.php?t=6212
να θεωρήσω ότι κλέιδωσε επειδή έιχε κεφαλαία;; Τότε θα έπρεπε να διαγραφεί χωρίς καμία προειδοποίηση σύμφωνα με τους κανονισμούς του forum!
Αν κλειδώθηκε από αυτά που έγραφε, νομίζω ότι ήταν άδικο. Ο φίλος ,στο πρώτο μήνυμα, ζήτησε βοήθεια για συναρομολόγιση του ε/π και όχι για πτήση και τον πήραμε από τα μουτρα, γιατί νομίσαμε ότι θα το πετάξει κιολιας! Στο δευτερο μας υπέδειξε το σφάλμα μας..Ισως όχι με τον καλυτερο τρόπο, αλλα σκεφτείτε πως σκεφτεται κάποιος που μόλις έχει γραφτεί σε ένα forum, δεν ξέρει κανένα και στο πρωτου thread παίρνει τέτοιες απαντήσεις...
Θα ήθελα λοιπόν από τους διαχειριστές ,αν μπορούν,να μου εξηγήσουν το λόγο του κλειδώματος των δύο αυτών θεμάτων!
Ευχαριστώ!
Απορία..
-
Απορία..
v_tolias, μυρίστηκες θεματάκι και έτρεξες; Γίνεται γραφική η κατάσταση.
Περαιτέρω εξηγήσεις δε χρειάζονται. Αρκέσου σε αυτές που ήδη έχω δώσει στο θέμα.
Δεν απαγόρεψε κανείς πληροφορίες. Αυτό όμως που απαγορεύω ρητά, είναι η επιτηδευμένη ασυνεννοησία, οι "εξυπναδιές" και το ξύσιμο νυχιών για καυγάδες.
Όποιος ενοχλείται με το χώρο και τη διαχείρισή του, όποιος αισθάνεται προσβεβλημένος, ντροπή, απέχθεια, αηδία, ασυνεννοησία, αδικία, φρίκη κλπ, να αποχωρήσει πάραυτα, να μη συμμετάσχει ή να αιτηθεί τη διαγραφή του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα ακολουθήσει και θα προσαρμοστεί όπως όλοι μας.
Υ.Γ. Μιας και μετράς κλειδωμένα θέματα της εβδομάδας, βάλε και τούτο που είναι το τρίτο στη σειρά.
Περαιτέρω εξηγήσεις δε χρειάζονται. Αρκέσου σε αυτές που ήδη έχω δώσει στο θέμα.
Δεν απαγόρεψε κανείς πληροφορίες. Αυτό όμως που απαγορεύω ρητά, είναι η επιτηδευμένη ασυνεννοησία, οι "εξυπναδιές" και το ξύσιμο νυχιών για καυγάδες.
Όποιος ενοχλείται με το χώρο και τη διαχείρισή του, όποιος αισθάνεται προσβεβλημένος, ντροπή, απέχθεια, αηδία, ασυνεννοησία, αδικία, φρίκη κλπ, να αποχωρήσει πάραυτα, να μη συμμετάσχει ή να αιτηθεί τη διαγραφή του. Σε κάθε άλλη περίπτωση, θα ακολουθήσει και θα προσαρμοστεί όπως όλοι μας.
Υ.Γ. Μιας και μετράς κλειδωμένα θέματα της εβδομάδας, βάλε και τούτο που είναι το τρίτο στη σειρά.